Bende İnan Bana w4000 düşünüyorum 40''Olanını 46 Çok büyük Bir ebat Ve Hiç Gözümede Hoş gelmiyor Açıkçası Kullanan Biri Olarak W4500 İLe W4000 Arasında Fark Yok gibi Olsada W4500 Sİyahlarda Daha Başarılı (LED) Panel Gibi..Nerdeyse
Aslında bulabilirsen X3000 yada 40W4000 güzel paneller
Şimdi Hiç ama Hiç İhtiyacım Yok...Evde 3 LCD TV..Var Eğer (W4000) Alırsam Evde yer Olmıcak Koyacak Napim...(X) Serisi En son İşlemci Gücüne sahip (SONY) Nin AmA gEL Görki (X3000) Alacağıma (X4500) Alırım ...Yada Ne diyorum Biliyomusun Hayatımız Tv..Olmuş Aslında Pek birşey Bile İzlediğim Yok ama Naparsın ..Genede Bi (HOBİ) İlla Olucak
Arkadaşlar Marhaba,
Bende dün 46W4500 aldım. İlk izlenimlerin güzel ama şimdilik televizyon falan izleyemedim zira bağlanmadı henüz. Şimdilik PS3 ile idare ediyorum ..
Yalnız şöyle bir sorunum var sürekli parlıklığı değiştiriyor kendi kafasına göre yada başka bişeyi tam anlayamadım. GTA4 oynuyorum .Haritaya girince harek ettiğimde kararma oluyor.. sonra biraz daha oynatıyorum andınlanıyor falan filan. Heralde bir yerlerde otomatik olan birşey var. Onu nasıl kapatacağım ya da ne yapmam gerektiği konusnda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: tsulhan
Arkadaşlar Marhaba,
Bende dün 46W4500 aldım. İlk izlenimlerin güzel ama şimdilik televizyon falan izleyemedim zira bağlanmadı henüz. Şimdilik PS3 ile idare ediyorum ..
Yalnız şöyle bir sorunum var sürekli parlıklığı değiştiriyor kendi kafasına göre yada başka bişeyi tam anlayamadım. GTA4 oynuyorum .Haritaya girince harek ettiğimde kararma oluyor.. sonra biraz daha oynatıyorum andınlanıyor falan filan. Heralde bir yerlerde otomatik olan birşey var. Onu nasıl kapatacağım ya da ne yapmam gerektiği konusnda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Benim v serisinde olduğu gibi ADV.CONTRAST ENHANCHER ayarı varsa OFF yapmalısın. Ayrıca senin tv'de olabilir Otomatik Arka ışık ayarını OFF yapmalısın. Bunları yaptığın halde düzelmezse fabrika ayarlarına dönersen büyük ihtimal düzelir.
Highway çok teşekkürler çözdüm sayende. Bir sorum daha olacak. Albanin hazırladığı bir dosya vardı onu DVD ye yazdım ama PS3 açmadı PAL diye.
Bende 46W4500 var en iyi ayarlarını nereden bulabilirim acaba? Yardımcı olabilir misin?
quote:
Orjinalden alıntı: tsulhan
Highway çok teşekkürler çözdüm sayende. Bir sorum daha olacak. Albanin hazırladığı bir dosya vardı onu DVD ye yazdım ama PS3 açmadı PAL diye.
Bende 46W4500 var en iyi ayarlarını nereden bulabilirim acaba? Yardımcı olabilir misin?
ZF başlığına yazdım cevabını. En iyi ayarı o DVD ile bulabilirsin. Tabi beyenme garantisi yok. Doğrusu o olsa bile...Ama ben kendi tv2im için bulduğum ayarlardan başkasını kullanamıyorum. Çok zorda kalır ve yapamazsan benim ayarlar aşağı yukarı sana da uyar sanıyorum. İmzamdaki 52v4000 konusunda alternatif 3 şeklinde verdiğim ayarlar.
O da olmadı "sinema" modunu kullanabilirsin. Kontrast, parlaklık ve renk ayarlarını fazla değiştirmeden diğer örneğin renk sıcaklığını warm2 değilde normal yapmak şeklinde...
Arkadaşlar,
Moral bozmak gibi olmasın ama ben 2 gündür kullanıyorum 46w4500 ü siyah ekran çıktığında sağ alt taraftan beyeazlık yayılıyor ortaya doğru.. Clouding mi bleeding mi tam anlamadım. bu konularda da çok fazla bilgim yok ama kesinlike diğer televizyonum samsunta bu kadar beyazlık çıkmıyor köşelerde. Gerçi samsung 32" ama bilemedim. Belkide ben birşeyleri yalnış yapıyorumdur. ALBANİ söylemişti sorunlar var diye ama ben yinede aldım:)
Ancak iş görüntülere gelince değişiyor. PS3 oynuyorum ve HD fragmanları izliyorum gerçektende inanılmaz gösteriyor. Renkler inanılmaz canlı ve çok doğal görünüyor.Samsungtaki göz bozan kontrast patlaması da yok çok şükür. Ne kadar açarsan aç doğallık hiç bozulmuyor. Ayrıca 46" çok büyük değil arkadaşlar. Ben ce 30m2 civarında bir yerde izleyecekseniz ideal. Hoş ben yaklaşık 2-2,5 metreden izliyorum ve son derece ideal görünüyor.
Şimdi sıra geldi ev sinema sistemine burası yeri değil ama önerileriniz varmı? LG 903 WA düşünüyorum ne dersiniz?
Hocam o kadar çok konuşulduki bu konu, inan ben yoruldum artık. Yorum yazanıyorum. Biraz araştırırsanız o ışıldamanın ne olduğunu anlarsınız. Güle güle kullanın, bence güzel ve problemsiz bir LCD aldınız.
