Şimdi Ara

Sony KDL-55W805C (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
29
Favori
67.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Neferzade

Arkadaşlar Smart klavye olarak ne kullanıyorsunuz MICROSOFT N9Z-00017 mi yoksa logitech k400 mü

Arkadaşlar kimse Neferzade'nin sorusuna yanıt vermemiş. bütün girişleri okudum bu konuda hiçbir şey konuşulmamış. Sony'nin bu modellerinde smart klavye çalışmıyor ben Media Market'ta denedim Logitech k400 çalışmadı, muhtemelen Microsoft'unki de çalışmaz ama hala bir ümidim var. Eğer Microsoft klavyeyi deneyebilecek bir arkadaş varsa deneyimlerini paylaşmasını rica edicem. Eğer öyleyse büyük eksiklik olacak malesef.
  • ergenkutupayısı E kullanıcısına yanıt
    Yapmayın hocam logitech k400 plus aldım tv değişime gittiği için denemedim bile evde öylece duruyor eğer çalışmazsa verdiğimiz para boşa gidecek ama bu logitech k400 plus çok araştırdım plus serisi desteklenen model sayısının arttırılmış serisiymis siz hangi modelini Denediniz logitech k400 mü k400 plus mu k400r mi

Ayrıca bu video da logitech k400 ün çalıştığıçalıştığı görülüyor bence siz tanıtamadnz
    Aleks Yayoutube
    sony android tv logitech k400
    https://m.youtube.com/watch?v=Jd0NRQQQ3sI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferzade -- 13 Mayıs 2016; 23:56:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de k400 plus denedim sarı siyah tasarımı olan. Açıkçası çalıştırmak için çok uğraşmadık ama taktığımızda tanıması gerekiyordu zaten. Benim denememin sebebi de Sony community topluluğunda farklı başlıklarda çokça bahsedilen bir konu olması. Kimisi Avustralya'da çalıştığını söylüyor, problemin farklı internet tarayıcılarını çalıştırdığınızda çözüldüğünü söylüyor, kimisi de sadece farenin çalıştığını söylüyor. Bende bunları okuduktan sonra Sony Center'a gittim ve sordum satış görevlisi "C" serilerinde kesinlikle çalışmayacağını söyledi fakat senin bulduğun video da "C" serisinde çalışıyor belkide 4k olduğundan olabilir bilmiyorum. Bende TV'yi aldım fakat henüz kullanmadım. Çevresinde Microsoft veya Logitech marka wireless klavyeleri olan arkadaşların deneyimlerini sunmaları en doğrusu olacak galiba.

Burada bahsettiğim koonuyu bulabilirsiniz.

• quote:

Telefonla ölü piksel in olduğu yeri çektim çektikten sonra fotoyu zoom yapınca üstteki resimdeki gibi belli oluyor

bende de bi adet olu piksel çıktı.
    servis geldi aldı. ama değişim yapılacağına dair umudum yok. (sony müsteri servisinin verdiği bilgi bu yönde)

3 gün sonra 14 günlük süre bitiyor.
    siz ne yaptınız. nasıl yol izlediniz.
  • bladetor B kullanıcısına yanıt
    Servis ölü piksel var müşteri değişim istiyor diye servis raporuna yazdıysa değişim olur benim değişti bugün geldi kurduk çok şükür hiç bir sıkıntı yok ama inan ilk gönderilen ürünlerin yenilenmiş ürün olduğunu düşünüyorum çünkü ilk gelen ürünün açılır açılmaz servis menüsüne girdim 7 kez açılıp kapanmıştı bu yeni gelen tv de ise hepsi sıfırdı ilkin yerse yenilenmiş ürün gönderiyorlar yemezse değişim de sıfır ürün gönderiyorlar kanaatindeyim

• ergenkutupayısı E kullanıcısına yanıt
    Hocam tv geldi bugün klavye sorunsuz çalışıyor

• quote:

Servis ölü piksel var müşteri değişim istiyor diye servis raporuna yazdıysa değişim olur benim değişti bugün geldi kurduk çok şükür hiç bir sıkıntı yok ama inan ilk gönderilen ürünlerin yenilenmiş ürün olduğunu düşünüyorum çünkü ilk gelen ürünün açılır açılmaz servis menüsüne girdim 7 kez açılıp kapanmıştı bu yeni gelen tv de ise hepsi sıfırdı ilkin yerse yenilenmiş ürün gönderiyorlar yemezse değişim de sıfır ürün gönderiyorlar kanaatindeyim

Hocam ölü piksel var ama, ya değişim yazmazsa?
    Servisten servise değişiyor mu kanaat ?

14 günlük sürem dolmadı. Şuan tv , kurumu yapan serviste.orasida başka servise yönlendirecekmis.

