Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akmac

Cihazın kurulumu yapıldı bugün. Herhangi bir problem yok.

Kutu içeriğinden tek kumanda çıkıyor değil mi?

evet tek kumadna çıkıyor ve 2 adet duvara asmak için bijon çıkıyor. Bu modelin altı kalın üstü ince ya üst kısmının altı gibi kalın olmasını sağlayan bijonlar sakın atmayın. ileride duvara asacaksanız onlarsız asamazsınız.

Sorunsuz TV olmasını sevindim. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin616

quote:

Cihazın kurulumu yapıldı bugün. Herhangi bir problem yok.

Kutu içeriğinden tek kumanda çıkıyor değil mi?

evet tek kumadna çıkıyor ve 2 adet duvara asmak için bijon çıkıyor. Bu modelin altı kalın üstü ince ya üst kısmının altı gibi kalın olmasını sağlayan bijonlar sakın atmayın. ileride duvara asacaksanız onlarsız asamazsınız.

Sorunsuz TV olmasını sevindim. Güle güle kullanın.

bijonları sakladım hocam, teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, iki TV den birini alma arifesindeyim, sizlerden özellikle bu TV yi kullanabilenlerden yorum bekliyorum.

Model: 55W805C (2015)

Model: 55W805B (2014)

55w805c alacaktım ancak 2-3 tane yabancı siteyi inceledim, 805B daha yüksek puan almış ve görüntü de daha iyi olduğu gözüküyor. Arada 400-500 TL gibi bir fark var. Siz hangisini önerirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 02an1907

Arkadaşlar merhaba, iki TV den birini alma arifesindeyim, sizlerden özellikle bu TV yi kullanabilenlerden yorum bekliyorum.

55w805c alacaktım ancak 2-3 tane yabancı siteyi inceledim, 805B daha yüksek puan almış ve görüntü de daha iyi olduğu gözüküyor. Arada 400-500 TL gibi bir fark var. Siz hangisini önerirsiniz.

Hocam 805C daha iyi konudaki yorumları okumanız için ben yönlendirdim zaten.
    Yalnız fiyatlara zam gelmiş bu hafta.
    Siz nereden alacaksınız?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba, iki TV den birini alma arifesindeyim, sizlerden özellikle bu TV yi kullanabilenlerden yorum bekliyorum.

Siz nereden alacaksınız?

Sahibinden de kapalı kutu olarak buldum açılmamış, fiyat 2500 diyor son olarak, aklımı karıştıran hem gözlük yok içinde sanırım, hem de 805B nin puanı daha yüksek olması?

Edin: yorumları okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02an1907 -- 10 Haziran 2017; 12:11:51 >

• panel kalitesi genel olarak A-B-C-D olarak yukarıdan aşağıya doğru gidiyor, araştırmalarımda böyle görmüştüm.

Fakat 805B modelini ben hiçbir yerde bulamadım, açıkçası 805C'yi gördükten sonra daha da fazla para vermezdim. F/p olarak aldım ben çünkü ürünü.
  • quote:

quote:

quote:

Siz nereden alacaksınız?

Sahibinden de kapalı kutu olarak buldum açılmamış, fiyat 2500 diyor son olarak, aklımı karıştıran hem gözlük yok içinde sanırım, hem de 805B nin puanı daha yüksek olması?

805B 400 Hz

805C 800 Hz (gerçekte 100 Hz)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Siz nereden alacaksınız?

805B 400 Hz

805C 800 Hz (gerçekte 100 Hz)

İkiside 100 hz gerçek olarak, kağıt üzerinde pek farkları yok aslında.

Kutu içeriğini eksik tutmuşlar 805c nin, sanırsam askı aparatı çıkmıyor değil mi? Ve gözlük olarak yorumlarda yazılan samsung gözlük sorunsuz uyuyor.

• 02an1907 kullanıcısına yanıt
    evet kutudan askı aparatı ve gözlük çıkmıyor.
    gözlükler hakkında bilgi sahibi değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

evet kutudan askı aparatı ve gözlük çıkmıyor.
    gözlükler hakkında bilgi sahibi değilim.

