Şimdi Ara

SONY L4000 İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
1
Favori
26.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orjinalden alıntı: ozay06

Üstad hayırlı uğurlu olsun fiyat öğrenebilirmiyiz Ödeme şekli vs...

1770 YTL Askı Apratı Ekstrada Bir Bluray Film...IRon man

Güzel fiyat Bu arada size birkaç kez e-mail attım Ama ulaşamadım Hani mkv blueray işlerini konuşacaktık Yardımınızı bekliyorum
  • bence de güzel bi seçim güle güle kullanın
  • quote:

quote:

quote:

Güzel fiyat Bu arada size birkaç kez e-mail attım Ama ulaşamadım Hani mkv blueray işlerini konuşacaktık Yardımınızı bekliyorum

Bu konuda bende konuşmak istiyorum

• buyrun arkdaşlar sorun ayıp ettiniz+msn açık buyrun gelin

ozay06

Dostum schu msn atsın sana pm benim pm sorun var....gelin ortak konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 14 Mart 2009; 23:24:34 >
  • Sony L4000 ikinci panel olarak eve almayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Sony L4000 ikinci panel olarak eve almayı düşünüyorum

Özlettin kendibi Dostum nerdesin Nerelerdesin..Sen alma Ben alacağım sana L4000 Kardeşim
  • Sağol kardeşim bende hepinizi özledim , benim notebook arızalandı
    Hp marka sakın bulaşmayın
  • quote:

quote:

Fiyat gerçekten çok iyi. Ben teknosadan alacaktım 2099 TL ye. Sony bayisine sordum daha yüksek fiyat söyledi. Acaba internetten alabileceğim bu fiyatlardan yer varmı bildiğiniz. ( Bulunduğum şehir Sivas )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Sağol kardeşim bende hepinizi özledim , benim notebook arızalandı
    Hp marka sakın bulaşmayın

HP Uzak duruyorum zaten +ama HP Mükemmel bi elektronik cihaz olurya elektronik..herşey olur seni görmek istiyoruz..Artık gel bilgilerine ..espirilerine ve arkdaşlığına ..samimiyetine olarak..devamlı buralarda ol dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: schu-mi

Fotoğraf maiknası nikon d40 (d-slr) bununla alakalı olabilir tabi...Ama gerçek görüntüler bundan daha iyi..Birde hd filmleri neuwiev ile izliyorum görüntüye çok fazla katkısı var..Ayarlara gelince arka ışık hdmı bağlantıda 5" anten bağlantısında 6" renk tonu soğuk ve renk doygunluğu 50" ..Birde bugün birşey keşfettim Hdmi pc bağlantısında "ekran formatı" ayarını "full" iken""normal" yaptım pikseller tam otudu özellikle windows ekranı daha netleşti..

Hayırlı olsun > aramıza bir 32L4000 daha katıldı

fiyat ve performans olarak 32 sınıfının en iyilerinden diyebiliriz, zamanla bunu kullandıkça anlıyoruz
    3 ay dan fazladır aynı modeli kullanıyorum
    özellikle bu modelin dvi to hdmi 1:1 p-m PC performansı mükemmel + DVD film SD yayın görüntü kaliteside gayet yeterli!
    aldığınız lcd ile bir 760p film izlemelisiniz mutlak!,
    zaten bu modeli almamızda ki tek amacımız özellikle PC de kullanmaktı + PS3 vs arasıra DVD film izlemek,
    ha ne olur elimize HD 760 rip filmler geçtikçe onlarıda keyif alarak izleriz.
    kısacası ben full HD olayına bilerek girmedim! nedeni basit ,
    her geçen yıl ekran teknolojisi gelişiyor yeni yeni paneller üretiliyor vs led ekran lazer tv vs vs çıkacakmış çıktıda zaten
    şimdi normal bir panele sırf full HD özelliği var diye gidip fazladan 1000 TL daha bayılmak işime gelmedi

aldığım 32L 4000 beni 3 - 4 yıl idare edecektir zaten. kısacası HD ready televizyonumdan çok memnunum
    zaten 2 bilemedin en fazla 3 metre karşı mesafede oturuyorum ekran büyüklüğüde yetiyor..

oyunlarda panel çok hızlı 1 direm Ghosting görmedim!
    backlight seviyesi Sıfır
    siyah dengesi çok iyi

kısacası bu paraya

model seçiminiz tam isabet olmuş güle güle kullanın

bu arada: verdiğiniz resimler Nikon D40 'a ait demişsiniz
    dslr tarzı bir makineniz olduğu için çok şanslısınız
    ama
    aldığınız lcd tv ile ilgili buraya sunduğunuz SS lerin fotoğraf kalitesi çok düşük, sanırım hata sizin , makinenizin değil
    tam aksine daha kaliteli fotoğraf çıkması gerekirdi
    ve 32L4000 'nin artılarını negatife çevirebilir ve bazı arkadaşları yanıltabilir

kendime ait basit olan Canon A570 kompak makine ile aldığım fotoğrafları tekrar bu sizin konuya vermem gerekirse

bu durumda 32L4000 modele haksızlık etmeyerek sizinde kullandığınız bu modelin performans hakkını sonuna kadar vermelisiniz

aklınıza takılan sorular olduğunda ayarlar ve bağlantılar ile ilgili sorularınıza

sağolsun GOGOMEZ arkadaşımız size cevap verebilir ,

kendisine danışabilirsiniz

PC

SONY L4000  İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI

DVD

SD yayın

760 p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 15 Mart 2009; 3:11:16 >

