Şimdi Ara

SONY L4000 İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
1
Favori
26.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında şunu demek istedim Tv nin performansı asıl D Smartta belli oluyor Bazen forumda görüyorum Digiturk kullanıp tv ye suç bulanlar oluyor Buradaki sorun bence Digiturk'ün kötü yayın kalitesinden kaynaklanıyor Tv nin hiç bir suçu yok Ben tv nin performansını beğendim Hd ps3 ve blueray performansınıda merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozay06

Aslında şunu demek istedim Tv nin performansı asıl D Smartta belli oluyor Bazen forumda görüyorum Digiturk kullanıp tv ye suç bulanlar oluyor Buradaki sorun bence Digiturk'ün kötü yayın kalitesinden kaynaklanıyor Tv nin hiç bir suçu yok Ben tv nin performansını beğendim Hd ps3 ve blueray performansınıda merak ediyorum

anladim hocam, haklisin sana katiliyorum, bende digiturk yayininin kotu oldugunu bu lcd arastirmasi sonrasinda ogrendim, yada kanallarin vericileri kotu, digiturk sadece araci..

bilemiyorum mesela bugun televizyonda Eurosport HD kanalini izledik, goruntu gercekten cok guzeldi, atlama kayma, hayalet goruntu hic bisi yoktu, ayni tuplu televizyon havasi veriyordu.. ama gelelim normal kanallara, baya bi fark vardi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pho

quote:

Orjinalden alıntı: ozay06

Aslında şunu demek istedim Tv nin performansı asıl D Smartta belli oluyor Bazen forumda görüyorum Digiturk kullanıp tv ye suç bulanlar oluyor Buradaki sorun bence Digiturk'ün kötü yayın kalitesinden kaynaklanıyor Tv nin hiç bir suçu yok Ben tv nin performansını beğendim Hd ps3 ve blueray performansınıda merak ediyorum

anladim hocam, haklisin sana katiliyorum, bende digiturk yayininin kotu oldugunu bu lcd arastirmasi sonrasinda ogrendim, yada kanallarin vericileri kotu, digiturk sadece araci..

bilemiyorum mesela bugun televizyonda Eurosport HD kanalini izledik, goruntu gercekten cok guzeldi, atlama kayma, hayalet goruntu hic bisi yoktu, ayni tuplu televizyon havasi veriyordu.. ama gelelim normal kanallara, baya bi fark vardi.

Öncelikle Kandiliniz Mübarek Olsun...Allah C.C Tekrarını Nasip Etsin...

Pho:Arkadaşım Paneli Aldın<<Hayırlı Olsun Öncelikle<<Bariz Biraz (SD) Yayın Sözleri Sezdim.
    Şimdi Gelelim Ayarlara ..Biliyosun (SD) Yayınlar Turksat 3A Uydusuda Geçtiği İçin Biz Kablo Tv'Kullananlar..Biraz ŞansLıyız..Yayın Çöz:Değerleri Bi Hayli Arttı..Öleki Kanal D Ve Star Tv..Turksat (3A) Uydusuna Geçmeden Önce 640x480 Çöz:Taşırdı Şimdi <<732X Lerde..

Evet Panelimizin (SD) Nativisyon Ayarları Lazım Şimdi Bize...Ozaman Ben Kendi Değerlerimi Verim Sana ...

Arka Işık:7
    Kontrast:85
    Parlaklık:40 (LED) Panel Alsanda Seviye 40 Olsun
    Renk:60
    Keskinlik:25
    Renk Tonu:Soğuk
    Gürültü Tarama:Kapalı
    MPEG Gürültü Tarama:Orta

Resim Modu:Standart

(SD) Yayınlarda Ayarlarım Böle...Ben Digital Platform (HD-SMART) Kullanıyorum ..Oldukçada Tatminkar 720p Vs 1080i Sinyal Kaliteleri Bizzat İyi Bi Şekilde Panele Sırıtmadan Görüntüyü +ve - Leriyle Veriyo ...Heleki PC''Monitör Başarısı Anlatmaya Değer Ben Çok Yüksek Fiyat Olan Bir Çok Modelden ..Bu Verimi Alamadımki Ben Hali Hazrıda..Hep Yazıyorum...

