Şimdi Ara

Sony KDL-46W4500 incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
7.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun bir araştırma ve bekleyişin sonunda bu LCD'yi inceleme fırsatına kavuştum.
    Bizim ve yabancı forumlarda okuduklarımla son kararı verdim.
    Tek problemim taksitle alabileceğim, Sony Eurasia garantisi olan güvenilir bir satıcı bulmaktı.
    Onuda hiç ummadığım bir şekilde hallettim.
    Normalde bilgisayar ürünlerini için tercih ettiğim bir firma olan Eksen'in (http://www.eksenbilgisayar.com )
    Web sayfasında gezinirken LCD stoklarında süper bir fiyata duruyordu.

Kredi kartına abanıp dayanamadım ve Bu ürünü Eurasia garantili olarak 5 taksit 4.299'a aldım.
    Birgün sonra bedava kargo ile gönderdiler. Ayakla kullanacağımdan servisi çağırmadım.
    Kutusu kocaman şeyi nasıl açacam diğerek düşürken bir baktım dibinde 4 tane plastik kilit var,
    Onları çıkarınca kutu ile işim 30 saniye sürdü.

Sıra kontrollere geldi. En büyük sıkıntı olan ölü piksel araştırmamı titizlikle hdmi dan bağladığım
    laptopla yaptım. Binbir dua ve sonuç sıfır ölü piksel. Bu süper bir moral oldu benim için.
    Meşhur backlight bleeding problemini gene otuz saniyede aletin backlight settingini
    AVS forumundan ve çok güvendiğim hdtvtest (http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40w4500-20081116135.htm )
    sitesinde gördüğüm ayarlarla Bir LCD TV için gayet makul bir seviyeye indirdim.
    Bu forumda garip garip fotolar vardı. Dibine girip açıyı da 170 e çıkarırsanız backlight görünüyor.
    Seyrettiğiniz sinyal siyahlarda kesiliyorsa veya seviyesi düşüyorsa görüntüdeki anormalliği problem
    gibi algılamanız normal.

Bu arada laptopdan 1080p desktop bugüne kadar gördüğüm en başarılı desktop.
    Bir arkadaşımda başka marka bir fullHD LCD var. Aynı panel bu arada :)
    Keskinlik midir, 1.1 pixel midir bir türlü bu LCD de gördüğüm başarıyı yakalayamadım.
    En büyük tercih sebebi bu benim için.
    HTPC kesin bağlayacağımdan bu boyutta 1920x1080 gibi bir çözünürlüğü adam gibi gösterdi.
    46 inch için bu çözünürlük az aslında yakında palavra HDMI yerine dual link DVI lı 2560 x 1600 ve üstü LCDler görürüz.

46 inch 117 cm alacak olan arkadaşlara bazı önerilerim olacak.
    .mkv uzantılı 1080p ripler inanın o boyutlarda olan LCD'lerde çoğu zaman yetersiz kalıyor.
    Bleeding mleedingi geçtim maymun gibi Bluray aradı gözüm. Siyah bir renktir ve sıkıştırmanın en yoğun olduğu yerlerdir.
    Siyahtan aydınlığa doğru geçen sahnelerde .mkv sıkıştırma oranı ile pixellenme artıyor.

Laptop'u herseferinde yanına bağlamak ve hem onun hem LCD'nin ayarını yapmak biraz moral bozucu.
    Benim laptop nedense hdmi ses göndermek için digital out'u her seferinde default seçmeye zorluyor.
    Bu aletin yanına blurayli HTPC şart. Veya playstaion 3 de olabilir.
    Benim tercihim HTPC'den yana. İlla .mkv diyorsanız WD TV parfüm fiyatına memlekete gelmek üzere
    Zaten dayanamadım getirtiyorum almanyadan :)

