Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HDMI çıkışları ile ilgili yazılımsal veya fiziksel sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

HDMI çıkışları ile ilgili yazılımsal veya fiziksel sorun yaşayan var mı?

Bir problem yaşamıyorum. HDMI 1 ve HDMI 4 girişleri aynı anda kullanıyorum sıkıntı yok
  • Arkadaşlar resim ayarlanız nasıl?

Hareket> Montion ve film modunu açınca görüntü yağ gibi akıyor. O çatıda nişan alan adamlar olan banding test videosunda bile mükemmel akıcı ama normal tv yayınında yapay bir görüntü oluşuyor.

Ben en son Montion>Standart. Film modu >Kapalı'da bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONURTO -- 31 Mayıs 2017; 16:38:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONURTO

Arkadaşlar resim ayarlanız nasıl?

Hareket> Montion ve film modunu açınca görüntü yağ gibi akıyor. O çatıda nişan alan adamlar olan banding test videosunda bile mükemmel akıcı ama normal tv yayınında yapay bir görüntü oluşuyor.

Ben en son Montion>Standart. Film modu >Kapalı'da bıraktım.

Statndart ayarı kullanıyorum. Kurcalamadım. Memnunum.
  • Bob Kelso kullanıcısına yanıt
    Standard ayara bakmak için fabrika ayarlarına geri döndüm benim kullandığından tek farkı;

Resim> Montion>Standart

Resim> Film Modu>Yüksek ben kapalıya ayarladım zira reklamlarda ve yerli dizilerde hareketli kamera görüntülerinde yapay bir akış oluyor. Kapalı ayarda da hızlı görüntülerde çok az frame atlamalı gibi geliyor. Tabi bunlar küçük ayrıntılar renkler, ekran mükemmel. Çok memnunumtv den. Film modu>Orta yapayım biraz da böyle deneyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONURTO -- 31 Mayıs 2017; 17:48:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV'nin Kodi performansı nasıldır? Nas sistemimde bulunan, yaklaşık 1000 adet DTS'li film arşivimi bu TV üzerine kuracağım Kodi ile yönetmeyi planlıyorum. Sizce sorun yaşar mıyım?

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 31 Mayıs 2017; 22:25:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

55w807c

Guncelleme yaptim bugun ama opera calismiyor surekli hata veriyor kapaniyor

Gecmisi temizledim vs hicbisey yok

Zaten tv surekli o durduruldu bu durduruldu diye hata veriyordu oncedende

Resetlesem kanallargidecek hepten ölüm yeniden listelemesi

Baskabrowser uygulamasida yok playde

Neyapacam bilemedim

Kodi den CHROME a girip onu kullanıyorum ben tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • freestyler7 kullanıcısına yanıt
    Bu TV'nin Kodi performansı nasıldır? Nas sistemimde bulunan, yaklaşık 1000 adet DTS'li film arşivimi bu TV üzerine kuracağım Kodi ile yönetmeyi planlıyorum. Sizce sorun yaşar mıyım?

Teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

ben sızden haber beklıyorum, birde 3d ıcın gozluk alan oldu mu? uygun fıyata uyumlu gözlükleri nerden temin edebilirim?

Ben netten yaptığım araştırma sonucunda 3D gözlük olarak "SSG-P51002" aldım. Uyumlu olduğu ve stabil çalıştığı söylendi.
    Gözlükleri bugün denerim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samaha

quote:

ben sızden haber beklıyorum, birde 3d ıcın gozluk alan oldu mu? uygun fıyata uyumlu gözlükleri nerden temin edebilirim?

Ben netten yaptığım araştırma sonucunda 3D gözlük olarak "SSG-P51002" aldım. Uyumlu olduğu ve stabil çalıştığı söylendi.

Denedikten sonra alıntılar mısınız hocam? Merakla bekliyorum.
  • Ben de katildim araniza. Dun siparis vermistim bugun ogleden sonra gelmis. 2017/2 uretim cikti benimki de. Umarim kurulum sirasinda canimi sikan durumlar cikmaz.

