Şimdi Ara

SONY L4000 İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
1
Favori
26.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Konu Dışı Olabilir Ama 46X4500 Gördükten sonra Bütün (LCD) Marka ve Modeller Umrumda Değil"

Ben daha canlı olarak x4500 görmedim

Bu arada L4000'nin bazı ayarlarını öğrenince gitgide daha fazla sevmeye başladım tv'yi...Birde "monitörün kaç inch?" diye soranlara 32" deyince kavram kargaşası oluyor
  • Birkaç resim daha ekliyeyim...

BATMAN DARK KNIGHT 720p
     SONY L4000  İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI

Windows 1360/768

Çatı anteni ile

• Ayarlar Çok İi Abicim.Yani Ya sende Güzel Bi foto Mkaina Var Yada ..Ne bilimŞimdsi Aklıma Takılan 720p vs1080p Leri NEUVİEW De Kullanıyosun Dimi+Panelde Backlıght Göremedim..Renk değerin Kaç Bide abicim Onuda Bi Öğrenimde
  • En son resimlerde ki NTV'deki programa gıcık oluyorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@ni@c67

En son resimlerde ki NTV'deki programa gıcık oluyorum ...

Çatı antenindeki (SD) Yayında Güzel Çekilmiş
  • Arkadaşlar merhaba bende 2 hafta kadar önce KDL 40L4000 modelinden aldım, sizce Sony nin bu modeli nasıl ,ayrıca demo modu yazıyo acaba bu demo modu nedir bilen varsa açıklayabilir mi? Teşekkürler..
  • Fotoğraf maiknası nikon d40 (d-slr) bununla alakalı olabilir tabi...Ama gerçek görüntüler bundan daha iyi..Birde hd filmleri neuwiev ile izliyorum görüntüye çok fazla katkısı var..Ayarlara gelince arka ışık hdmı bağlantıda 5" anten bağlantısında 6" renk tonu soğuk ve renk doygunluğu 50" ..Birde bugün birşey keşfettim Hdmi pc bağlantısında "ekran formatı" ayarını "full" iken""normal" yaptım pikseller tam otudu özellikle windows ekranı daha netleşti..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PELOTON

Arkadaşlar merhaba bende 2 hafta kadar önce KDL 40L4000 modelinden aldım, sizce Sony nin bu modeli nasıl ,ayrıca demo modu yazıyo acaba bu demo modu nedir bilen varsa açıklayabilir mi? Teşekkürler..

Bilmiyorum bende demo modu yok sanırım.
  • Tv'nin üzerindeki "MENU" düğmesine elinizi çekmeden 5-10 sn. kadar basılı tutarsanız "demo mode" açılır. Tabi varsa...Çıkmak için tekrar "menü" düğmesine basarsınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: schu-mi

Fotoğraf maiknası nikon d40 (d-slr) bununla alakalı olabilir tabi...Ama gerçek görüntüler bundan daha iyi..Birde hd filmleri neuwiev ile izliyorum görüntüye çok fazla katkısı var..Ayarlara gelince arka ışık hdmı bağlantıda 5" anten bağlantısında 6" renk tonu soğuk ve renk doygunluğu 50" ..Birde bugün birşey keşfettim Hdmi pc bağlantısında "ekran formatı" ayarını "full" iken""normal" yaptım pikseller tam otudu özellikle windows ekranı daha netleşti..

Evet Kumandanın Tam Ortasındaki .+ Tuşu (NORMAL) Yapınca,Pixseller Daha Bi Belirgin Şak diye Oturuyo...+ Şu İlk Verdiğin 720p Dark''Ta Siyah Oranına Bakıyorumda Biladerim O Nasıl Bi,Siyah Tv^'Nin Rengi Kaç Sende Baya Hoş Duruyo...

Ben sen Kadar<<Çözemedimmi Nedir Anlat Bakalım Kaba Taslak Ayarlarını ..

• quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Tv'nin üzerindeki "MENU" düğmesine elinizi çekmeden 5-10 sn. kadar basılı tutarsanız "demo mode" açılır. Tabi varsa...Çıkmak için tekrar "menü" düğmesine basarsınız.

Denedim malesef bizimkilerde yok herhal olmadı...Yinede bilgi için teşekkürler hocam......
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Fotoğraf maiknası nikon d40 (d-slr) bununla alakalı olabilir tabi...Ama gerçek görüntüler bundan daha iyi..Birde hd filmleri neuwiev ile izliyorum görüntüye çok fazla katkısı var..Ayarlara gelince arka ışık hdmı bağlantıda 5" anten bağlantısında 6" renk tonu soğuk ve renk doygunluğu 50" ..Birde bugün birşey keşfettim Hdmi pc bağlantısında "ekran formatı" ayarını "full" iken""normal" yaptım pikseller tam otudu özellikle windows ekranı daha netleşti..

Evet Kumandanın Tam Ortasındaki .+ Tuşu (NORMAL) Yapınca,Pixseller Daha Bi Belirgin Şak diye Oturuyo...+ Şu İlk Verdiğin 720p Dark''Ta Siyah Oranına Bakıyorumda Biladerim O Nasıl Bi,Siyah Tv^'Nin Rengi Kaç Sende Baya Hoş Duruyo...

