Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.409
Cevap
50
Favori
139.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu televizyonu bazen gece kapatıyorum, sabah açılmıyor 3-4 saat sonra denediğimde sorunsuz açılıyor. Bu problemi yaşayan başka kimse var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkdslar elınde hazır lıstesı olan varsa paylasır mı -- bıde ayrlardan atma yerıne gırınce gırınce gozukmuyor bılen varsa onuda soyler mı
  • google playstore'da youtube uygulaması güncellendi ve açılmaz oldu. uygulama hiçbir şekilde açılmıyor. W serisi bu tv'den kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı?
  • 3D gözlük hangisini kullanıyorsunuz? Mesela br250 bununla uyumlu mu? Herkes kullandığı gözlüğü yazabilir mi? Samsung kullanıyordum güncellemeden sonra görmemeye başladı... Lütfen yardım edin
  • androin 7.0 ile gelen görüntü içinde görüntü modunu açabilen var mı?

edit: bu arada 7.0 güncellemesini keşke daha erken yapsaymışım. cihaz yarım saniye de olsa daha seri. menülerin sağ tarafta toplanması da hoş olmuş. yine de arayüzde daha fazla değişilik beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi september28th -- 2 Ağustos 2018; 12:0:18 >
  • Güncel kanal listesi paylaşabilecek var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizi

google playstore'da youtube uygulaması güncellendi ve açılmaz oldu. uygulama hiçbir şekilde açılmıyor. W serisi bu tv'den kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı?
    Aynı sorun bende de var youtube yazısı geliyor gerisi yok. Saatlerce beklesen de açılmıyor.

Çözüm bilen anlatabilirse seviniriz

• Rizeli kullanıcısına yanıt
    Benimde Netflix de aynı sorun oluşmaya başladı. Netflix yazısı çıkıp o şekilde bekliyor saatlerce ama açılan bir şey yok
  • Kanal geçiş süreleri de uzadı. Mahvettiler güzelim tv yi

• Youtube ve diğer uygulamaları açmak için hesabınızı silip tekrar yükleyin ben öyle yaptım düzeldi.

3D gözlük için orjinal sony kullanıyorum

TDG - BT500A

Ayrıca yüklemeyi siteden indirip usb aracılığı ile yaparsanız sorun yaşamazsınız.

1 kere olsun tamir yüzü görmedi maaşallahı var.

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Yaptım düzelmedi

• Neferzade kullanıcısına yanıt
    Valla dostum bende düzeldi p yüzden dedim. Uygulamalardan youtube uygulamasını seçip verileri temizle diyerek tekrar girmeyi deneyebilir misin?

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Hesabı nasıl siliyoruz?

• Rizeli kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda en altta

• YouTube bağlanma problemini çözdüm arkadaşlar tv den YouTube açın ayarlardan TV KODU İLE BAĞLAN seçeneğini tıklayın bir kod gözükecek daha sonra telefonunuzdan YouTube açın ayarlardan TV de izleyin TV kodu ile bağlanı tıklayıp tv nizde görünen kodu girin tamamdır.

• Muhtemelen arada bir güncelleme daha yapıp düzelttiler.

Ben işlem yapmadan kendiliğinden düzeldi dün gece.

Youtube şuan eskisi gibi aktif calisiyor.

• Arkadaşlar bende de kdl-42w805b model tv de youtube yazısı çıkıp takılıp kalıyor. Sony nin sitesinde duyuru yapılmış ama halledemedim. Bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ac2x -- 30 Eylül 2018; 19:49:53 >
  • ac2x A kullanıcısına yanıt
    Yukarıda mesajda anlatmıştım

"Neferzade30 Eylül 2018 Pazar 14:55:58 (1785 mesaj)

0

YouTube bağlanma problemini çözdüm arkadaşlar tv den YouTube açın ayarlardan TV KODU İLE BAĞLAN seçeneğini tıklayın bir kod gözükecek daha sonra telefonunuzdan YouTube açın ayarlardan TV de izleyin TV kodu ile bağlanı tıklayıp tv nizde görünen kodu girin tamamdır.

"

• Neferzade kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Ancak youtube hiç açılmıyor. Youtube yazısı takılıp kalıyor. Diğer menüler hiç açılmıyor. Youtube feçmişi silme filanda yapamıyorum nedense. Tv modelinden mi bilemiyorum

• Enteresan bir şekilde wi-fi bağlantıyı kesti. Wireless ı görünüyor sorun yok ama şifre giriyorsun sorun yok ama hat tanımlıyor ama SSID nizi kontol edin diyor.

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.