Sana Verdiğim Ayarları Bi Bak Olmadı Hani İnsanın Kendi Gözü Gibi Nur yok<<Tabiri <Sende Beğenmedim Dersen (SD) Kaliteni Kendin Belirle..Ama İş (PC) Kaldımı Onu Bana Bırak Ben Hallederim Hatta Sana PC''Yolu İle 32L4000 720p Performansını Gösteren Bi BD/RIP Sunim Şimdi ...Şu anda Pc 32L4000.Bağlı Ve Genel Pc Ayarlarımda ..Yukardaki ..3+4 Msj Üste Verdim ..İşte Şu Kaliteyi Bana Yap Ver Diyen ..Bizim TanıdıK Ticari Dükkan <<Bile Biliyorum<Neyse Vs vs

32L4000 (HD-READY) LCD-TV...HD-DVD Rıp .Başarısı...

SONY L4000  İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI

• quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Tv'nin üzerindeki "MENU" düğmesine elinizi çekmeden 5-10 sn. kadar basılı tutarsanız "demo mode" açılır. Tabi varsa...Çıkmak için tekrar "menü" düğmesine basarsınız.

Öncelikle teşekkürler, dediğiniz şekilde yaptım fakat herhangi bir değişiklik olmadı (tv açıktı ve dsmart bağlıydı), demo modunun olduğunu sanıyorum çünkü ürün tanıtımında olduğu yazıyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PELOTON

quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Tv'nin üzerindeki "MENU" düğmesine elinizi çekmeden 5-10 sn. kadar basılı tutarsanız "demo mode" açılır. Tabi varsa...Çıkmak için tekrar "menü" düğmesine basarsınız.

Öncelikle teşekkürler, dediğiniz şekilde yaptım fakat herhangi bir değişiklik olmadı (tv açıktı ve dsmart bağlıydı), demo modunun olduğunu sanıyorum çünkü ürün tanıtımında olduğu yazıyo..

Yok kardeş bende de olmadı yok bizim panellerde yada farklı bir şekilde giriliyor..
  • "pho" hayırlı olsun tv güle güle kullan..Digitürk'ün yayın kalitesi hakkında herkesten olumsuz görüşler var..Hatta çoğu kişi eğer sadece yerli kanalları izlemek için kullanacaksanız normal uydu alıcılar daha iyi deniliyor..Bende seoul X3 düşünüyorum hdmı bağlantı var ve çoğu hd cihazdan daha iyi sd performansı var deniliyor..

"Ozay06" resimler çok güzel yayını hangi kaynaktan bağladığını yazarmısın?
  • schu-mi tesekkur ederim simdi geldim, gun icinde servis gelip kurmus, tv suan karsimda.. acikcasi bu lcd olayi beni asiri tatminkar etmedi, cunku bu gune kadar kullandigim arcelik marka tuplu 70 ekran televizyon, yemin ederim size o kadar canli ve nettiki, beni cok mutlu ediyordu.. simdi boyle kare kare dagilmalari filan gorunce, alismadim bi turlu.. umarim bu gorusum degisir.. anliyorum, sorun televizyon degil gelen yayindan.. ancak tuplu televizyonada ayni yayin geliyordu, sonuc olarak "sonuc" onemli..

tv guzel, simdi GOGOMEZ'in ayarlairna gore deneyecegim ancak sormak istediigm birsey var, dikkatimi cekti, alttan ve ustten biraz kesilmis goruntu, yani alttan kayan altyazinin yarisi gozukmuyor, bunu biraz daha nasil daraltirim? ayari nereden?
  • quote:

schu-mi tesekkur ederim simdi geldim, gun icinde servis gelip kurmus, tv suan karsimda.. acikcasi bu lcd olayi beni asiri tatminkar etmedi, cunku bu gune kadar kullandigim arcelik marka tuplu 70 ekran televizyon, yemin ederim size o kadar canli ve nettiki, beni cok mutlu ediyordu.. simdi boyle kare kare dagilmalari filan gorunce, alismadim bi turlu.. umarim bu gorusum degisir.. anliyorum, sorun televizyon degil gelen yayindan.. ancak tuplu televizyonada ayni yayin geliyordu, sonuc olarak "sonuc" onemli..

tv guzel, simdi GOGOMEZ'in ayarlairna gore deneyecegim ancak sormak istediigm birsey var, dikkatimi cekti, alttan ve ustten biraz kesilmis goruntu, yani alttan kayan altyazinin yarisi gozukmuyor, bunu biraz daha nasil daraltirim? ayari nereden?

