Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W805C televizyonunu satmak isteyen var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freestyler7 kullanıcısına yanıt
    43 inc ?

• Şu yaşıma kadar herhalde yüzlerce elektronik alet almışımdır. Bu tv kadar memnun kaldığım bir ürün olmamıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emin616 kullanıcısına yanıt
    Çalışan aleti kurcamala derler ya.... Şimdilik dursun bakalım. İki gündür playstore açılmıyor, tarayıcıdan girebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 12 Eylül 2017; 9:59:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Çalışan aleti kurcamala derler ya.... Şimdilik dursun bakalım. İki gündür playstore açılmıyor, tarayıcıdan girebiliyorum.

Bu Tv lerde Sistem saati değişiyor..Saati düzeltin, nternete bağlayın, düzelmesi lazım..
  • Cevap teşekkürler.Sistem saati, tarihi doğruydu. Ayarlardan tekrardan Playstore bağlanıp şifre girince düzeldi. Tarayıcı olarak, ayrıca puffintv de kullanıyorum. Chrome yükleniyor mu? Yada Opera harici kullanışlı varmıdır?

• sakkin kullanıcısına yanıt
    En kullanışlısı harici apk olarak Chrome ve Adobe Flash player..

Diğerlerini denedim ama en boy, tam ekran sığdırmada başarılı değiller..

Chrome+Flash player ikilisini deneyin..
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname0056 -- 18 Eylül 2017; 15:1:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Tvnin 50'var bende ve bir sorun yaşıyorum yardımınız gerek.Hdd film izlediğim zaman görüntü boyutu otomatik değişiyor

Görüntü tam ekranken birden bire alttan ve üsten siyah band çıkıyor.

filmin görüntü boyutu 16,9 (Tv ayarlarında resim > otomatik resim modu kapalı.sorunu bir türlü çözemedim filmleri tam ekran izlerken birden bire küçülmesi hem dikkatimi dağıtıyor hem canımı sıkıyor varmıdır bunun bir ayarı teşekkürler.
     Sony KDL-55W805C

Sony KDL-55W805C

• boticix B kullanıcısına yanıt
    tvnin kendi oynatıyıcısı ile izliyorsanız film açıkken action tuşuna basıp video başlığı altında yan tarafta genişlet seçeneği var.
  • Arkadaşlar 55w805c televizyon var bende. Gece tv'yi kapatıyorum bazen sabah kalktığımda açık hâlde buluyorum sizede'de oluyormu çözüm için ne yapmam gerekir acab?

• 53Burhan53 5 kullanıcısına yanıt
    Tv kapatmadan önce örneğin youtube açın sonra çıkın tv izlemeye girmeden kapatın tv yi ozaman kendi kendine açılmıyor kendim keşfettim bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Biraz geç oldu ama K.bakmayınEvet tvnin kendi oynatıcısı ile izliyorum ancak HDD şu an elimde olmadığı için deneyemiyorum.Elimde olduğu zaman dediğiniz ayarı yapıcam tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53Burhan53

Arkadaşlar 55w805c televizyon var bende. Gece tv'yi kapatıyorum bazen sabah kalktığımda açık hâlde buluyorum sizede'de oluyormu çözüm için ne yapmam gerekir acab?

Aynı durum benımde başıma geldi sabah işe giderken tv kapalı aksam bi geliyorum açılmıs.Bayağı uğraştım en son tahmın edın nedenmiş? :
    Yakınında komusnuzda sony marka bir cihaz varsa tv nın bluetoothundan bağlanmaya calııyor tv ye.Tvnın bluetootuhunu kapattım bırdaha boyle bır durum yaşamadım
  • Evet arkadaşlar hadi bilgisi olanlar cevaplasın birazda sıra sizde.
    Soru:Ps4 PRO ile bu tv yi kullanan varmı?
    varsa ps4 ile ps4 pro arasında göze çarpan bir fark gördünüzmü?
  • Geçen kardeşlerime 1 tb wd elements taşınabilir disk aldım Sony KDL 50w805c FHD tv ye taktım ama Usb hdd 800 mah yazan yere değil arkada yandaki Usb portuna

Resim video var 100 gb onlara bakmak istiyorum geç yüklüyor hdd tv kapalıyken de çalışıyor bu çok can sıkıcı

Acaba Usb hdd yazan yere taksam hdd ki bu sorunlar düzelir mi bilgisi olan varsa öneride bulunabilir mi acaba ?

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Aynı model tv'ye aynı model diski takıyorum. Kulaklık ve HDMI girişinin olduğu kısma. TV kapalıyken de disk çalışıyor. Dediğiniz gibi farklı porta takınca bu sorun ortadan kalkacaksa ben de bilgilenmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babynute

quote:

Orijinalden alıntı: 53Burhan53

Arkadaşlar 55w805c televizyon var bende. Gece tv'yi kapatıyorum bazen sabah kalktığımda açık hâlde buluyorum sizede'de oluyormu çözüm için ne yapmam gerekir acab?

Aynı durum benımde başıma geldi sabah işe giderken tv kapalı aksam bi geliyorum açılmıs.Bayağı uğraştım en son tahmın edın nedenmiş? :
    Yakınında komusnuzda sony marka bir cihaz varsa tv nın bluetoothundan bağlanmaya calııyor tv ye.Tvnın bluetootuhunu kapattım bırdaha boyle bır durum yaşamadım

Wifi ile ilgili bir ayar da vardı belki o da olabilir.. Aynı şey benim de başıma geldi sonra hem bluetoothu hem de "uzaktan başlama"(tam hatırlamıyorum ismi farklı olabilir) gibi bir ayar vardı onu kapattım düzeldi..

Bir de sorum olacak arkadaşlar özellikle alt yazılı film izlerken yaşıyorum. Ekrana alt yazı geldiğinde ekran birden parlıyor, alt yazı gidince tekrar parlaklığı düşürüyor. Çözümünü bilen var mı?

• wickedfb kullanıcısına yanıt
    Action menu- resim- gelişmiş ayarlar- parlaklık- gelişmiş kontrast düzeltici- kapalı yaparsanız düzelir.
  • Soruma cvp bulamadım yardımcı olabilecek kimse yok mu

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.