Film modu laptopdan gelen görüntüyü hareketli sahnelerde bozduğu için kapatım.
    Nvidia kartın hdmi çıkışında RGB veya YCbCr444'den çıkış yaptığımda bir fark göremedim.
    x.V.colour la hangisi daha başaralı bilen varsa yardım etsin.
    Warm1 ile Warm2 arasında karar veremiyorum.
    sony menu de video-A nedir ne değildir tekrar kurcalamam gerek :)
    Film Mode auto2 de sorun yapmıyor ama kapamak daha faydalı gibi geliyor (laptop için)

Normal kablolu ve Digitürk yayınları umduğumdan daha başarılı idi. Ben .mkv lerle boğuşurken
    bozulan moralimi SD yayınla topladım. Sony menüleri bakımından en sevdiğim firma.
    Yıllardır uzaktan kumanda ve ayarlar menüsünün sadeliğini bozmadı.
    100HZ yok 200HZ olaylarının 24p film izlerken görüntüyü sunileştirdiğini bildiğimden Sony'nin
    daha yeni modellerine bakmadım bile. Led destekli olan ile kontrast dışında bir fark yok benim için.
    Diğer firmaların daha ucuz modellerinden de korkuyorum.

Bu tv'yi ben babamlara aldım. Böylece kendimce onları denek gibi kullanmış oldum.
    BU modeli çok merak ediyordum ve şüphelerim vardı. Onlar 80 ekran CRT tv den bu ürüne geçtiklerinden gayet mutlular.
    Kendi evimde dandik projeksiyona bağlı Blurayli HTPC'var. Bugünlerde üşenmeden buna bağlayıp
    Özel 8K taranmış Baraka filmini bu alette seyretmek için can atıyorum.

Aklımda Pioneer KURO serisi Plazma vardı. Ama PDP-LX5090 6.499 YTL gibi bir fiyatla çok ama çok zor.
    Bütün yayınlar HD olsun o zamana da yıllar var, Daha erken.

Kablolu TV den bu arada digital yayın başlamış. Digiturk kalitesinde yayın var.
    Bu alet national geograpghic HD yayını gösterebildi. Bu supriz oldu benim için doğrusu.
    Bütün kanallarda 576 digital olmuş.

Sonuç olarak W4500 serisinin 46 inchini kendime de almaya karar verdim ama beklemek zorundayım.
    Eksen'in stoklarında 40 da 46 da şu an yok. Yılbaşında stoklarında olacakmış.
    Herkese sevgiler...
    (Fotoları tripod ile adam gibi çekeceğim. Bu fotolar için özür diliyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo -- 26 Aralık 2008; 9:33:00 >

• Hayırlı olsun, Babanlar güle güle kullansınlar.
    Bizim gücümüz ancak 37 ekran crt almaya yetiyo. :)
  • Hocam sağol, sana SHARP XR-10S DLP PROJEKSİYON tavsiye edeyim o zaman.
    Ben evde onu kullanıyorum. 686,48 YTL gibi bir fiyatı var. 3000 saat kullanabiliyorsun tek ampul ile :)
    Günde 3 saat seyretsen nerdeyse 3 sene kullan. Lambası da 300 YTL civarı . Böylece teknoloji ucuzlayana kadar devam :)
    Ben singapurdan almıştım bana kötü lamba kakaladılar orada :) Bu forumda yazmıştım.
    Şu an yeni lambanın yüzde 80 ömrü var ve 2 sene oldu.

Çok keyif alırsın, gayet başarılı görüntüsü var. Ben onun yüzünden LCD yi durmadan erteliyorum.
    Babamlarada evladiyelik aldık. Sony onları su içinde 15 sene götürür. Hatta daha fazla
    Benim CRT de beni 10 senedir götürüyor.

