Şimdi Ara

SONY:KİŞİSEL BİLGİLERİNİZ ÇALINDI!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
9.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ah be kardeşim sen konsol kırılmasın diye niye kasıyorsun ki.şimdi dahamı iyi oldu.en azından konsol kırılsaydı korsan kullananda olurdu kullanmayanda.ama bak şimdi herkez madur oldu.
  • Valla benim HSBC hesabım duruyordu,iptal ettirmekle uğraşamam şimdi,baktım zaten bişey çekilmemiş,Pixel Junk Shooter 2yi alacaktım daha açılsada alsam,oynayacak oyun kalmadı

Bu arada koskoca şirket batıyor yorumları falan var arada gülüyorum Sony sadece PS üretiyo zaten di mi Ulen SONY tv alacak adam için PSN hacklenmiş hacklenmemiş umrunda olur mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 27 Nisan 2011; 13:13:16 >
  • Kartı kontrol ettim bende bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Arkadaşlar az önce bir arkadaşla telefonla konuştum. PSN'e kayıtlı 2 ayrı kredi kartından ayrı ayrı 700 ve 900 TL çekilmiş. Kaynak yurt dışı.

dostum polis denilen bir şey yok mu neden yakalamıyorlar özellikle izin veriyorlar bu hackerlara
  • Psn den bir kaç tane oyun almıştım fakat kredi kartı bilgilerimi her defasında sildim şuan kayıtlı deyil ama yinede gizli soru tüm psn bilgilerimi ve psn şifremi deyiştirmeliyim deyilmi arkadaşlar!!?Psn ye kayıtlı olan mail adreslerimiz için bir tehlike var mı mail adresimin şifresi uzaktan yakından alakası yok psn şifremle ama yinede bir sorun olur mu?
  • Sony yazısında kesinlikle kredi kartı güvenlik kodunun çalınmadığını söylüyor, demek bu kodu adamlar database inde tutmamışlar. Şimdi güvenlik kodu olmadığına göre bu adamlar o kredi kartını nasıl kullanabilir. Yanlış bilmiyorsam güvenlik kodlarının algoritmalarını şu ana kadar kimse çözemedi, bu adamlarında çözebileceğini sanmam. Ama merak ettiğin bu güvenlik kodu olmadan bu herifçioğulları nasıl ne şekilde kullanabilir. Güvenlik kodu istemeyen bir internet sitesi var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

sonyi kör kütük savunan forumun agaları nerde goremedim bu konuda

Uzaktan izliyorlardır konuyu.

Kendimi örnek vereyim Sony fanı değlim ama böyle bir durumda sonyi destekliyorum sony nin yanındayım. Anonymous zamanında visa ve master card ın serverlarını hackledi ve serverların kapatılmasına sebep oldu. Sonyimi hackleyemeyecekler. Yeterki birşeye kafayı taksınlar illaki bir şerefsizlik yapıyor bu grup

Sonyi kendi şirketiniz gibi düşünün tüm önlemleri almışınız ama VISA ve MASTERCARD ı bile hackleye bilen bu şerefsizler gelip sizin şirketinizin ağını hackledi napardınız ?

• quote:

Uzun bir süre göremeyeceğiz sanırım onları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

quote:

Uzaktan izliyorlardır konuyu.

Kendimi örnek vereyim Sony fanı değlim ama böyle bir durumda sonyi destekliyorum sony nin yanındayım. Anonymous zamanında visa ve master card ın serverlarını hackledi ve serverların kapatılmasına sebep oldu. Sonyimi hackleyemeyecekler. Yeterki birşeye kafayı taksınlar illaki bir şerefsizlik yapıyor bu grup

Sonyi kendi şirketiniz gibi düşünün tüm önlemleri almışınız ama VISA ve MASTERCARD ı bile hackleye bilen bu şerefsizler gelip sizin şirketinizin ağını hackledi napardınız ?

medison squere gardende sallandırsan bakıyım böyle 2 sini birdaha kimsenin malına tecavüz ediliyormu anlarız

• Yani burda iş güvenlik güçlerini düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Valla benim HSBC hesabım duruyordu,iptal ettirmekle uğraşamam şimdi,baktım zaten bişey çekilmemiş,Pixel Junk Shooter 2yi alacaktım daha açılsada alsam,oynayacak oyun kalmadı

Bu arada koskoca şirket batıyor yorumları falan var arada gülüyorum Sony sadece PS üretiyo zaten di mi Ulen SONY tv alacak adam için PSN hacklenmiş hacklenmemiş umrunda olur mu??