Tam sırasıyla yazıyorum öyleyse

Ekran modu : Video
    Arka ışık :6
    kontrast :65
    Parlaklık :40
    Renk :50
    Keskinlik :15
    Renk tonu :Soğuk
    Gürültü tarama : Düşük veya kapalı
    Mpeg gürültü :Kapalı

Birde neuwiev ayarlarını vereyim :
    Brightness :40
    Contrast :80
    Saturation :65
    Digital nr :0
    Sharpness :45 (Eğer filmde kumlanma çok ise "0"a kadar düşürüyorum..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Tam sırasıyla yazıyorum öyleyse

Ekran modu : Video
    Arka ışık :6
    kontrast :65
    Parlaklık :40
    Renk :50
    Keskinlik :15
    Renk tonu :Soğuk
    Gürültü tarama : Düşük veya kapalı
    Mpeg gürültü :Kapalı

Birde neuwiev ayarlarını vereyim :
    Brightness :40
    Contrast :80
    Saturation :65
    Digital nr :0
    Sharpness :45 (Eğer filmde kumlanma çok ise "0"a kadar düşürüyorum..

Tv.Nin Ayarlrı OK<<<<

(NEUVİEW) Ayarlarımda Hemen Hemen Öle Ama ArkA Işığı Bende..DüşÜrdüm<<<<
    +Şu an Bakıyorumda<<<Gün Işınığında Hiç Panelde Bulutlanma Vs.Göremiyorum Yani (SONY) Yeni serisi Ama W,E,V,X,Z..Göre düşük Ama Performansı CCFL/Yetecek Düzeyde..Bu To0ik (L)Serisinden Alınıcak Arkdaşalara Güzel Bi Paylaşımdır....

• Arka ışık neysede kontrast ve parlaklık değerleri bana biraz düşük geldi. Arttırsanız mesela kontrastı 80-85, parlaklığı 50-55, rengi ise 42-48 arasına düşürseniz daha iyi olabilir gibi geliyor bana..
  • quote:

Arka ışık neysede kontrast ve parlaklık değerleri bana biraz düşük geldi. Arttırsanız mesela kontrastı 80-85, parlaklığı 50-55, rengi ise 42-48 arasına düşürseniz daha iyi olabilir gibi geliyor bana..

Denedim hocam, fakat kontrastı ve parlaklığı yükseltince özellikle full karanlık sahnelerde siyahlarda belirgin solma oluyor..Sanırım bu panelde en iyisi böyle...
  • quote:

quote:

Arka ışık neysede kontrast ve parlaklık değerleri bana biraz düşük geldi. Arttırsanız mesela kontrastı 80-85, parlaklığı 50-55, rengi ise 42-48 arasına düşürseniz daha iyi olabilir gibi geliyor bana..

Denedim hocam, fakat kontrastı ve parlaklığı yükseltince özellikle full karanlık sahnelerde siyahlarda belirgin solma oluyor..Sanırım bu panelde en iyisi böyle...

Kesinlikle Ama F/P Açısından Oldukça Tatmin Bi Model
  • Birkaç resimde ben ekleyeyim 40L4000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 8 Mart 2009; 22:42:10 >

• Herkese selamlar,

sony 32L4000 kervanına bende katıldım, bugün ne alayım ne edeyim derken GOGOMEZ arkadaşın yorumlarınıda dikkate alarak bu cihazdan aldım, alırkende satıcı çocukla iyice test ettim, hakikaten kanaldan kanala çok fark var, bende digiturk ile beraber kullanacagim ve aldigim yerdede digiturk vardi.. ornegin ATV kanali cok iyi goruntu verirken, NTV kanali ise o kadar iyi gozukmuyordu.. kanal yayinlarindan bile fark ediyor sanirim, umarim tuplu televizyonun canliligini ve netligini aramam...

bunun disinda bu cihazi DIGITURK ile beraber kullanacak biri olarak bana tavsiye etmek istediginiz birseyler varmi?

GOGOMEZ arkadasa tekrar yorumlarindan oturu tesekkur ederiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pho

Herkese selamlar,

sony 32L4000 kervanına bende katıldım, bugün ne alayım ne edeyim derken GOGOMEZ arkadaşın yorumlarınıda dikkate alarak bu cihazdan aldım, alırkende satıcı çocukla iyice test ettim, hakikaten kanaldan kanala çok fark var, bende digiturk ile beraber kullanacagim ve aldigim yerdede digiturk vardi.. ornegin ATV kanali cok iyi goruntu verirken, NTV kanali ise o kadar iyi gozukmuyordu.. kanal yayinlarindan bile fark ediyor sanirim, umarim tuplu televizyonun canliligini ve netligini aramam...

bunun disinda bu cihazi DIGITURK ile beraber kullanacak biri olarak bana tavsiye etmek istediginiz birseyler varmi?

Hayırlı olsun Bende hem Digiturk hemde D Smart var Digiturkte ATV yi beğendiysen D Smartta daha iyi bir görüntü bulacaksın Sd performansı bence D Smartta Digiturkten daha iyi İyi günlerde kullanman dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 8 Mart 2009; 22:48:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozay06

quote:

Orjinalden alıntı: pho

Herkese selamlar,

Hayırlı olsun Bende hem Digiturk hemde D Smart var Digiturkte ATV yi beğendiysen D Smartta daha iyi bir görüntü bulacaksın Sd performansı bence D Smartta Digiturkten daha iyi İyi günlerde kullanman dileğiyle...

Acikcasi DSMART alma durumu suan yok evde Digiturk var, amacim mac izlerken sıkıntı cekmemek, bununla beraber divx/dvd filmleride guzel gosterdimi tamamdir.. yerel kanallarda izleniyor NTV kalitesi beni şok etti, çok kötüydü, diger bir cok kanal nispeten tatminkardı..

birde yarin GOGOMEZ'in verdigi ayarlar sekilnde ayarliyip test edecegim o degerleri..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.