Varsayilan ayarlarda mi kullaniyorsunuz? Alma asamasinda soyle bir video gormustum:

YouTube
    Sony KDL-55W805C Best Picture Settings
    https://youtu.be/G_rVqwHdiV0

Ekleme: Kurulum oldu. Problem yok gibi. Kalibre uzmaninin ayarlarini denedim. Film seyrederken olmasi gereken ayarlar gibi. Genel tv, spor vs icin karanlik gelebilir. İleride deneyimlemek lazim detaylica.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gios -- 1 Haziran 2017; 18:51:10 >

• gios G kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kaç paraya aldınız ögrenebilirmiyim

• 2900 küsüre aldıydım. maxi puan, çek gibi durumlarım olmadığından ve daha çok beklemek istemediğimden erken davrandığımı düşündüydüm, fakat şimdi fiyatların epey uçtuğunu gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Kelso

quote:

Orijinalden alıntı: webefekt001

W805c ile w807c arasındaki fark nedir ? 807c hakkında pek yorum yok ama 805c hakkında bi hayli var. Bu 2 ürün arasındaki fark nedir 807c daha pahalı.

805c va panel ve gercek 100hz midir?

805c almayı düsünüyorum 2015 üretimli geneli. 2017 üretimli ürünü nasıl bulabiliriz sıfır kapalı kutu..

805 siyah 807 gri. Motion rate 800 e 900 gibi bir laf cambazlığı var ama muhtemelen pazarlama oyunu.
    İki tv de va panel ve 100 hz.
    Ben gitti gidiyor da bir satıcıdan aldım(805c). 2017 üretimi geldi.
    Satıcı sonyeurasiagaranti.

İlgili satıcının telefon bilgilerini özelden paylaşabilirmisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurul

quote:

Orijinalden alıntı: samaha

quote:

Denedikten sonra alıntılar mısınız hocam? Merakla bekliyorum.

Cevap için biraz geç oldu. Dün akşam test edebildim.
    Bluetooth üzerinden çok kolay bir şekilde tanıdı. Youtube den birkaç 3D video izledim. Gayet güzel beklediğimden iyi çıktı.
    Senkronize bir şekilde çalışıyor. 3D görüntü başladığında devreye giriyor bittiğinde devreden çıkıyor.
    Not: TV'nin yazılımını güncellemedim. Güncelleme sonrası bluetooth ile sorun yaşar mıyım bilmiyorum.
    Genel görüşüm "stabil çalışıyorsa oynama maceraya gerek yok" :)

• bende cihazı dün hepsiburadadan satın aldım sonradan konuyu gördüm. cihaz bugün elime ulaştı. kutu üzerinde 2016/8 yazıyor. servis pazartesi kuruluma gelecek hayırlısı bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv wlan-5ghz görüyor mu?

Duzeltme: goruyormus:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gios -- 4 Haziran 2017; 13:12:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin616

quote:

Mantikli olan bu zaten. Bende ordan alacaktim 2 hafta %5 verdi ben tam alacakken 1 hafta vermedi %5 ve 2 hadtadir vermiyor %5. Size onerim n11den alin cek ile vs.

az önce bi baktım %5 çek var hemen aldım 100 TL de maximum puan hediye gelecek. 2730 TL e geldi bana. Yarın bi aksilik olmazsa TV elimde olacak Cuma ya da cumartesi kurulumu yaptırırım.

Merhaba. Siz nereden satın almıştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

quote:

Orijinalden alıntı: emin616

quote:

Mantikli olan bu zaten. Bende ordan alacaktim 2 hafta %5 verdi ben tam alacakken 1 hafta vermedi %5 ve 2 hadtadir vermiyor %5. Size onerim n11den alin cek ile vs.

az önce bi baktım %5 çek var hemen aldım 100 TL de maximum puan hediye gelecek. 2730 TL e geldi bana. Yarın bi aksilik olmazsa TV elimde olacak Cuma ya da cumartesi kurulumu yaptırırım.

Merhaba. Siz nereden satın almıştınız?

aşağıdaki linkteki satıcıdan aldım. satış fiyatı 2.979,00TL 150 TL gittigidiyor çeki + 100 TL Maximum puanla beraber 2730 TL satın aldım. Şimdi satışa kapalı TV. Satıcıya mesaj atarsanız ne zaman stoklara girecek öğrenebilirsiniz. Buradan almanızı öneririm çünkü üretüm tarihi olarak şubat 2017 olması çok güzel. Tüm tesrleri yaptım sorun göremedşm hiç. Ne kadar yeni üretim olursa o kadar sorunsuz olacağı kanaatindeyim.

• Cihazın kurulumu yapıldı bugün. Herhangi bir problem yok.

Kutu içeriğinden tek kumanda çıkıyor değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.