Şimdi Ara

sony kullanıcısı olmak istiyorum ama...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir hafta kadar önce iphone 4 aldım ve geri verdim.. sebebi telefonda yaşadığım şebeke sorunu.. telefon adam gibi çekmiyordu ve geri teslim ettim.. ayrıyetten ilk olarak 2010lu yıllarda satışa başlanmış bir telefona, yani 3 yıllık bir teknolojiye 1000 lira para vermek akıl karı gelmedi açıkçası..

samsung almak istemiyorum.. teknoloji ne olursa olsun bir telefon göze de hitap etmeli bence.. ve sony bunu çok iyi beceriyor..

fiyat aralığım 1000 lira suları.. telefonun çekim sorunu olmamalı.. akıllı telefonların şarj probleminin genel olduğunu biliyorum.. fakat xperia s nin çok ciddi batarya sorunu olduğunu okudum yazılarda.. en azından bir gün gitmeli bence..

tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar? şimdiden teşekkür ederim paylaşımlarınızdan ötürü

• ranewen7 R kullanıcısına yanıt
    Bütçenizi 250 TL daha artırabiliyorsanız Xperia SP. Artıramıyorsanız Xperia S ve Xperia L'ye bakın. Hangisini beğeniyorsanız onu alın. Xperia L'nin artısı olarak yeni işlemci mimarisi ve daha hızlı gpusu. Onun haricinde herşeyde Xperia S üstün gelecektir. Ekran olsun, kamera olsun. Zaten batarya kapasiteleri aynı. Yani size kalıyor birazda.
  • Xperia l 850 tl axperia sp 1250 tl bu 2 cihazda alınacak cihaz bunları incele derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan.1905 -- 28 Haziran 2013; 1:31:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appetite

Bütçenizi 250 TL daha artırabiliyorsanız Xperia SP. Artıramıyorsanız Xperia S ve Xperia L'ye bakın. Hangisini beğeniyorsanız onu alın. Xperia L'nin artısı olarak yeni işlemci mimarisi ve daha hızlı gpusu. Onun haricinde herşeyde Xperia S üstün gelecektir. Ekran olsun, kamera olsun. Zaten batarya kapasiteleri aynı. Yani size kalıyor birazda.

+1
    Ayrica xperia ion da dusunulebilinir.

• Xperia SP öneriyorum , çok memnun alanlar hocam.
  • Aynen bencede xperia sp mantıklı bır tercıh olur.
  • sp yada L alınabilecek en iyi iki model
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlara katılıyorum sp ve l şu anda piyasada parasını hakeden cihazlar.

• Xperia S te benim acro S gibi geçen senenin telefonu, o yüzden arkadaşların belirttiği gibi 1200 tl aralığında Xperia Sp yeni işlemcisi ve güçlü bataryasıyla daha uzun ömürlü olacaktır. Kamera olarak kullanıcıları memnun değil gibi ana başlıktan okuduğum kadarıyla ama ben Sony bin kötü kamera yapacağını düşünmüyorum.
    Xperia V de güzel sıfırı satılıyordu bir ara ama pasaport kaydı dert.
    Xperia L yi geçen hafta vatanda inceledim beğendim ama 1ghz işlemci gelecekte kesinlikle yetersiz kalacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim.. paylaşımlarınız daha çok xperia sp yi öne çıkarıyor.. buna younlaşacağım bende.. peki bu ürünlerde görüntülü konuşma olmayan var mıdır? sp de vardır herhalde..
  • popeyex kullanıcısına yanıt
    xperia ion da makul görünüyor evet..
  • xperia p ya da xperia z almanı öneririm
  • çok teşekkürler ama z ve p arasında dağlar taşlar kadar fark var gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranewen7

çok teşekkürler ama z ve p arasında dağlar taşlar kadar fark var gibi :)

hangisini beğenirse onu alacak kardeşimiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.