Avrupada yaşasak yarı fiyatına almıştık. Sen düşün.
  • Sharp XR-10s çok eski bir model bildiğim kadarıyla. Hala piyasada satan yer var mı ocihazı...?

quote:

Orjinalden alıntı: xo

Hocam sağol, sana SHARP XR-10S DLP PROJEKSİYON tavsiye edeyim o zaman.
    Ben evde onu kullanıyorum. 686,48 YTL gibi bir fiyatı var. 3000 saat kullanabiliyorsun tek ampul ile :)
    Günde 3 saat seyretsen nerdeyse 3 sene kullan. Lambası da 300 YTL civarı . Böylece teknoloji ucuzlayana kadar devam :)
    Ben singapurdan almıştım bana kötü lamba kakaladılar orada :) Bu forumda yazmıştım.
    Şu an yeni lambanın yüzde 80 ömrü var ve 2 sene oldu.

Çok keyif alırsın, gayet başarılı görüntüsü var. Ben onun yüzünden LCD yi durmadan erteliyorum.
    Babamlarada evladiyelik aldık. Sony onları su içinde 15 sene götürür. Hatta daha fazla
    Benim CRT de beni 10 senedir götürüyor.

Avrupada yaşasak yarı fiyatına almıştık. Sen düşün.

• http://www.fiyatara.com/pg/product.jsp?id=17691

burada iki yerde gözüküyor.
    Sharp'ın yetkili servisi zaten bu memlekette olmadığı için, bilişimden alınabilir.
  • incelemen için teşekkürler. ben de 40W4500 kullanıyorum. bu seri hakkında forumlardaki (bana göre çok da haketmediği) olumsuz görüşler sonrasında pek de tv hakkında birşey söylemek gelmiyordu içimden. ama senin açtığın konuyu görünce memnun oldum. böylece bu tv hakkında daha fazla yapıcı yorumlar ve görüşler paylaşılır diye umuyorum.
  • Her türlü soruyu, sorunu paylaşalım. Bence gayet başarılı bir LCD.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gercekten isabet oldu bu baslik tam aklimdaki tv lerden bir tanesi W4500..ben 40" olani düsünüyorum ama cok olumsuz mesajlar okudugum icin tereddütte kalmistim,umarim bu tv her sartta deneyip fikirlerini ve görüntülerini bizimle paylasirsiniz..ayrica bu tv yi kullanan baska arkadaslarin fikirleri yine gayet yardimci olacaktir düsüncesindeyim..tesekkürler,umarim devamida gelir,unutulmaz bir kösede bu baslik:)
  • 40 inch versiyonunu tercih, izleme mesafesi ile doğru orantılı.
    Almadan mutlaka ürünü incelemekte de fayda var. Ama ikisi arasında boyut dışanda fark yok.
    100HZ di 200HZ di inanın biraz göz boyama (şahsi fikrim) 24p bağlantıda sevimsiz bir sunilik katıyorlar görüntüye.
    Bu memleketin vergileri ile zaten en baba plazma KURO alamayınca ikinci tercihim bu oldu.
    Bu arada o plazmayı da inceleme fırsatım olmadı. Sadece dünya çapında kötü yorum olmayan bir ürün onu biliyorum.
    30.000 Kontrast gözümü bozmaya yetti mesela, 50.000 olmasada olur gibime geliyor.
    Şu ürünü 2.000 'e alabilsek fiyat / performans açısından tadından yenilmezdi.
  • Film modu laptopdan gelen görüntüyü hareketli sahnelerde bozduğu için kapatım.
    Nvidia kartın hdmi çıkışında RGB veya YCbCr444'den çıkış yaptığımda bir fark göremedim.
    x.V.colour la hangisi daha başaralı bilen varsa yardım etsin.
    Warm1 ile Warm2 arasında karar veremiyorum.
    sony menu de video-A nedir ne değildir tekrar kurcalamam gerek :)
    Film Mode auto2 de sorun yapmıyor ama kapamak daha faydalı gibi geliyor (laptop için)

Sn.XO

1-Daha iyi ve doğru panel ayarı için benim ZF355 başlığındaki(7.sayfada olan)Panel Test ayarlarını yapmanı tavsiye ediyorum!
    böylece 3 ana elaman olan Bright/Cont/Col ayarlarını tam doğru seviyelere getirirsin!!

