Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ana menü - ayarlar - uygulamalar - youtube uygulamasına gelin ve tüm güncellemeleri kaldır seçeneğini uygulayın. ya da google playstore'un içinde uygulamalarım son güncellenenler bölümünde youtube uygulamasına gelip oradan da güncellemeleri kaldır diyebilirsiniz. ben de bu şekilde yaptım ve eski haline geri döndü.
  • vizi V kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yaptım oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son güncellemelerden sonra kanal geçis hızlandı gibi, yada bana mı öyle geliyor? sizde son durum nedir?
    yeni bir TV alma arefesindeyim.. Sony lerde son android güncellemesinden sonra kanal gecisleri hızlanmışsa yine sony düşünüyorum..55XE850 modeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themre2

son güncellemelerden sonra kanal geçis hızlandı gibi, yada bana mı öyle geliyor? sizde son durum nedir?
    yeni bir TV alma arefesindeyim.. Sony lerde son android güncellemesinden sonra kanal gecisleri hızlanmışsa yine sony düşünüyorum..55XE850 modeli...

hocam size pm attım bi bakar mısınız?
  • Tv yi almak isteyenler şu an mediamarkt ta 2777 tl ye son 1 ürün var fakat teşhir ürünü haberiniz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34

Tv yi almak isteyenler şu an mediamarkt ta 2777 tl ye son 1 ürün var fakat teşhir ürünü haberiniz olsun

hocam baya aradım bulamadım link falan var mı? hem google hem mediamarkt sitesinde aradım çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34

Tv yi almak isteyenler şu an mediamarkt ta 2777 tl ye son 1 ürün var fakat teşhir ürünü haberiniz olsun

Fiyat güzel lakin teşhir ürünü almak ne kadar mantıklı? Nereden baksanız 2 yıl çalıştırılmış. Biz standart ev kullanıcıları günde 5-6 saat anca TV kullanırız ama oradakiler sabah 10 akşam 22 arası devamlı çalışıyor Hemde full kontrast. Bence ömrü az da olsa azalmıştır. Az daha verip 4K - SONY KD-55XD7005 alınır ama oda 50 HZ gerçek yenileme hızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin616 -- 9 Ağustos 2017; 11:5:28 >

• Arkadaşlar TV aşağıdaki gibi durmakta. Ben bunu duvara asmak istiyorum. Nasıl bir askı aparatı ile kullanmak kullanışlı olur? Duvara sıfır yapıştırınca sanırım arkadaki girişleri kullanmak neredeyse imkansız oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin616 -- 9 Ağustos 2017; 11:55:35 >
  • bubora B kullanıcısına yanıt
    3.cu usb portunu baglanti yaparsan oradaki 5v 1 amper olmali, sorunsuz calisacaktir. 1. ve 2. usb girislerinin amper gucu biraz dusuk o yuzde problem yapiyor.
  • B@R!$ B kullanıcısına yanıt
    Valla hocam yorumunuzu şimdi gördüm. Muhtemelen alan kişi tv yi sürekli takip eden kişiydi. Teşhir olmasına rağmen fiyatı indirimli görünce demekki çekmiş hemen Şu an tv teknoloji marketlerde fazla kalmadı, gittigidiyor da var fakat fiyatı 3499. O fiyata değmez bence
  • emin616 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu hafta sonu tv yi kendi evime duvara monte edicem.http://www.hepsiburada.com/aparat-s-40-55-arasi-tum-tv-ler-icin-kademeli-aski-aparati-su-terazisi-hediyeli-p-EVPLUSAPARATS3255 aparat olarak bunu aldım bayağı bir yorum almış güzel diyorlar. Bakalım kurulumdan sonra foto atarım buraya siz de bakarsınız
    Astırmadan önce girişlere bir hdmi tak bence.Astırdıktan sonra film izleyeyim dedim pcyi baglayıp eziyet oldu o hdmi yi takmak Ocak ayında tv'yi mediamarkttan 2800'e almıştık ayrıca
  • Arkadaşlar son güncellemeyle sorun yaşayan oldu mu? Ben hala güncellemedim bekletiyorum.
  • Arkadaşlar tv şu an gittigidiyorda 3249 TL'ye satılıyor. Almak isteyenlere duyurulur

• Son güncelleme ile neler değişti bilgisi olan bu arada benim tv yi de satabilirim. İhtiyaç olan varsa, çok az kullanılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

Son güncelleme ile neler değişti bilgisi olan bu arada benim tv yi de satabilirim. İhtiyaç olan varsa, çok az kullanılmış

Son güncellemeye eklenen avantaj ve iyileştirmeler

HDMI girişi aracılığıyla HLG (Hybrid Log Gamma) HDR formatı desteği ekler
    4K HDR oyunlar için giriş gecikmesini azaltır
    Girişi HDMI'dan (4K sinyal girişi) Karasal'a geçirirken ekranın sağ tarafının parlaması sorununu çözer
    Sonos sound bar kullanırken sesin atlaması sorununu çözer
    ACTION MENU (İŞLEM MENÜSÜ) veya VOL+/- düğmelerine basarken Amazon Video'da oynatılan videonun takılması sorununu çözer
    BBC iPlayer'da "Watch from start" (Baştan izle) özelliğini kullanırken düşük video kalitesi sorununu çözer

Önceki Faydalar ve İyileştirmeler

Bu güncellemeye aşağıdaki faydalar ve iyileştirmeler de dahil edilmiştir.