Servis aparat getiriyor mu ayrı almamız lazım, bazı markaların servisleri ücretsiz duvar aparatını da getiriyor ondan sordum.

• 02an1907 kullanıcısına yanıt
    ayrı satın alıyorsunuz hocam ama mutlaka serviste aparat bulunuyordur siz bölgenizdeki sony servisi arayıp kurulum için randevu alıp bilgi edinin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

ayrı satın alıyorsunuz hocam ama mutlaka serviste aparat bulunuyordur siz bölgenizdeki sony servisi arayıp kurulum için randevu alıp bilgi edinin.

Servisten bilgi alırım aparat ile ilgili, teşekkürler cevaplar için

• Bu TV'de HDMI Arc var mı?

Tv'yi, AVR'li ses sistemine bağlamayı planlıyorum. Bu şekilde kullananlar için verim alıyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

Bu TV'de HDMI Arc var mı?

Tv'yi, AVR'li ses sistemine bağlamayı planlıyorum. Bu şekilde kullananlar için verim alıyor musunuz?

Evet var. Avr cihazına bağlayabilirsiniz.
  • Bob Kelso kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.

Müsade ederseniz bir sorum daha olacak. Cihazın dahili Android sistemine KODI programı kurulabiliyor. Bunu biliyorum. Peki performansı nasıl? Benim NAS (bulut depolama sistemi) sistemimde yüzlerce DTS film var. Bunların listelenmesi ve video olarak görüntülenmesi sırasında takılma vs sorun yaşar mıyım?

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

Cevabınız için teşekkür ederim.

Müsade ederseniz bir sorum daha olacak. Cihazın dahili Android sistemine KODI programı kurulabiliyor. Bunu biliyorum. Peki performansı nasıl? Benim NAS (bulut depolama sistemi) sistemimde yüzlerce DTS film var. Bunların listelenmesi ve video olarak görüntülenmesi sırasında takılma vs sorun yaşar mıyım?

Teşekkürler,

Üzgünüm bu konuda bir bilgim yok :(
  • Kodi kullaniyorum problemsiz sekilde.

• Tv den memnunum. Hic falso vermedi simdiye dek. 1 ay oldu. 2800 e aldim ama 1 aylik zaman diliminde fiyati ucmus su an. Almadan 1 ay beklemistim fiyat duser diye ama tersine fiyati artmis. Iyi ki almisiz.

• Kodiyi Media Player/Oynatıcı olarak kullanacaksanız başka Playerler var daha basit..Zira Kodi, Online içerik bulmak için kullanılıyor..

Kodi yerine Mx Player,Bs Player,VLC, Plex Tv (Server olarak) kullanılabilir..

Kodi Bilgisayarda güzel çalışıyor ama Android Tv de biraz perfonmans yok,Online aramada bazı videoları açmıyor, yükleme yapmıyor vs..

Android önbellek, hafıza sınırlamaları sanırım pek randıman alamadım..

Kodi PC yi görüyor TV den ama Oynatımda 1080p ve üzerinde perfonmansına bakmanız lazım..

Herkes Kodi süper vs diyor, çok kişi de sorun izlediğini söylüyor ama sizin kullandığınız HDD, NAS server, arşiv çözünürlükleri farklı olacağından Tv nin buna tepkisini kestirmek zor..

Şimdi Kodiden eski içerikleri bulursunuz sorun yok ta Güncel içerikleri bulmakta, altyazı olaylarında sıkıntı olabiliyor..Nasıl kullanacağınıza bağlı..Tv de ben kurdum ama sonra vazgectim , Tv bellek yetersiz geliyor gibi..PC gibi olmuyor maalesef..TV--HDMI bağlantısı daha iyi..

Plex Tv kurabilirsiniz, ücretsiz, Server olarak NAS tanıtırsınız..

Ama en güzel yol harici media player almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 11 Haziran 2017; 20:7:35 >

• 55w805c vs 55xd7005 hangisini önerirsiniz

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.