2-yukarıda aldığım,senin paragrafın içinde>>x.x Colour ve DeepColour özelliklerini kapa(ON/OFF seçimi varsa)çünkü dünyada böyle bir
    sistem henüz yok!!!sadece bazı çok gelişmiş HD-VideoCamera larda bu özellik desteği vardır ve sen böyle bir Camerayla çekim
    yaparsan,o zaman 1.3a/b kablo ilede bunları xv/Deep Colour olarak penele işletebilirsin,aksi halde bugün için böyle bir Recorded-media+
    TV yayını v.s yoktur,buna kafanı takma ve OFF yap OK++
    -LipSync özelliği varsa ON yap(Film modunda gereklidir!!)

3-Sony ler yıllardır(TFT-LCD lerde)aynı RGB ayarını kullanıyor!!!
    WARM1/WARM2 temel olarak şudur Warm1>>Reddish dediğimiz RED in yoğunlaşmasıdır ve sen bu tondan hoşlanmazsan,
    o zaman Warm2>>Blueish seçeceksin,buda BLUE nun tonunu öne çıkarır,bunlar genelde kişilerin "göz zevkine göredir"!!!

4-Bana Panelin MODE larını(Default)isimlerini verirsen>>örneğin Cinema/Movie/,Dynamic/Standard v.s gibi,o ilk maddede yazdığım
    testi bu MODE lardan birisine uygulayacaksın!!
    Sakın bütün mod ları kafana göre set etmeyesin!!
    FILM(Cinema Mode)bunuda değiştirme!!Default olarak kalsın

5-Sony lerde Mod lar ayrı ayrı set edilebiliyor,ama sen elleme!!önce dediğim ayarları bir moda uygula bunun içinde bana Mod ların
    isimlerini bildir,çünkü her panelin her markasının modlarını aklımda tutamıyorum artık

6-Önemli/Uyarı>>bir başlık var Sitede>>"Sony W4500 lerde sorunlar-sıkıntılar" v.s(belki gördün bu başlığı,Sn.Universteli arkadaş bunu açmıştı)
    Sen bu başlığı okudunmu,okumadınsa,özellikle benim yazdıklarımı dikkatlice okuyuver!kafan takılırsa bana e.Mail at OK+
    Orada ince satıs aralıkları var yazılarımda!ayrıca Sony lerle ilgili bazı içucu gibi durumlar v.s var,hepsini dikkatli oku+

Selamlar

• Sevgili Albanez, o sıkıntılar sorunlar başlıklı konuyu okudumdu. LCD lerin genel sorunlarından biri olan olay bu modelde daha çok göze batıyor deniyordu.
    Ama ben kendi gözümle baktığımda gayet normal seviyelerde. Hatta gündüz göremedim bile.
    Warm1 ve Warm2 dediğin gibi zevke göre tercih edilebilir. Onu bizimkilere sorup ayarlayacağım.
    Sinema modu, ya da theather mode zaten çok az kurcalatıyor kendini.
    Bütün menülerin fotoları fırsat bulunca buraya eklerim.

x.v color denen ayarda auto / on var. Zaten prospektüsünde bu tip bir sinyal almazsa bir değişiklik olmaz yazıyordu.
    Live colour ve color space seçilmez oluyor. Tam olarak ne sırada ne yapınca unuttum.
    Renklerde bir coşma :) oluyor.

Onu da daha detaylı incelerim. Sizin testide indirip uygulayacağım.
  • Bu arada hiç mi kötü yanı yok bu ürünün derseniz diyerek. İlk hoşuma gitmeyen olayı belirtmek isterim.
    Gürüş açısı biraz dar. Ben aslan gibi seyrederken kenarda çay içen misafirimin " ama biraz bulutlu gibi" deme ihtimali var.
    Olsun, PC gibi bu iki yanyana koltulkta seyretmek için alınmıştır, komşuya hava atmak için 7 milyar harcanmaz.