Bu cihaz yazılımı güncellemesi Sony Android TV'yi Android Marshmallow'a yükseltir
    Aşağıdaki sorunlar bu cihaz yazılımı güncellemesiyle çözülmüştür:
    Cihaz yazılımı sürümü 3.845 yüklendikten sonra cihazın sürekli olarak yeniden başlatılması
    Cihaz yazılımı sürümü 3.845 yüklendikten sonra görüntü alınamaması ve sarı/yeşil LED'in yanıp sönmesi
    Tüm frekanslar SWF-BR100 Kablosuz Subwoofer'dan alınır
    21:9 içerik için USB videolarda yanlış en-boy oranı görüntüleme
    Astra sinyali ile yavaş TV tepki oranı
    Düşük güçte bekleme sonrasında HDMI Ultra Yüksek Çözünürlüklü (UHD) sinyalle titreme sorunu
    Stofa Neotion Çift Kamera ile kayıt sorunu
    Video ve ses etkinken satış veya reklam (Barker) kanalı izlenen durumlarda elektronik program kılavuzu (EPG)
    Sesli komut sorunları
    Yeni listeleri içe aktarırken kanal listesi sorunu
    Ağ bağlantısı sorunu (WLAN/LAN)
    Danca yanlış çeviriler
    Danca DR sorunu: iletişim kutusu kapatıldığında oynatmanın durması
    TV uzaktan kumandayla kapatıldığında, ekran kapandıktan sonra 2-3 saniye boyunca cihazdan ses gelmeye devam etmesi
    İspanyol TVE'de EPG bilgilerinin olmaması
    Uydu kanalı ayar ekranlarında yavaş tepki süresi
    Kanal değiştirirken duyulan olağan dışı "patlama" sesi
    Fabrika ayarlarına sıfırlama işleminden sonra TV'nin açılmaması
    CI+ CAM takıldığında siyah görüntü
    FunBox 4K UHD uydu kanalında görüntü/ses olmaması
    Kılavuz açılırken yanıp sönen ışık görünmesi
    Dil İbraniceye ayarlandığında oluşan YouTube yayın sorunu
    HDMI Dinamik Aralık arızası
    "Otomatik görüntü" modu sorunu
    Güç kapatılıp açıldıktan sonra oluşan futbol modu işlev sorunu

• Arkadaşlar Malum Tv'nin Format Desteği Kısıtlı Media Player Olarak Kullanabileceğimiz Bir Android Uygulamasını Tv'ye Yükliyebilirmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 8 Eylül 2017; 8:56:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Arkadaşlar Malum Tv'nin Format Desteği Kısıtlı Media Player Olarak Kullanabileceğimiz Bir Android Uygulamasını Tv'ye Yükliyebilirmiyiz ?

Mx Player, Bs Player, Vlc Player, Kodi..bunları deneyin, beğendiğinize devam edersiniz..

PC ile kablosuz oynatım için Plex Tv deneyebilirsiniz

Kodi ile Pc/Laptop ---Tv arasında kablosuz paylaşım yapabilirsiniz..

Tabi Tv bellek ve işlemcisine göre perfonmansı nasıl olur sizin denemenizle anlaşılır..

**Chrome ve Adobe Flash player kurularak web sayfaları daha perfonmanslı yapılabilir..

**Sony Tv lerin Harici Hdd desteği biraz zayıf, usb bellekle daha problemsiz izlenebiliyor, HDD ile de sorunsuz izleyenler olabiliyor ama Tv kendi oynatıcısı veya menusu bazen Dosyaları tam göremeyebiliyor..

Üstteki Media Playerler içinden veya Es Dosya yöneticisinden HDD ye ulaşabilirsiniz

*** Eklenen harici apkları menude görmek için (genelde görülmez, Es dosya içinden çalıştırılır) TvLauncher programı kurulabilir, linkte mevcut

harici apk dosyası yüklemek konusunda şurayı okuyabilirsiniz:
    https://forum.donanimhaber.com/sony-xe9005-serisi-android-tv-ana-konu--127732540#127732567

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 8 Eylül 2017; 9:31:54 >

50 inç modelini kullanıyorum. Hiç güncelleme yapmadım, açıkcası korkuyorum yapmaktan. Bu haliyle tatminkar. Karar veremiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

50 inç modelini kullanıyorum. Hiç güncelleme yapmadım, açıkcası korkuyorum yapmaktan. Bu haliyle tatminkar. Karar veremiyorum .

Açıkçası bende daha kullanmadım nasıl aldım öylece duruyor. Hafta sonu düğünüm var. Herhalde haftaya kullanmaya başlayacağım. Şu haliyle birtek İP tv aldım maç zamanı bakıyorum sadece.

Bende güncellem yapmaktan korkuyordum. Bir kullanıcı inretnete bağlanma sorunu yaşadığından bahsetmişti. Dedim ne olacak ya. En kötü yeniden usb ile kurarım sorunu hallederim diyerek güncelleme yaptım. Çok kullanöadığım için iyi ya da kötü diyemiyorum. Ama şuana kadar sorunla karşılaşmadım.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.