Valla hacı ben de iptal ettirmesem mi diye düşünüyorum. Ev ile banka yakın zaten (1 dk sürmüyor gitmek) Parayı yatırdığım gibi harcıyorum zaten netten. Sanal kart imkanım da var hiç kasamam ona da.

Neyse duruma göre bakıcaz bakalım. Netten sürekli birşeyler alıyorum. Araya yeni kartın gelme süresi 7-10 gün eklersem çıldırırım o yüzden senin gibi beklemeye aldım bu olayı.

• HackLANDIK O KADAR ....
  • quote:

quote:

Valla benim HSBC hesabım duruyordu,iptal ettirmekle uğraşamam şimdi,baktım zaten bişey çekilmemiş,Pixel Junk Shooter 2yi alacaktım daha açılsada alsam,oynayacak oyun kalmadı

Valla hacı ben de iptal ettirmesem mi diye düşünüyorum. Ev ile banka yakın zaten (1 dk sürmüyor gitmek) Parayı yatırdığım gibi harcıyorum zaten netten. Sanal kart imkanım da var hiç kasamam ona da.

Neyse duruma göre bakıcaz bakalım. Netten sürekli birşeyler alıyorum. Araya yeni kartın gelme süresi 7-10 gün eklersem çıldırırım o yüzden senin gibi beklemeye aldım bu olayı.

Aynen hacım ben de sürekli bişyler alıyorum,iptal ettirip beklemek istemiyorum

Yurtdışı forumundan bi adam yazmış,Floridada yaşıyormuş,kredi kartı bilgileriyle kamera mağazasından birşeyler satın alınmış ve yine lüks bi otelde bi gecelik yer ayırtılmış,ne kadar doğru bilmiyorum

"They bought something from a camera shop, a night in an expensive hotel in Michigan (I'm in South Florida)"

• quote:

quote:

Ya para çekilirse bide o durumu düşünmek lazım hocam

• Aslında çokta yeni bişey değil bu,ben ebayden bir sürü hacklenmiş hesap satın almıştım daha önce,150-200 dolarlık çekilmiş para hazır duruyordu,ben istediğimi satın alıyordum.Yani daha önce yapılan bişeydi bu hesap çalınması ama bu sefer kredi kartının tüm bilgilerini başka yerlerde kullanabilme imkanı doğdu sanırım,büyük vurgun
  • quote:

Yani burda iş güvenlik güçlerini düşüyor.

Arkadaşlar olay çok ciddi. PSN hacki sırasında, proxy olarak kullanılan ip:214.1.211.251 ve bu ip (buraya dikkat) AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ SAVUNMA BAKANLIĞI AĞI 'na ait. Yani adamlar, PSN'yi 256 bitlik şifrelerle korunan bir ağa sızarak hacklemişler. Yani gövde gösterisi üzerine gövde gösterisi yapıyorlar.

Yakalanma ihtimalleri olduğunu hiç zannetmiyorum.

kaynaklar:http://whatismyipaddress.com/ip/214.1.211.251
    http://i1104.hizliresim.com/2011/4/27/4468.jpg

• 1 HAFTA DAHA PSN SİZİZ..

Due to ongoing work to bring PSN back online there will be no publish this week for PS Store or PS Home. We will resume when PSN is online.

KAYNAK..

http://twitter.com/#!/PLAYSTATIONEU
  • http://lo-ping.org/2011/04/26/psn-hackers-chat-logs/

hackerların konuşma kayıtları chat loglar adamlar kedinin fareyle oynadığı oynamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanwithoutshadow

quote:

Yani burda iş güvenlik güçlerini düşüyor.

Arkadaşlar olay çok ciddi. PSN hacki sırasında, proxy olarak kullanılan ip:214.1.211.251 ve bu ip (buraya dikkat) AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ SAVUNMA BAKANLIĞI AĞI 'na ait. Yani adamlar, PSN'yi 256 bitlik şifrelerle korunan bir ağa sızarak hacklemişler. Yani gövde gösterisi üzerine gövde gösterisi yapıyorlar.

Yakalanma ihtimalleri olduğunu hiç zannetmiyorum.

kaynaklar:http://whatismyipaddress.com/ip/214.1.211.251
    http://i1104.hizliresim.com/2011/4/27/4468.jpg

Höh!!

Bu adamlar 3. bi savaşa sürükler dünyayı valla.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.