(Tekrar, şaka ile karışık bir problemi açıkladım, açı ile clouding artmaktadır ama hangi LCD de o problem yok bilmek de isterim. Not : istemem :))
  • Öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullan...

Soruma gelirsek; Hareketli sahnelerdeki durumunu gözlemleme imkanı buldun mu? Tabi hareketli sahneden kastım kayan görüntüler daha çok. Kameranın hızlı dönmesi ile görüntünün ekranda tümden aktığı sahneler gibi. Çünkü normal hareketlerde çoğu lcd'de artık pek bir sorun görünmüyor. Kontrast, siyahlar vs.de artık çoğu lcd'de çok iyi durumda. Bu yüzden benim ana önceliklerimden biri hareket başarısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 21 Aralık 2008; 0:42:57 >
  • öncelikle hayırlı olsun bende arada hala tereddütteyim 40w4500 alsam mı? 3400 şu an fiyatı sony shoplarda.

#4005189 - manufactured in Spain 08/2008 - FAULTY (clouding) 46" W4500
    #4001499 - manufactured in Spain 09/2008 - FAULTY (clouding) 46" W4500
    #4300432 - manufactured in Spain 08/2008 - FAULTY (clouding) 46'' W4500
    #4301568 - manufactured in Spain 08/2008 - GOOD 46"

acaba senin aldığın lcd bu seri nolardan hangisi?
  • Sağ olun. Bizimkilere aldım :) Benim henüz LCD'im yok :)
    Hareketli sahneler için ilk seyrettiğim film Wall-e oldu.
    İlk başta HDMI bağlantı ile Laptoptan gelen görüntünün düzgün olduğuna emin olmam
    gerekti. Eğer hem LCD'ye hem de Laptop'un ekranına görüntü yollarsanız, hareketli
    sahnelerde kesilmeler (yırtılmalar) oluyordu.
    Bu Laptopdan kaynaklan bir problem. Bütün nvidia driverlar ve Klite codecler
    güncellendi. MP classic de Output renderless VMR9 yapıldı.
    Laptop'un ekranında videonun düzgün olduğundan emin olunca.
    Bağlantıları kurdum. Laptopun ekranını kapattım ve....

Fabrika ayarlarında Sony hareketlerde takılmalar yapıyordu. Durumun LCD'den olduğundan emin olunca, ayarlarını kurcalamaya başladım. Ve sebebi buldum.

1080p HDMI bağlantıda Film mode auto 1 de idi.
    Problem bu ayardan kaynaklanıyor.

Onu off yapınca bütün en hareketli sahnelerde bile takılmalar gitti.
    Derin bir oh çektim.
    MotionFlow da standard olarak gayet yeterli bir akıcılık sağlıyor. Fazlası suni bir
    his uyandırıyor bende. Futbol seyredemedim bu arada.

Film mode olayı biraz karışık.
    Kitapçığında

"DVD Filmlerde Düzeltilmiş resim kalitesi sağlar" Yazıyor.
    Auto1/Auto2 " Auto1 Orjinal film içeriğinde daha akıcı bir görüntü sağlar"
    " Auto2 ise orjinal içerik ne ise dokunmaz ve akıcı görüntü sağlar"
    Off " bu özelliği kapatır :)

"Eğer görüntü düşük ve bozuk sinyaller alırsa "Film mode kendini kapatır 1 veya 2 de olması fark etmez"

Bu biraz yetersiz bir açıklama idi. Araştırma yaptım ve buldum.

http://www.avforums.com/forums/lcd-televisions/602863-sony-x3000-x3500-series-thread-542.html#post6903235

"Film Mode Auto 1 should be used on film sources with embedded 3:2 pulldown - such as NTSC DVDs, 1080/60i or 1080/60P videos (HD trailers off the Playstation Store etc). It examines the video for repeated fields / frames and removes them, resulting in effectively a '24P' motion.