Bende 46 inch almayı düşünüyorum. Fakat Mkv lerde divx lerde karelenmelermi olucak bazı yorumları okuyunca acaba 40 inch mi alsam diye arada kaldım. Bu konuda ne diyorsunuz? ben 46 w4000 veya 46x3000 düşünüyorum. Fikirleriniz için Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: metetunca
Bende 46 inch almayı düşünüyorum. Fakat Mkv lerde divx lerde karelenmelermi olucak bazı yorumları okuyunca acaba 40 inch mi alsam diye arada kaldım. Bu konuda ne diyorsunuz? ben 46 w4000 veya 46x3000 düşünüyorum. Fikirleriniz için Teşekkürler
Ben 52" kullanıyorum, bir sorun yok. Hele mkv'lerde hiç olmaz. Divx filmerinde çok kötü riplenmişleri haricinde gözü rahatsız edecek bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Mkv'ler için release gruplarının ne yaptığı önem kazanıyor bu gibi durumlarda.Eğer iyi gruplardan indirirsen karelenme gibi durumlar hiçbir şekilde sorun olmaz.
Arkadaşlar bende cuma günü bir 40w4500 sahibi oldum. Fakat bu DLNA nedir tam anlayamadım.. çalıştıramadım. birde tv arkasındaki ethernet çıkışı ne işe yarıyor?? saygılar...
slm arkadaşlar öncelıkle panelı alan tum arkadaşlara hayırlı olsun bılgılerınız ıcınde şımdıden cok cok teşekkurler.
ya bende acıkcası x ve w serısı arasında kaldım allah kısmet ederde bırde hanımı kandırırsam x4500 dıyorum ama w de guzel ve nerden baksanız 1100 tl fark var.neyse gelelım gercek konuya şımdı oyle şeyler yazıyorsunuz kı aklım şaşıyor yanı bilemedığım dolu dolu teknık detaylar alsak hıc bırıne bakamıyacaz yanı ozaman ne olacak acabakım yardım edecek bana acaba
bırde endışem panelı koyacağım oda 3x3.5 gıbı bır yer koltuklarıda koyunca acıkcası seyretme mesafesı 2m ancak oluyor ebelkı bıraz daha fazla sızce 40'' buyukmu gelır _?
saygılar
40 inch artık orta boy gibi oldu. HD film ve dizi seyredecekseniz mesafe ne olursa olsun, Full HD televizyonda 40 veya üstü almaya çalışın
arkadaşlar hıncık ıyıcene kafam karıştı mart ortası w5500 seısı cıkıyor 100hz dlna ve be3 cip 100000:1 kontras vays be beklemek gerek x4500 den dahamı ıyıdır acep?
arkadaşlar hıncık ıyıcene kafam karıştı mart ortası w5500 seısı cıkıyor 100hz dlna ve be3 cip 100000:1 kontras vays be beklemek gerek x4500 den dahamı ıyıdır acep?
w serisinde ne çıkarsa çıksın x serisini yakalayamaz. x serisi sony nin elit serisi philips in 9 lu serileri gibi. beklemek ise sana kalmış fakat yüksek bir fiyata şimdiden alıştır kendini. Saygılar
46w4500 cok guzel bir lcd , 4 4 luk bir lcd , sahsen izliyorum digiturk plus ile
Bencede düşünmeden alabilirsin. X serisi tabiki daha güzel ama inan w4500 ile arasındaki fiyat farkı kadar aralarında fark yok. .
clouding'e takılmayın. Uzun Pozlama ile yapılan hatalar onlar. İyiki almışım, fotoğraf makinesi renkleri inanın gösteremedi.
arkadaşlar size bir sorum olacak ben de 40 veya 46 inch bir TV almayı düşünüyorum büyük ihtimalle de tercihim sony. yukarıdaki resimlerde atv ve trt logoları eksik mi çıkmış yoksa bana mı öyle geliyor? bu televizyon ayarlarından mı yoksa yayından mı kaynaklanır? ben lcd tv konusunda sizler kadar tecrübeli ve bilgili değilim, sorularıma cevap verirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: murtitotti
arkadaşlar size bir sorum olacak ben de 40 veya 46 inch bir TV almayı düşünüyorum büyük ihtimalle de tercihim sony. yukarıdaki resimlerde atv ve trt logoları eksik mi çıkmış yoksa bana mı öyle geliyor? bu televizyon ayarlarından mı yoksa yayından mı kaynaklanır? ben lcd tv konusunda sizler kadar tecrübeli ve bilgili değilim, sorularıma cevap verirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler...
Dostum,
Tv'nin menüsünde ekran formatını ayarlayabileceğin seçenekler var. Geniş, 4:3, 14:9, akıllı, zoom vs. Mesela sen bunlardan "akıllı" denen modu seçersen fotoğraflardakine benzer durum oluşur. Bu modun amacı: Hani bu tip geniş tv'lerde standart 4:3 yayınlar yayılmış olarak gözükür. Bu nedenle insanlar şişman gözükür ya...İşte görüntüyü biraz yukarı aşağı genişleterek ( Bir kaç ince noktası daha var. Ona girmiyorum.) bunun önüne geçmektir.
Eğer "geniş" seçeneğine alırsa bu durum ortadan kalkar. Hatta HD bir uydu alıcısı kullanılırsa ve "geniş" seçeneği ile birlikte "tam piksel" denen ayar kullanılırsa milimi milimine görüntü ekrana oturur.
teşekkürler hocam, daha eksiğiz bu konularda öğrenicez işte :)