Şimdi Ara

SONY:KİŞİSEL BİLGİLERİNİZ ÇALINDI!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
9.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazmış bile Koray daha sert bekliyordum senden sabah yazarsın artık
  • The hacker could have taken credit card numbers, card expiration dates, billing addresses, answers to security questions and purchase history, but not credit-card security codes, they said.

3-5 ingilizcesi olan, 3,5 atar
  • o habere en güzel yorumu bu arkadaş yapmış, buyrunuz !!

So some guy emailing you makes it true? Oh cool, can I email you about the dreamcast 2 being true?
    I swear its true, my uncle works at sega, it’s actually called the sega 3000, because that’s a bigger number than 360 and 3.
    If there’s actually proof of this happening then I’ll believe it.
  • bu dünyanın gelmiş geçmiş en büyük siber saldırısı galiba.
  • vay ak47. 800 tane aynı konu ve bir 800 daha açılacak gibi duruyor.
  • Arkadaşlar,

PSN de kayıt lı olan kerdi kartınızı internet ve telefon işlemlerine kapatıyorsunuz.

Netten alışveriş yapmak istediğinizde tekrar aktif edip alışveriş sonrası kapatıyorsunuz, bu kadar....
  • Hiç kredi kartı vs kullanmadım ama kişisel bilgi çalınması ne demekdir yahu benim bile içime kurt düştü

dünya devi SONYnin düştğü duruma bak dünyaya rezil oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante
    Son günlerdeki şu sony haberleri çok ilginç olmaya başladı. Koskoca şirket resmen gözlerimizin önünde tecavüze uğruyor.

Sony tecavüzden kaçamazsa inşallah zevk almaya bakmaz
  • Önce IGN'deki haberi okudum, sonra e-postama baktığımda Sony'den gelen mesajı gördüm. Bilgileriniz çalınmıştır, önlem alın diyordu. Hemen bankamı arayıp kredi kartımı iptal ettirdim. Aynısını yapmanızı öneriyorum.
  • allahtan sanal kart kullanımıştım
    ama yine de uyuz oluyor insan
    bu hackerların ne yapacağı belli olmaz
    diğer şifreleride elden geçirmeli derim ben
  • Benim en çok korkum kredi kartlarından çok E-MAİL adresimBenim için önemli.Daha doğrusu önemli kişiler ve önemli üyeliklerimin kayıtlı olduğu bir hesabım var.Herşeyim e-mail adresimde.Umarım bir şey olmaz...

BU ARADA KREDİ KARTLARIMIZ TEMİZ.
  • Bankamı aradım kartlarımı iptal ettirdim yenisini talep ettim. Böyle endişeli beklemektense hamle yapmak daha sağlıklı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Benim en çok korkum kredi kartlarından çok E-MAİL adresimBenim için önemli.Daha doğrusu önemli kişiler ve önemli üyeliklerimin kayıtlı olduğu bir hesabım var.Herşeyim e-mail adresimde.Umarım bir şey olmaz...

Kredi kartlarını bence kapattır ve yenisi iste. Mailinde şifre ve güvenlik sorunu falan değiştir.

Bu arada hocam senle dün bu olay üzerine konuşmuştuk dimi
  • Ama bu yaptıkları yanlarına asla kalmayacak bu bi gerçek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Ama bu yaptıkları yanlarına asla kalmayacak bu bi gerçek..

Ne kalmayacak hem kullanıcıların hem Sony'nin canını okudular. Adamlar istediklerini aldı hala aynı yol polisle falan bu adamlarla baş edemezsin öncesindede bunu yazdık yok dediniz peki sonuç.

Hocam bu adamlar liseli ergen, bir halt yapamaz bunlar, koca Sony yer bunları falan diyenler vardı hatırlamır mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 27 Nisan 2011; 11:31:52 >
  • Arkadaşlar tek konuya inmemiz daha doğru. O sebeple diğer konulardaki önemli mesajları aşağıda topladım.

quote:

Orijinalden alıntı: metesu

Kötü haber PSN kullanıcıları 100 lerce doların hesaplarından çekildiğini bildiriyorlar...