Film Mode Auto 2 should be used for 25fps PAL film sources DVD to achieve optimum scaling quality. Although I have to say that I can't personally see any difference between a standard def PAL film being displayed in Film Mode Auto 2 or Off, so I leave it off. With it in Auto, I find that I see lots of combing and filmising errors on normal TV viewing when the TV mistakenly selects film mode deinterlacing on video material etc. This happens a lot with video rollers over still frames etc.

What I do is leave the Film mode in 'Off' normally and then press the 'Theatre' button when I'm watching an NTSC film - this automatically engages Film Mode Auto 1 (and selects the 'Cinema' preset, but that's what I use for all my viewing anyway, so effectively it's just toggling the Auto 1 mode on and off)."

"I think you have! Although the manual is shockingly badly written.

For 3:2 pulldown source material, Auto 1 removes the 3:2 pulldown and gets it back to 24P, Auto 2 presents the film with 3:2 pulldown (but with a deinterlacer optimised for film material).

Steve "

Adam açıklamış.
    NTSC DVD ler 1080/60i or 1080/60P ve 3:2 pulldown uygulanmış görüntülerde 24p havası sağlıyor.
    Auto 2 ise 25fps PAL DVD lerde veya .mkv ıvır zıvır da 24p havası sağlıyor.

Sonuç: Ben bunu kapattım, o da kapatmış.
    Arada bi açıp kapayıp oynarım :) bütün .mkv lerim zaten 24p

Biraz karışık oldu ama harekette takılan filmler düzeldi.

• Sn.XO

FULLHD panellerde,zaten neredeyse bütün SD>>Motionhandling ve hatta normal motionlar bile sıkıntılıdır,hatta çok ciddi sıkıntılıdır!

Ayrıca 3;2/2;2 gibi SD(DVD içerikler)işlemlerde yine sıkıntı olur/olabilir hatta çok kötü olabilir!

AVS den alıntı yapılan olayı okudum,ama bu bir "uzman" uygulaması değil,sadece ipucu v.s gibi kişisel ve genelde herkesin
    bildiği,basit bir tanımlamadır,işin teknik detayı burada yazmıyor!!!ama önlem olarak böyle uygulama yapılabilir+

Olayı sen salt DVD(ve tüm SD içeriklere göre ele alırsan)izlenimi olarka bakarsan böyle 3;2 pull-down,genelde Sony lerde başarısızdır!!
    Bunu chipset ten halledemedikleri için,mode+farklı S/W ile halletmek istiyorlar,örneğin Auro1/2 gibi,halbuki normalde böyle olmaması
    gerekiyor!!!

Günümüz smart-chipset lerde böyle farklı mode v.s yoktur!
    Processor doğrudan mode+seçeneksiz Motionhandling yapacaktır!

Bir bilgi daha vereyim>>panellerin(HD) SD leri çok başarılı/mükemmel işlemeleri v.s söz konusu olamaz!!720/1080 panelde olsa farketmez!

Örneğin yine Video)SD)2;2pulldown ları hiç iyi yapamazlar!!!Jaggies kaçınılmazdır(az veya çok)

-Frame-interpolation(SD lerde ve HD lerde)yeterli güçte ve komutu çabuk algılamazsa,yine judder/flicker olacaktır,motion ve hıza bağlı
    sahnelerde araya yeterli frame ler akıcılık esnasında yaratılamazsa(konulmazsa) sizin takılıyor/akmıyor v.s dediğiniz olay olacaktır!

--en basit önlemi yada panelinizin kabileyetine göre,settings lerden size sunulan değerleri değiştirerek,bozulmaların önüne geçeceksiniz!

-----
    Genelde panel kullananlar 720 veya 1080,iki şeyi birbirine karıştırmaktadırlar
    1-HD lerdeki Motion
    2-SD lerdeki Motion

panel bir kere her ikisinide aynı başarıda zaten yapamaz,kaldıki hiç birisi hemen hemen bu konuda,her ikisinide başarı ile yapamaz!

