Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B@R!$

bu tvyi kullananlar çok şanslı. artık piyasada satan yok. yani var ama fiyatları saçma derecede uçuk. sahibinden.com da bir ilan var giyim mağazası satıyor ne alakaysa. 2900 fiyat yazmış en uygun orda görünüyor ama o da ne kadar mantıklı işte aylardır bi mağazada başkasına fatura edilmiş cihazı da almak istemiyorum. 2600 lere mal edenler olmuş. keşke o zaman TV ihtiyacım olsaydı da piyasaya baksaydım

Aynen ben de deli gibi arıyorum.

Burada var ama 3500 fiyat çekmiş... Kafalar karışık...

• shadowtr kullanıcısına yanıt
    55w805b. 2014 yılına ait

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

55w805b. 2014 yılına ait

Sanırım 805C den pek farkı yoktu bu modelin.

805c - 805b kıyaslama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin616 -- 20 Temmuz 2017; 10:39:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

bu tvyi kullananlar çok şanslı. artık piyasada satan yok. yani var ama fiyatları saçma derecede uçuk. sahibinden.com da bir ilan var giyim mağazası satıyor ne alakaysa. 2900 fiyat yazmış en uygun orda görünüyor ama o da ne kadar mantıklı işte aylardır bi mağazada başkasına fatura edilmiş cihazı da almak istemiyorum. 2600 lere mal edenler olmuş. keşke o zaman TV ihtiyacım olsaydı da piyasaya baksaydım

İmkanınız varsa sont centerlere bakın derim. Onların stoklarında belki bu TV daha uyguna bulabilirsiniz.
    Bu TV nin ederi bu değil kesinlikle. 3500 TL nedir ya Bu paraya 4K TV alınıyor.

Sony KD-55XD7005

Tek sıkıntısı gerçek yenileme hızının 50Hz olması.

Şimdi İnternette Sony TV lere baktım fiyatları neden bu kadar artmış anlayamadım. Dolar aylardır stabil şekilde yerinde sayıyor.

Sony KD-55XE8505 Nisan ayında 4200 TL fiyata alınıyordu. Şimdi olmuş 4900 TL yuh yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: emin616

quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

http://urun.n11.com/led-tv/sony-kdl-55w805b-full-hd-ekranli-smart-led-tv-P193836407?icid=990001_prudsys_home

İmkanınız varsa sont centerlere bakın derim. Onların stoklarında belki bu TV daha uyguna bulabilirsiniz.
    Bu TV nin ederi bu değil kesinlikle. 3500 TL nedir ya Bu paraya 4K TV alınıyor.

Sony KD-55XD7005

Tek sıkıntısı gerçek yenileme hızının 50Hz olması.

Şimdi İnternette Sony TV lere baktım fiyatları neden bu kadar artmış anlayamadım. Dolar aylardır stabil şekilde yerinde sayıyor.

Sony KD-55XE8505 Nisan ayında 4200 TL fiyata alınıyordu. Şimdi olmuş 4900 TL yuh yani.

TV piyasası bir şekilde şişiriliyor hocam. 55MU7000 nasıl olduysa 4000 bandına çıkmış 2 günde. Manipülasyon çok fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

55w805b. 2014 yılına ait

Aslında b daha iyi, android tv değil yazılımı. :)
  • shadowtr kullanıcısına yanıt
    İki tv de bizde mevcut 50 inç olanları

C nin görüntü kalitesi biraz daha iyi

B nin görüntüsü biraz daha doğal, c nin ki daha canlı

B nin input lag daha iyi konsol performansı daha iyi

C nin 3D performansı ve derinlik algısı daha iyi

• 55w805c son güncellemeyi yaptığımdan beri wifi bağlanmıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz gayet guzel. Sorunsuz kullaniliyor. Fakat ulkede her seyin fiyati arttigi gibi teknoloji urunlerinin de artti. Sony centerlar pahali ve ucuk fiyatlarla alinmaz. 55xd 4000e kadar iniyordu 2 ay once.

• w805c model tv ıcın en uygun fıyata nereden 3d gozluk temın edebılırım acaba
  • Arkadaslar 4k uydu alicisi ile 4k kanallari bu tvde izleyebilir miyiz? Guzel bir goruntu verirmi kullanan varmi acaba lig tvyi yada trt4k yi bu tv ile deneyen

• noname0056 kullanıcısına yanıt
    Beş ay önce kadar 50 inç almıştım 2.400'e tekrardan ihtiyacım var bulunamıyorum .

• sakkin kullanıcısına yanıt
    Ben aslinda tv icin 3D gözlük sormuştum...

• Fourtytrees kullanıcısına yanıt
    Tabiki izlersiniz, 4K kanalların bitrate değeri hd kanallardan daha yüksek olduğundan görüntü kalitesi daha yüksek izlersiniz

Çözünürlük tabiki 1080p olur

• sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için. Youtube dan 4k olarak actigim bazi videolar tv 4k olmamasina ragmen sasirtici sekilde net gostermekte, full hd diyemeyecegim netlikte, o yuzden merak edip sormustum. Peki siz denediniz mi gozle gorulur bir netlik sunmaktamidir 4k kanallar

Yok hocam denemedim ancak tvsi full hd olup 4K uydu alıcı kullanan kişiler var

• sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam tesekkur ederimm

Youtube, Vp9 kodlama kullanıyor , Ayarlara girerseniz 720 -1080- 1440p çözünürlükler görürsünüz..

4K için nasıl Hevc kodek kullanılıyor ise, Youtube de vp9 kodek kullanıyor

Siz 4K bile secseniz TV ye gelen sinyal Tv ye göre ayarlanıyor...

4K uydu cihazları ile 4K yayın izlerseniz de cihaz bunu Tv ye uygun hale düşürüyor Down scale işlemi

Normalde bir 4K tv bile örneğin max. 4K 30p çözünürlük desteği veriyorsa 4K 50p/60p yayınları izleyemez..O sebeple ilk 4K Tv lerde TRT4 K izleme problemi vardı, yazımlıma 50p yükseltme yapıldı..Şimdiki Tv ler E serisi, 60p donanım desteği var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 3 Ağustos 2017; 15:29:47 >
  • Arkadaşım,sanki yanlış birşey yazmışım gibi ekleme yapmışsın

Sonuçta downscale yapıp 1080p gösterse bile bitrate değeri 4K yayının bitrate değeri olacak ve kaliteli görüntü olmayacak mı?

Selamlar

• Youtube kendiliğinden güncellenmiş eski sürümüne nasıl dönebilirim ?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.