PSN Users Reporting Hundred of Dollars Stolen From Them

http://www.neocrisis.com/news/135-game-news/6859-psn-compromised

SONY:KİŞİSEL BİLGİLERİNİZ ÇALINDI!!!!

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/17647016.asp?gid=234

quote:

Orijinalden alıntı: becks1907

SONY:KİŞİSEL BİLGİLERİNİZ ÇALINDI!!!!

CNN'de ve Dünya'nın birçok haber ajansı olayı flaş haber olarak ana sayfalarından veriyor

http://edition.cnn.com/2011/TECH/gaming.gadgets/04/26/playstation.network.hack/index.html?hpt=T2

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Kredi kartlarından para çekildiğine dair şikayetler başladı

http://vgn365.com/2011/04/26/psn-users-reporting-hundred-of-dollars-stolen-from-them/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ee ne olacak peki psn yarın gelse yinemi yapıcaklar aynısını ömür boyu böyle dertmi olacaklar başa bi çaresi bulunmayacakmı bunun ???

Yarın aynısını live ada yapacaklar ozaman ne olcak bunlar boyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Ee ne olacak peki psn yarın gelse yinemi yapıcaklar aynısını ömür boyu böyle dertmi olacaklar başa bi çaresi bulunmayacakmı bunun ???

Yarın aynısını live ada yapacaklar ozaman ne olcak bunlar boyle..

Bunlar ne olacak bunlara karşı yazılım geliştireceksin. Hatırlıyor musun ben bu iş başlarını büyük dert açacak bu şekilde bu adamları durdurumaz demiştim peki ne oldu

Hacker'lara karşı sistemini korursun ama bir taraftan hukuki süreci yürütürsün ama sadece hukuki süreçle işte bu hale düşersin ve kullanıcılarını böyle mağdur edersin. Bu olayın sonu Sony'ye çok kötü dönecek ne olurdu zamanında yazılımsal hamleler yapsaydı adamlar resmen göstere göstere gelip vurdular.

Sony ise tutup kaç gün sonra bilgiler gitti diyor. Yazık değil mi bu kadar kullanıcıya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Hala karalama kampanyası diyor ya, inanılmaz

düşene bi tekme daha vurmak tarzım değil. kişisel bilgiler çalınmış olabilir, ama bu kart olayında tekrar söylüyorum karalama kampanyasıdır. psn hack leneli nerdeyse 1 hafta olacak, kredi kartı bilgilerini ele geçiren adam sony nin resmi açıklamasından sonra mı harekete geçecek? mantıklı ol biraz. ya da olma. şimdi baktım hacker lar benim karttan 2000 euro çekmiş tüh hacklenmişim ya. inandın mı? hadi gül
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Benim en çok korkum kredi kartlarından çok E-MAİL adresimBenim için önemli.Daha doğrusu önemli kişiler ve önemli üyeliklerimin kayıtlı olduğu bir hesabım var.Herşeyim e-mail adresimde.Umarım bir şey olmaz...

Kredi kartlarını bence kapattır ve yenisi iste. Mailinde şifre ve güvenlik sorunu falan değiştir.

Bu arada hocam senle dün bu olay üzerine konuşmuştuk dimi

Gerçekten daha ben bile SONY'i savunmamaya karar verdim.Destek verelim , bekleyelim PSN girmesin birşey olmaz derken 600 LİRALIK KONSOL BAŞIMIZA NELER GETİRDİ. 600 liralık konsol için BİNLERCE TL ZARARA SOKAMAM KENDİMİ.GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALIYORUM ŞİMDİ.Böyle birşey olacağını bilseydim...

Durum çok ciddi bu sefer.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.