Ancak SD lerde sorun oluyorsa,buna hiç kafanızı takmayın çünkü 1080 bir panel 576(max SD değeri)pixel içeriğinde elbette bazı şeyleri
    yapamayacaktır!
    Ama HD lerde panel şişiyorsa o zaman sorun var demektir,genelde şişmemesi gerekiyor ama pratikte,bazılarının çok fena şiştiğini görebiliyoruz!

Dolayısıyla sizin ilk kriteriniz HD içerikler olacaktır 720 ve üstünde panel nasıl çalışıyor,PC bağlantısı net bir belirleyici parametre olamaz ve sizi
    yanıltır>>HD Stream-media,HD-DVD/BR/PS3/XBox gibi kaynaklara bakacaksınız(PC bunların dışındadır/Lapotop dahil!)
    --------------
    Kullanma Kılavuzlarını dikkatli vede anlayarak okuyunuz lütfen!!!
    --------------

XO,bana verdiğin Cinema/Standard/Dynamic mode lar içinde sen dediğim testi,Standard mode a uygulayacaksın,çünkü Sony bazı modellerde
    fazla mode seçeneği sunmuyor ve bana göre ciddi "eksi" en az 5 mode olomalıdır bir panelde veya 4

A-Cinema>>Default kalacaktır,bunu sen elleme!!D65 seviyesi fabrika değerlerine göre 6500K ya yakın gelebilir,ama genelde insanlar bunları bilmedikleri
    için bu moda gelince,doğru olan ayarlar,bozulur,ama bunuda izleyici kendi göz zevkine göre,anlışta olsa doğru diye algılar!

B-Dynamic(bunun adı Shop mod tur aslında)bunada dokunma!>>>Oyun modu olur/olabilir,Default olarak kalsın buda

C-Standard ise>>Sony lerde ara bir modtur,doğru bir değerede karşılık gelmez ve buna User-Mode diyoruz>>>bütün setting değerlerini
    buna yapacaksın(şayet Test ile yapacaksan,daha önce bahsettiğim)

Şayet hiç birisi değişmeyecek ise,hepsi Default olarak kalsın,ama kafana göre yapacağın "Standard" setting ayarı doğru olmaz,yanlış olur!

SElamlar

• W4500te ekran bayagı samsunglasmis ayna gibi olmuş maşallah..
    features, settings menüsündeki blue fonda bile evdeki koltuklar, lcd kutusu apaçık gözüküyor...

Bu çok büyük talihsizlik olmuş...
    Pencereli güneş alan odalar için uygun degil.

Zannedersem bu lcd odasında sol taraftada bir pencere var... Her ne kadar pencere lcd arkasında kalsada soldaki pencereden bayagı bir ışık geliyor...

Renkler konusunda ise WARM1:SAMSUNG DEFAULT WARM2:PHILIPS DEFAULT gibi bir şey...
    Samsung görüntüler bana kızıl gelirken philips görüntüler genelde mavimsi gelmistir benim göz zevkim maviye yatkı olmalıki philipsleri daha hoş bulmuşumdur. Tvler sonuçta bir default seçmek zorundalar ama yanılıyorda olabilirim.

Güzel bir tv güle güle kullanın...
  • Ayar ekranındaki o mavi ekran biraz transparan bir yapıya sahiptir. Tv'de o an hangi görüntü varsa onu seçebilirsin. Buradaki fotoğraflarda sanırım x0 arkadaşımız "WALL-E" animasyon filmini seyrediyormuş ki o belli oluyor. Kutu falan yok yani.
  • Sagol highway uyarın için sevindim böyle olmasına,

Bende kutu mutu var onlar gözüküyor zannediyordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 21 Aralık 2008; 16:58:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

Sagol highway uyarın için sevindim böyle olmasına,

Bende kutu mutu var onlar gözüküyor zannediyordum..

Ama yine de eski lcd'ler gibi hiç yansımasız değil. Onu da kabul etmek lazım. Benim v4000'den biliyorum. Yarı mat-yarı parlak ekran gibi bir şey...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.