• Skaynet dostum teşekkürler..Zaten bu tv yi seçmemde sizin ve gogomez'in katkısı büyük..Fotoğraflara gelince zaten belirttim ama; ışıklı yerler patladı ve çok kontrastlı çıktı..Sorun makinayı aldım tamamen manuel mod ile çekimleri yaptım ve yükledim , vaktim olmadığından daha iyisini yapamadım..Bu arada sizin resimler daha doğal çıkmış...Yeni fotolar ekliyecem..Ben tamamen pc ve film için aldım bu tv'yi..Sd fotolar çatı anteni ile çekildi
    Bugün kaşındım birde seoul x3 aldım bağladım tv'ye hdmi'dan neredeyse hd kalitesinde görüntü aldım (tabi bazı kanallarda) ilk izlenimim çok iyi..Sanki birileri benim için herşeyi düşünmüş..Kayıt falanda yaptım çok iyi..Düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim..Fırsat bulursam fotoları eklicem....

• quote:

Orjinalden alıntı: bazdaran

quote:

quote:

Fiyat gerçekten çok iyi. Ben teknosadan alacaktım 2099 TL ye. Sony bayisine sordum daha yüksek fiyat söyledi. Acaba internetten alabileceğim bu fiyatlardan yer varmı bildiğiniz. ( Bulunduğum şehir Sivas )

GOGOMEZ yukarıdaki sorumu cevaplarsan sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

GOGOMEZ yukarıdaki sorumu cevaplarsan sevinirim.

Kardeşim Burdaki (SONY Center) Akrabayız ,Yani senin Anlayışın ve Tabirinle Alış Panellerin Gelen fiyattan Karsız Alıyorum Alış fiyatı..+ Düşünürsen şehir neresi Buda Bi Olanak...

_______

schu-mi Ek Olarak dostum,,Yeni Bağlantılan Fotoları beklemedeyiz...Bugün Teknosaya Gittik ..Benim Çok Yakın bi dostum 32A656 A Alıcaktı..Tellen aradı gel dedi bende HTCP.Kaptım Doğru Teknosaya ..(DVI TO HDMI) İLe 1920x1080p Yoladık panele Her neyse..Ama ne Olucak Çok vasat Kaldı Panel ne ..Keskinlik açabildik nede ..Panelin bize Canlı performansını Görmek İçin bekledik ..Hayır Olmadı..

32L4000,Tercihen ben PC,De Kullanım amaçlı 82 Ekran Monitör Olara aldım (HD) Lerdede Başarılı Dün Akşam (HD-SMART) Ta ...Eurosport HD.Kayak izledim güzeldi Baya ..Bide SONY Arka Işık sensörleri Çok etkin ve doygn zevke göre değişiyo ama Arkda Işık (9) da Kullanıyorum Çok Tatminkar...

Skynet_06

Değerli Yazıların İçin Teşekkür ederiz...Biliyosun 32L4000 Forumda İlk alanlardan birisin ve Oldun olası eksi Yönünü yazmadın + Olarak yazdın ve Bende F/P.Olarak
    Hiçbi eksi Yönünü göremedim daha İyileri Varmı TABİKİ E,W,XZ Vs Vs

Ama benim gözümde CCFL/ Panel dönemini Kaptıp (LED) Paneller gündeme geleceği İçin gerekli Olarak fazla para Vermedim Ve markam Tabiki (SONY) ...+ Bu işi bilen Firma Her Bütçeye ve Olanağa göre sistemi bilen Kişiler ..(L) Çoğalıcak Artık İsterseniz Topiği (L) Kervanı Kuralım İnanın........SAYGILAR

• Dostum yüklücem yeni fotolarıda, benim odaya uydu bağlantısı yok..Kablo işi falan var ama söz yüklücem fotoları...Bu arada ulaşamıyorum sana msn'den ozay09 da seni arıyor
  • Msn deyim Online Şu anda bekliyorum gelin
  • quote:

Msn deyim Online Şu anda bekliyorum gelin

teknik bilgiler bakımından tek başına ordu gibisin maşallah , bana pek gerek kalmıyor gibi

az önce çok sevdiğim arşivimden eski bir dvd filmim vardı demin onu izliyordum
    sizin için SS almıştım

• gogomez msn var mı varsa bır pm atabılırmısın bır kac sorum olucaktı da ?
  • msn verildi: al dostum ekle görüşelim nasipse OK<<<<

Bu arada Skynet_06 Abi sistemi yenilemiş gibisin ..Yani odanın şeklimi değişti panelin altındaki siyah..Decoder BD/Playermı max..panel ayarların kaç DVD-Güzel geldi +bende ozamn sana ..

kanlı elmastan L4000 İle çekilmiş bi ss koyayım

BLURAY 720P ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 17 Mart 2009; 4:02:35 >

• quote:

prey_53@hotmail.com al dostum ekle görüşelim nasipse OK<<<<

Bu arada Skynet_06 Abi sistemi yenilemiş gibisin ..Yani odanın şeklimi değişti panelin altındaki siyah..Decoder BD/Playermı max..panel ayarların kaç DVD-Güzel geldi +bende ozamn sana ..

BLURAY 720P ...

Odamın düzeni ve sistemlerim aynı hep, merak etme

panelin altındaki Canon yazıcım oluyor yani PC masasının üstünde durduğu için göze batmış orda
    Foto alırken ona pek dikkat etmemiştim

verdiğim SS deki dvd film çok eskilerden + bütün filmleri devamlı PC den K-lite ile izliyorum
    dekoderim vs uydu alıcım vs yok daha malesef

• quote:

BLURAY 720P ...

verdiğin SS çok güzel ! 720 p videolarda full HD yi aratmıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.