ne hackermıs arkadas koca sırketı madara ettı tum dunyaya.s
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
bu işler bu kadar basitmi yav..........
Yani kesinlikle basit değil. PS3 2006 yılında çıktı ve adamlar ancak 4 yıl sonra aleti hackleyebildi. PSN'de o kadar sürmüştür herhalde...
Hala Sony'yi savunan var mı arkadaşlar?Kişisel bilgilerinin çalınmasına fırsat verdiği için,Sony'yi değil de,hackerları suçlayan var mı çok merak ediyorum.
Buyur burdan yak. Psn bilgilerinin çalındığı söyleniyor. O zaman psn e kayıtlı mail adreslerimizin şifrelerinide tedbir amaçlı değiştirmekte fayda var...
quote:
Orijinalden alıntı: wNchstR
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
quote:
Orijinalden alıntı: wNchstR
"Şu an için İsim, Soy isim, adres, ülke, e-posta adresiniz ve psn şifreleriniz en az bir kişi tarafından çalınmış durumda."
Bu bizim icin cok cok kotu,Sony icin rezillik otesi bir durum..
Hocam burada millete birşey olmaz, bunlar sıradan şeyler diyen arkadaşlar vardı hatırlarmısın ?
Onlar yine diyecek bir sey bulurlar ustat eminim.. Adamlar "Sony ne yaparsa dogrudur". mantigindalar..
Valla bulurlar. Olsun bizi adam yerine koydular hacklenmişiz çok mu falan diye girerler.
Sony o kadar başarılı ile dayandı da çöküşü çok b*ktan oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Son günlerdeki şu sony haberleri çok ilginç olmaya başladı. Koskoca şirket resmen gözlerimizin önünde tecavüze uğruyor.
kesinlıkle hem çok ciddi hem üzücü.
1 kişinin bile psn den kredi kartı bilgileri çalınıp o kartın kullanıldığı ortaya çıkarsa öyle birşey olursa, sony toparlayamaz bir daha...
Şu haber açıklanana kadar birşey söylemek istemedim açıkcası kendi adıma çünkü kendim de Bilişim sektöründeyim ve böyle durumlarla karşılaşılması hoş olmasa da olabilecek durum gözüyle bakarım. Fakat kişilerin bilgilerinin ele geçirilmiş olması hakikaten Sony'nin prestijini oldukça düşürecektir. PSN 2 gün sonra tekrar aktif olduğu zaman kaç kişi güvenerek alışveriş yapabilecek ?
quote:
Orijinalden alıntı: thuglife
Şu haber açıklanana kadar birşey söylemek istemedim açıkcası kendi adıma çünkü kendim de Bilişim sektöründeyim ve böyle durumlarla karşılaşılması hoş olmasa da olabilecek durum gözüyle bakarım. Fakat kişilerin bilgilerinin ele geçirilmiş olması hakikaten Sony'nin prestijini oldukça düşürecektir. PSN 2 gün sonra tekrar aktif olduğu zaman kaç kişi güvenerek alışveriş yapabilecek ?
Kesinlikle insanlarda bir tedirginlik çıkacak ve bu durum doğrudan sony i etkileyecektir...
ev adreslerini yazanlar varsa yada cep telefonlarını onlarda çalınabilir dikkat edin yaw millet iyice psikopata bağlamış walla ne diim ben tam paronaya
aman donlara dikkat bi o kaldı
Lan harbi sony çöküyor adamlar ne hale getirdi firmayı yazık yazık
Ben o şifreyi veren adminin...
2k in dediği gibi 4 yıl iyi dayandı ama çöküşü çok b.k tan oldu gercekten
Psn daha çookkk kapalı kalır gecmis olsun herkese
Allah'tan ben hep alışverişi yapıp bilgilerimi siliyodum.
allahtan psn den kredi kartıyla birşey almadım ama öyle bişey varsa sony bunun faturasına çok ağır öder
Söyleyecegim tek şey Sony A yı G yi dagıttı. Kredi kartı bilgilerini çaldırırsa duman olur. Ortada ne Sony kalır ne de PS3.
Psn network kartlarına talep artar artık. Millette paranoya kredi kartıyla alışveriş falan yapmaz... Ya sanal kart ya network
Konsolu ilk aldığımda (2008) yılında ilk gün kredi kartını kaydedip loco roco aldımdı şimdi garanti bankası müşteri hizmetleri akar aga.
Sony nin imaj ve marka değeri diye birşey kalmadı... Rezil oldular...
quote:
Orijinalden alıntı: heavyblitzer
Psn network kartlarına talep artar artık. Millette paranoya kredi kartıyla alışveriş falan yapmaz... Ya sanal kart ya network
yaw benim anlamadığım k.kartı ile internetten alışverişte herzaman bir tehlike vardır olsa bile bu ilk olmazki