Ne önerirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim aldigimda da bi tane ölü cikti ama cok asagida yani belli olmuyo gibi ancak bembeyaz ekrani acinca belli oluyor ne yapsam bilemedim gunluk kullanimda problem yaratmaz gibi geldi

• bladetor B kullanıcısına yanıt
    Hocam bence servis çağırın rapor tutsunlar 2010 TSE yönetmeliği değiştirmiş ve aynı zamanda 2013 yargıtay hukuk dairesi bu durumu teyit eden emsal karar vermiş 1 piksel de olsa değişimi zorunlu bence şansınızı deneyin

• Neferzade kullanıcısına yanıt
    Sevindim hocam hayirli olsun, o halde bende gonul rahatligiyla alabilirim artik klavyeyi. Tesekkur ederim

• Arkadaşlar televizyonumuz geldi kurulumunu yaptırdım. Tv harika görüntü kalitesi falan süper servis görevlisi iyi ki 807 modelini almışsın 805 ler bu modelin çok altında yani sadece görüntü farklılığı değil özellik bakımından da farklı ,fiyat çok uygun iyiki bunu almışsın dedi.Bence tek eksik yönü kanal sıralamasını değiştiremiyorsun kanallar sony firmasının belirlediği şekilde geliyor.Hiçbir şekilde oynama yapamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufaannn

Arkadaşlar televizyonumuz geldi kurulumunu yaptırdım. Tv harika görüntü kalitesi falan süper servis görevlisi iyi ki 807 modelini almışsın 805 ler bu modelin çok altında yani sadece görüntü farklılığı değil özellik bakımından da farklı ,fiyat çok uygun iyiki bunu almışsın dedi.Bence tek eksik yönü kanal sıralamasını değiştiremiyorsun kanallar sony firmasının belirlediği şekilde geliyor.Hiçbir şekilde oynama yapamıyorsun.

807 i kaca ve nerden aldınız ?
  • Elimde 50w805c var kurulmamis haldedir teknosadan almistim isteyene 2300tl verebilirim. Yoksa iade edecegim. 55 ni bu gece vatandan siparis ettim.

• Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar. sony bravia kdl-55w805c modelini dün gece vatandan sipariş verdim kargoya vermişler yarın gelir sanırım. Merak ettiğim bir şey var bu cihazda bluetooth mevcut peki bununla b.tooth kulaklık kullanabiliyormuyuz. 65 inç pana vieramda da var ama sadece 3d gözlükte işe yarıyot buda öylemi. Birde aletin masaüstü standının aynı zamanda duvar askı aparatı olarak kullanıldığını izledim cihaz gelmeden askı aparatı hazır edeyimmi yoksa standı kullanabilirmiyim

• afrasyab77 A kullanıcısına yanıt
    B serilerinde duvara askı aparatı çıkıyormuş bu serilerde maalesef yok ben kdl 43w805c aldım çıkmadı aparat aldım ayrıca

• Arkadaslar merhaba

Sony 50w805c cihazi ile uyumlu aktif gozluk hangileri acaba. Yardimlarinizi rica ederim.

• arkadaşlar herkese merhaba, 2015 Sony android tv topiğine de yazdım bu yazımı ancak bazı arkadaşlar belki görmez diye buradan da sormak istiyorum izninizle.. forumda geçirdiğim uzun saatler ve okuduğum değerli yorumlarınızın yardımı ile (özelliklede değerli @sdcvn kardeşim çok yardımcı olmuş bir çok konuda) SONY TV almaya karar verdim ancak takıldığım tek konu KDL-55W805C mi yoksa KDL-55W807C mi bir türlü karar veremiyorum.

şimdi özellikler aynı ancak 807 nin hareketli görüntü geliştirici hızı motionflow XR 900 Hz diğeri motionflow XR 800 Hz ayrıca SONY bayiine gidip konuştuğumda bana bütün özellikleri aynı ancak 805 i öneririm dedi çünkü aramızda kalsın 807 nin panel yenileme hızı 50 Hz, 805 in panel yenileme hızı 100 Hz dedi. satış politikasımı yoksa gerçektende öylemi bilemiyorum (bir internet sitesinda yaptığım karşılaştırma sonrası panel yenileme hızlarının ikisinde de 100 Hz olduğunu gördüm) sizlerden fikirlerinizi rica ediyorum.. hangisini önerirsiniz hangisini almalıyım??!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overdose55 -- 21 Mayıs 2016; 19:00:28 >

• overdose55 kullanıcısına yanıt
    İkisi de 100 Hz, Hangisi ucuz ise onu almani oneririm.

• *planet* kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 807 yine 2600 TL ye veren yer varmı, ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.