Şimdi Ara

SONY:KİŞİSEL BİLGİLERİNİZ ÇALINDI!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
9.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Öldük, bittik, mahvolduk, abartmayın ortada çalınan kredikartı falan yok, bu açıklama geçen gün yapılmıştı zaten, çalındı da demiyorlar çalınmadı da demiyorlar yakında belli olur, online ortamda her yerde risk vardır, sanal kart kullananın kafası rahat olur, kullanmayanın kendi sorunu

Tepki vermemiz gereken başımıza bu işleri açan korsanlardır, sony bu sorunun da üstesinden gelecektir şüphem yok

Bunun Sony hatası olduğunu ne zaman kabul edeceksin,peygamber sabrı ile bekliyorum.Kredi kartı bilgilerinin çalınıp çalınmadığını bile bilmiyor Sony.Yapmayın artık yahu,bu kadar da gözü kör fan olmayın.Senin kartından alışveriş yapılsa,50 tane evrakla paranı geri almakla uğraşsan;"Sony'ye helal olsun,korsanla savaşıyor" mu diyeceksin???İnsanlar kartlarını iptal ettiriyor,en az 1-2 hafta yeni kart bekleyecekler

Yılların markası Playstation inanılmaz prestij kaybetti,yazık oldu.Şimdi kim rahat rahat bu konsolu alacak,kim rahat rahat PSN den alışveriş yapacak?Hanginizin kafası rahat olacak kart bilgilerini girerken?

Edit: http://resim.donanimhaber.com/m_48593773/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 27 Nisan 2011; 2:14:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kezzapcı Pasa

Beyler mail adreslerinin sifresini falan degistirmek gerekir mi?

Yani psn de kullandığın mail adresini ayrıca msn de falan da kullanıyorsan değiştirmekte fayda var bence. Psn açıldığında psn hesabının gizli sorusuna kadar değiştirirsin. Çünkü onlarda gitmiş...
  • Bu tür konularda tek yorum yapmadim sustum sustum ama bu nedir ya.Haber duyuldugundan beri sifre degistirmekle ugrasiyorum.Psn ile pek isim olmuyordu zaten onu sineye cektik ama bu sifre calinma olayi tam bir skandal.Sinirim tepeme cikti sony gibi bir firmaya da güvenemeyeceksek vay halimize.Playstation'a sifrelerimi verirken baglantili sifreler verdim unutmayayim diye, insanin nerden aklina gelirdi bu kadar aciz bir altyapisi oldugu.Neyse daha fazla konusmak istemiyorum bana yakismayacak sözler söylememek icin..

SONY:KİŞİSEL BİLGİLERİNİZ ÇALINDI!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel
    quote:

Öldük, bittik, mahvolduk, abartmayın ortada çalınan kredikartı falan yok, bu açıklama geçen gün yapılmıştı zaten, çalındı da demiyorlar çalınmadı da demiyorlar yakında belli olur, online ortamda her yerde risk vardır, sanal kart kullananın kafası rahat olur, kullanmayanın kendi sorunu

Tepki vermemiz gereken başımıza bu işleri açan korsanlardır, sony bu sorunun da üstesinden gelecektir şüphem yok

Bunun Sony hatası olduğunu ne zaman kabul edeceksin,peygamber sabrı ile bekliyorum.Kredi kartı bilgilerinin çalınıp çalınmadığını bile bilmiyor Sony.Yapmayın artık yahu,bu kadar da gözü kör fan olmayın.Senin kartından alışveriş yapılsa,50 tane evrakla paranı geri almakla uğraşsan;"Sony'ye helal olsun,korsanla savaşıyor" mu diyeceksin???İnsanlar kartlarını iptal ettiriyor,en az 1-2 hafta yeni kart bekleyecekler

Yılların markası Playstation inanılmaz prestij kaybetti,yazık oldu.Şimdi kim rahat rahat bu konsolu alacak,kim rahat rahat PSN den alışveriş yapacak?Hanginizin kafası rahat olacak kart bilgilerini girerken?

Arkadasin o linke yapacagi yorumu merakla bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 27 Nisan 2011; 2:29:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R
     SONY:KİŞİSEL BİLGİLERİNİZ ÇALINDI!!!!

• @arda_tirmas

Dayi sen isi iyice saplanti haline getirmissin.. Yabanci bir firma bu kadar da savunulumaz ki! Müslüm Baba konserlerine giden gencler gibi sende SONY icin dograyacaksin nerdeyse kendini,yazik..
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 27 Nisan 2011; 2:38:51 >
  • GAMEPRO sitesinden bir yazı.. Sony neden 7 gün bu bilgileri bize açıklamak için bekledi. 7 GÜN Hırsızlar neler neler yapar kısacası bu...

http://www.gamepro.com/article/news/219055/editorial-sonys-astounding-breach-of-trust/

Obviously, we here at GamePro are in the same boat as everyone else. We're all gamers, and we all have accounts on the PlayStation Network. Like you, we'll have to cancel our credit cards and possibly contact credit defense companies to guard against issues like identity theft.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 27 Nisan 2011; 2:41:56 >
  • Arkadaşlar msn veya gmail adreslerimizin şifrelerini değiştirmemiz gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr

GAMEPRO sitesinden bir yazı.. Sony neden 7 gün bu bilgileri bize açıklamak için bekledi. 7 GÜN Hırsızlar neler neler yapar kısacası bu...

http://www.gamepro.com/article/news/219055/editorial-sonys-astounding-breach-of-trust/

ben daha 24 ünde dikkat eşşeğinizi sağlam kazığa bağlayıp kredi kartlarınızı iptal ettirin diye bir uyarı konusu açtığımda
    arkadaşlar sağolsun benimle dünyayı kurtaran adam diye dalga geçtiler bakın link aşağıda görün ayın 24 ünde açtım tam 3 gün önce

http://forum.donanimhaber.com/m_48523559/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Arkadaşlar msn veya gmail adreslerimizin şifrelerini değiştirmemiz gerekir mi?

Eğer PSN Hesabında aynı şifreyi kullandıysanız Bütün AYNI ŞİFRELERİ KULLANDIĞINIZ HESAPLARIN PAROLALARINI DEĞİŞTİRİNİZ. FACEBOOK, GMAIL, MSN, YAHOO ne varsa HEPSİNİ DEĞİŞTİRİNİZ. Ayrıca, Sony bunu TAVSİYE EDİYOR. PSN gelince de hemen ŞİFRENİZİ DEĞİŞTİRİNİZ diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 27 Nisan 2011; 2:53:48 >
  • IGN.com dan Editörler TOPLANTISI.. SONY nereye gidiyor ? Sony'e ne kadar güvenimiz kaldı? Bundan sonra PS3'de Online oynar mıyız ?

http://uk.ps3.ign.com/articles/116/1164195p1.html

Yazıdan bir alıntı;

While your credit card info may have been exposed to criminals that brought down Sony's service, leaving those loyal to PlayStation in potential financial peril, executives chose to keep their mouths shut. They didn't offer warnings. They didn't rush to a conclusion on what was compromised. They hid like cowards. Their true selves were revealed -- as selfish, greedy, self-centered individuals more concerned with the bottom line than the value of their customer base.

Çok ağır konuşmuş... Çok.. Uyy Sony yandın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 27 Nisan 2011; 2:57:09 >

• millet nezaman acilcak derdindeydi simdi ise eywah kredi kartim derdine dustu
  • SonyGülün Suçu Ne ? Sanyo bıle artık gozumde Sony den Daha Iyı bır Marka hatta Sunny :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim2399 -- 27 Nisan 2011; 3:10:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Benim kafam rahat çünkü online ortamda sanal kart kullanırım hacker' ın kralı gelse kuruş çekemez, şu an tek derdim sağlıklı online oynamak korsanlardan temizlenmiş şekilde, bu işi çözemezse bende tepkimi koyarım makinanın kırılmasına engel olamadığı için diğerleri gibi gözümden düştü zaten, bu olayda sanki kişisel bilgilerin çalınması veya kredikartı dolandırıcılığı ilk kez olmuş gibi tepki veriliyor, başka sitelerdeki bilgileriniz de her zaman tehlikede tam güvenli bir yer bilen varmı acaba

• Sony nin yaptığıda tam mallık affedersiniz.. maden insanların kredi kartı bilgilerinin çalındığını bir hafta önceden biliyordun, bunu o zaman açıklaki insanlarda hemen gerekli güvenlik önlemlerini alsın..araya bir hafta girmiş,olan olmuş daha yeni uyarıyor. Ne anladım bu işten...
    Arada sırada alış veriş yapıyordum psn store dan ama hemen ardından kk bilgilerini siliyordum. İyikide silmişim yoksa şimdi kk iptalle uğraş dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

@arda_tirmas

Dayi sen isi iyice saplanti haline getirmissin.. Yabanci bir firma bu kadar da savunulumaz ki! Müslüm Baba konserlerine giden gencler gibi sende SONY icin dograyacaksin nerdeyse kendini,yazik..

Ben de buraya yazsam kredikartımdan 1000 euro alışveriş yapılmış diye bunada mı inanacaksınız sonra da ign' e mesaj atın haber yapsın bunu forumun da reklamı olur, resmi açıklama gelmeden yazılanlara inanmam ben
  • sony tarafindan gönderilen bir mail alirsaniz, kart bilgileriniz veya hesap detaylarinizi asla girmeyin! sony'nin uyarisidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Arkadasin o linke yapacagi yorumu merakla bekliyorum..

Ben asıl Koray' ın yazacaklarını merak ediyorum, bu tarz haberleri çok sever
  • Tum ps fanlarına gelsin bu sarki...felaket tellalligimiymis, sony nin bastan savma sistemimiymis...simdi kalk tum bilgileri degistir
    Kredi karti kayitli olmasada alisveris yaptiysaniz adam almis olabilir...psn de hersey mumkun...helal olsun sony
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.