Dostum bende de tv yayınında dikey eksende taşma oldu..Ben şöyle ayarladım kumandada menü tuşu üzerinde yön tuşları var o tuşlara yukarı-aşağı basarak ayarlayabilirsin..Birde "gogomez" in ayarları hd-smart için olduğundan keskinlik değeri çok yüksek senin o değeri düşürmen gerekecektir yoksa çok fazla pixelleşme görürsün..Son olarakta bende de sony tüplü var sd yayında tek geçerim lcd'ler için moralini bozma sonuçta ferrari'yi toprak yolda kullanıyorsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: schu-mi

quote:

schu-mi tesekkur ederim simdi geldim, gun icinde servis gelip kurmus, tv suan karsimda.. acikcasi bu lcd olayi beni asiri tatminkar etmedi, cunku bu gune kadar kullandigim arcelik marka tuplu 70 ekran televizyon, yemin ederim size o kadar canli ve nettiki, beni cok mutlu ediyordu.. simdi boyle kare kare dagilmalari filan gorunce, alismadim bi turlu.. umarim bu gorusum degisir.. anliyorum, sorun televizyon degil gelen yayindan.. ancak tuplu televizyonada ayni yayin geliyordu, sonuc olarak "sonuc" onemli..

Dostum bende de tv yayınında dikey eksende taşma oldu..Ben şöyle ayarladım kumandada menü tuşu üzerinde yön tuşları var o tuşlara yukarı-aşağı basarak ayarlayabilirsin..Birde "gogomez" in ayarları hd-smart için olduğundan keskinlik değeri çok yüksek senin o değeri düşürmen gerekecektir yoksa çok fazla pixelleşme görürsün..Son olarakta bende de sony tüplü var sd yayında tek geçerim lcd'ler için moralini bozma sonuçta ferrari'yi toprak yolda kullanıyorsun...

ferrariyi toprak yolda kullanmak tabiri dogru oldu, zaten televizyona lafim yok, orada blueray'ide gorduk, harika goruntusu var.. televizyon iyi, yayinlanan sistem kotu ama dedigim gibi sonuc onemli, sonucta babamlar icin aldim ve onlar cok mutlu oldular, onlarin mutlulugu yeterli zaten :)

yukardan ve asagidan tasma isini, bende kumandadan asagi yukari ile ayarlamaya calistim ama illaki bir kesik yiyor, oyle olunca ayarlardan geniş'i seçtim, boyle olunca ekrana tam olurdu ama tabi hafif yassi :) akilli veya otomatik modda illaki bir taraf tasiyor, keske o boyutlarda tasma olmasa..

• Doğrudur ben fazla tv yayınında kullanmadığım için ayarları çok az biliyorum..Ama deneme yanılma yaparak ayarları seveceğin bir düzeye getireceğinden eminim..Çünkü bende ilk gün aldığımda 720p filmler bile çok yapay geliyordu . Şu anda sanırım doğal ayarları tutturdum..(kendime göre)
  • Merhabalar..Giremiyorum Foruma adam gibi işler Çok fazla..

