Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat iyide media marktin internet alisverisi cok sorunlu bulasip sinir hastasi olmak istemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu iki resime baktığınızda ne düşünüyorsunuz ben ayaklığın askı aparatı şeklinde kullanıldığını görüyorum sizcede mi öyle. Sony KDL-55W805C
     Sony KDL-55W805C

• Arkadaşlar bugun gittigidiyor da ekstra indirim ve axess ile birlikte 55w807c 2750 ye kadar düşüyor. Bu cihaz için şu anda dip fiyat gibi daha da düşmez bence...

Ne yapmalı karar veremedim, benim gibi bu kanaldan alışverişe kuşkulu yaklaşıp kararsız kalanlar vardır burada sanırım. Elim satın almaya gidiyor sonra diyorum ki kargoda bi sorun olacak kırık çıkık teşhir ürün gelecek her neyse vazgeçiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvnrt

Arkadaşlar bugun gittigidiyor da ekstra indirim ve axess ile birlikte 55w807c 2750 ye kadar düşüyor. Bu cihaz için şu anda dip fiyat gibi daha da düşmez bence...

Ne yapmalı karar veremedim, benim gibi bu kanaldan alışverişe kuşkulu yaklaşıp kararsız kalanlar vardır burada sanırım. Elim satın almaya gidiyor sonra diyorum ki kargoda bi sorun olacak kırık çıkık teşhir ürün gelecek her neyse vazgeçiyorum

Merhaba,
    Ben aldım GG üzerinden Mediamarkt mağazasından. Ürün sıfır açılmamış kutuda. Horoz Lojistik kargo ile geldi. Sorunsuz. Yarın için kuruluma gelecekler. Hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mus_ozdemir -- 4 Mayıs 2016; 21:53:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mus_ozdemir

quote:

Arkadaşlar bugun gittigidiyor da ekstra indirim ve axess ile birlikte 55w807c 2750 ye kadar düşüyor. Bu cihaz için şu anda dip fiyat gibi daha da düşmez bence...

Merhaba,
    Ben aldım GG üzerinden Mediamarkt mağazasından. Ürün sıfır açılmamış kutuda. Horoz Lojistik kargo ile geldi. Sorunsuz. Yarın için kuruluma gelecekler. Hayırlısı bakalım.

Hayırlı olsun. Kurulum yaptılar mı? Herhangi bir sıkıntı çıktı mı? Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum, ben de alıyorum eğer kapalı kutu sıfır ürün gönderdilerse fiyat güzel gittigidiyor da

• quote:

quote:

Merhaba,

Gozluk isini nasil cozecegiz ?

49uh850v ile cok gel git yasadim.

Mm den Siparis verdik AMA iptal mi etsem diye dusunmuyor degilim .

• Arkadaşlar Smart klavye olarak ne kullanıyorsunuz MICROSOFT N9Z-00017 mi yoksa logitech k400 mü

• Ben de az önce 55w807c gittigidiyor üzerinden mm mağazasından aldım gözümü karartarak bakalım süreç nasıl olacak. 2850-100 chip = 2750 ye geldi cihaz...
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Hayırlı olsun. Kurulum yaptılar mı? Herhangi bir sıkıntı çıktı mı? Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum, ben de alıyorum eğer kapalı kutu sıfır ürün gönderdilerse fiyat güzel gittigidiyor da

Size de hayırlı olsun. Dün gelip kurulumu yaptılar. Çok şükür hiç sorun yok. İlk izlenimlerim de olumlu. Dün akşam üzeri kurulduğu için fazla kurcalayamadım. Ama görüntü gerçekten çok güzel geldi bana.

• arkadaşlar,

55W805C tv'de, akıllı telefondaki videoları kablosuz olarak oynatabiliyor muyuz? bu konudaki izlenimleriniz nedir? ama ekran yansıtmayı sormuyorum yanlış anlama olmasın. ekran yansıtmadan bağımsız olarak gerçekleştirilen kablosuz viddeo oynatmayı soruyorum. Tabi bu soru doğal olarak 50W805C için de geçerli. O tv ye sahip arkadaşların da cevabını merak ediyorum. Yputube performansıyla da ilgili deneme yapan arkadaşlar izlenimlerini yazarlarsa sevinirim. kısacası bu tv'nin smart phone ile etkileşim performansını ve yeteneklerini merak ediyorum.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horozcorc -- 7 Mayıs 2016; 14:29:17 >
  • Kdl43w805c olanı teknosanın GittiGidiyor.com mağazasından aldım bugün servis kurulumunu yapmaya geldi ekranda ölü piksel çıktı rapor tutturdum değişim yapılsın diye

• Evdeki canavarlara, kumanda dayanmaz. Tr de göremedim fiyat.varsa bile çok pahalıdır.altarnetif önerisi olan?

Lg akıllı kumanda bile daha uygundur eminim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neferzade

Kdl43w805c olanı teknosanın GittiGidiyor.com mağazasından aldım bugün servis kurulumunu yapmaya geldi ekranda ölü piksel çıktı rapor tutturdum değişim yapılsın diye

Gecmis olsun kac tane vardi cok belli oluyor mu izlerken cok etkili oluyor muydu?

• pvnrt P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam fotoğraflardan-9
    Biri uzaktan görünüşü biri de yakınlaştırılmış görüntüsü uzaktan bir tane olarak anlaşılıyor ama yakınlaştırılınca aslında iki tane olduğu görülüyor
     Sony KDL-55W805C
     Sony KDL-55W805C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferzade -- 7 Mayıs 2016; 19:35:50 >

• Neferzade kullanıcısına yanıt
    Bu fotoyu nasil yaptiniz hocam ? Ben pek anlamiyorumda olu piksel veya testleri

• kalamar01 kullanıcısına yanıt
    Telefonla ölü piksel in olduğu yeri çektim çektikten sonra fotoyu zoom yapınca üstteki resimdeki gibi belli oluyor

• cuma öğleden sonra verdiğim sipariş cumartesi sabah kargolanmış ve horoz lojistik bu sabah 9.15 de teslim etmiş oldukça hızlı geldi bana...

kutunun temiz olduğu bilgisini aldım evdekilerden, yani ezik çürük yokmuş çok şükür

bakalım içinden çıkan nasıl olacak merakla bekliyoruz servisi...
  • Arkadaşlar,
    55w807 - 2750 tl alabiliyorum gittigidiyordan.
    55x8505c - 3700 tl alabiliyorum gittigidiyordan.
    Fiyatlar nasıl sizce? 4k uydu için değil ama, pc oyunları için ve 4k hd filmler için seçerim. Panel kalitesi nasıl bu 2 modelin. Arada sadece 1080p-4k farkı mı var? İkisi de aynı yılın üretimi mi ?
  • bende dayanamayıp 55w807 sipariş verdim

kablosuz bi kulaklık alayım diyorum

bluetooth varmış cihazda

wifi yada bluetooh hangiğsini alsam acaba
  • Arkadaşlar bende aldım şimdi kargoyu bekliyorum,birde samsung 5+1 ses sistemi alıyorum bakalım bu ikili nasıl olacak.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.