Ya Şu (SD) Yayın Muhabbetini<<Bi kenera Tasak OK<
    Çünkü Ferraiye Kimse LPG Taktırmak İstemez<<HD TV Lerde (SD) Kabul etmez Heleki Çok Ekonomik F/P İyi Olan Panel Yada Yüksek HIGH-END Sınıf Marka Ve Modeller___

640x480p Bi Çöz:Sen 1360x768..Bi HDTV De Nasıl İyi beklersinki Diyor sana Tv<<<<<
    Doğru diyor Bu Gibi Digital Tv''Ler Resmen (HD) İçin Yaratılmışlar..Yanİ Ülkemizde Bi deyim Var<<Davul Bile Dengi Dengine

Hani Nedir Yapıcaksın..PC,Konsol,Bd/player Bağlantını Zaten Aldığımız Panel F/P Çok Çok İyi Bi cihaz....
    Hani Ben Çok Marka Ve Modelde Heleki 32''Ebattaki HD Ready HD Ready 1080p.Panellerde Dahada Kötü (SD) Gördüm ..Hama Altın Uç Kablo Alın (SCART)+Bu İyi Bi Çözüm______

+LCD,(SD) Yayını Tüplü Tv'Gibi Almak İstiyoruz Dimi Ozaman Bayılıcaz Para ..Benim Göz Bebeğim 40X4500..Alıcaz Ama CCFL/Panele verirmiyim Onuda Düşünüyorum Heleki 46X45000 (LED) RGB,,Gördükten Sonra _____

Cihaz Güzel F/P Yteterli PC,Bağlantısı Enfes...Monitör Resmen ..canlılığıda Tv Verdiği Değerler zaten Belli.Çok Şey Aramıyalım ..Aramız Bozulmasın

• arkadaşım sen xp kullanıyosun bence vistaya geç görüntü 2 kat daha iyi artar xp ilen vista arasında görüntü olarak çok fark var
    ayrıca filimin karanlık sahnelerini test etmek içinde wanhelsing filimini şiddetle öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 10 Mart 2009; 6:31:14 >
  • quote:

"Ozay06" resimler çok güzel yayını hangi kaynaktan bağladığını yazarmısın?

Görüntüler D Smart tan Altın uçlu monster scart kullanıyorum Ayrıca seoul x3 performansını bende merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 10 Mart 2009; 15:14:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tulamistad

arkadaşım sen xp kullanıyosun bence vistaya geç görüntü 2 kat daha iyi artar xp ilen vista arasında görüntü olarak çok fark var
    ayrıca filimin karanlık sahnelerini test etmek içinde wanhelsing filimini şiddetle öneririm.

Vanhelsing divx izledim ama hd-rip te bende yok..
  • Birde şöyle kalitesiz sd yayını olan bir kanalın resimini koyar mısın? Merak ediyorum nasıl olacağını. Bravia engine nasıl çalışyor bu durumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Birde şöyle kalitesiz sd yayını olan bir kanalın resimini koyar mısın? Merak ediyorum nasıl olacağını. Bravia engine nasıl çalışyor bu durumda.

Dostum benim yukarıda koyduğum ntv görüntüsü bildiğin çatı anteni ile verdiği görüntü..Yani eğer digital uydu ile izleyeceksen en kötü kanal bile bundan iyi olur..Ama dersenki çatı anteni ile kötü bir görüntü nasıl olur emin ol öyle görüntüler tüplüde bile kötüdür..
  • Arkadaşlar merhaba KDL 40L4000 ile hızlı görüntüleri izlerken ekranın ortasında ve sağına doğru ekranın üstünden başlayıp aşağısına doğru ekranı dikey olarak kesen gölgeleri farkettim, sanki arka ışıklandırmadan kaynaklanıyormuş gibi sizce bu normal midir? Normal görüntülerde belli olmuyor, fakat maç izlerken daha belirginleşiyor..
  • 32L4000,Bugün Pc,Performansını (NEUVİEW) İle Sergiledim..Herkes Çok beyendi Ö<zelliklede 720p Lerde ..2 Kişi daha aldı benden sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

32L4000,Bugün Pc,Performansını (NEUVİEW) İle Sergiledim..Herkes Çok beyendi Ö<zelliklede 720p Lerde ..2 Kişi daha aldı benden sonra

Gogomez sayende L4000 satışları patlama yapacak
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

32L4000,Bugün Pc,Performansını (NEUVİEW) İle Sergiledim..Herkes Çok beyendi Ö<zelliklede 720p Lerde ..2 Kişi daha aldı benden sonra

Gogomez sayende L4000 satışları patlama yapacak

Enişteye 40L4000 Alıcaz Yarın Nasipse..Benden bilicekler Bu seriyi sorma Kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.