Şimdi Ara

SONY L4000 İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
1
Favori
26.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENDE GOGOMEZ ÜSTAD SAYESİNDE ALDIM HEM ÖNERİLERİ VE YORUMLARI HEMDE GÜNLÜK İNDİRİMİ HABER VERDİĞİ İÇİN ALDIĞIM YER SADECE 1 GÜNLÜK İNDİRİM YAPMIŞTI VE HEMEN GİDİP ALDIM TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM KENDİSİNE
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orjinalden alıntı: schu-mi

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

32L4000,Bugün Pc,Performansını (NEUVİEW) İle Sergiledim..Herkes Çok beyendi Ö<zelliklede 720p Lerde ..2 Kişi daha aldı benden sonra

Gogomez sayende L4000 satışları patlama yapacak

Enişteye 40L4000 Alıcaz Yarın Nasipse..Benden bilicekler Bu seriyi sorma Kardeşim

hakikaten L4000 gonullu sponsoru oldun

• quote:

Orjinalden alıntı: ozay06

BENDE GOGOMEZ ÜSTAD SAYESİNDE ALDIM HEM ÖNERİLERİ VE YORUMLARI HEMDE GÜNLÜK İNDİRİMİ HABER VERDİĞİ İÇİN ALDIĞIM YER SADECE 1 GÜNLÜK İNDİRİM YAPMIŞTI VE HEMEN GİDİP ALDIM TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM KENDİSİNE

Önemli değil Hayırlı Olsun..İncelemeni Bekliyoruz..Birde Ne kadara Aldın Paneli
  • Birincisi mat kasa piano black kasaları çok gördüğümüzdenmidir nedir bilmiyorum bana daha güzel geldi Bir önceki sayfada sd görüntüleri ekledim Sd performansı beklediğimden daha iyi İzleme mesafem genellikle 4 metre civarı olduğu bence performans gayet iyi Hd kaynağım ve ps3 olmadığı için o konuda yorum yapamayacağım Aslında sizinde dediğiniz gibi performans bu kaynaklarda belli olur Bu arada kaliteli bir notebook kullanmadığım için pc bağlantısı yapmadım Western digital hd media player konusunda bilginiz var mı diye size danışacaktım
    Sizinle forumda yazıştıktan sonra ankaradaki tüm sony centerlardan fiyat aldım ve tavsiyeniz üzerine armada sony center a gittim Nakit 1700 tl ye aldım
    İlginiz için tekrar teşekkür eder aklıma takılan soruları size rahatlıkla sorabileceğimi düşünerek iyi akşamlar dilerim
  • Fiyatı İyi Fiyat + Ben L4000,Veliyatı Olmuşum W.E.X.Z Serileri Gibi Sınıfının Üst HIGH-END'Lerini Bi Kenara Koyup Dışkasası Nedeniyle Aldım F/P Cabası OK<<<
    Bakıyorumki PC,Bağlantısı İçin T260HD Alacağıma HDREADY TV Artıyo Bana (MKV) Lerde ..CCFL/Panale Yatırmam Ben Dünya Para Nacizane Görüşüm Farklı 40X4500 O Ap ayarıda İşte

L4000,Kusursuz Bi TV Bana Göre BRE2,Siyah oranı Bir Çok Marka Ve Modelden İyi..Renklerin Doygunluğu Ki ..İşlemcisi PRO.Bana Göre (LCD) Olayında 1.Numara...
    (M87BD) Kullanıyorum..Artık Plazmadan Farkı yok Gözümde Eski seri Artık..Zaman Gelicek 46X4500 (LED) RGB.Çektimmi OK<<<

+ 32L4000 Olanlar Öpüpde Başına Kysun daha iyisini Alırızda...1800 ytl Gibi Bi rakam veren Versin..Almayın demiyoruz 32W4000.Baba Bi Model Ama Gerek Yok FULLHD 1080p Ne kadar Sağlıklı 32.De Far yok denecek Kadar Az ...

Şimdi Yarın bende (SD,HD,Konsol,Pc) Bağlantısı Yapıp ..Bu şekilde Sunucam Size..OK

• Merakla bekliyoruz Bu arada bu 720, 1080 film belgesel olaylarına nasıl başlayacağım Bir fikir verebilirsen sevinirim
  • quote:

Merakla bekliyoruz Bu arada bu 720, 1080 film belgesel olaylarına nasıl başlayacağım Bir fikir verebilirsen sevinirim

A Sen Şimdi Torennt Olaylarına Girmedinmi (MKV) BD/RIP Deneyimin Yokmu ..720p Keyfini sürmelisin panelde..Olur dostum onuda ayarlarız der değil..Yani Eğer HDTV Varsa Hakkını vericeksin...

Msn Yaz Buraya Sen eklim görüşelim
  • Birkaç resim daha ekleyeyim

SONY L4000  İNCELEME VE KULLANICI YORUMLARI

• Sen Digital Platformmu Kullanıyosun,,(D-SMART) Zannediyorum + Bğlantı Arabirimin (SCART) MI (Componet) Mi +.Normal Scartmı Altın Uçmu ..Bide (SD) Yayın Değerlerini Yazrsan İyi Olur...
  • D Smart kullanıyorum Altın uçlu monster scart ile bağlantı yapıyorum
    Resim Modu Standart
    Arka Işık 6
    Kontras 85
    Parlaklık 50
    Renk 50
    Renklerin sıcaklığı Normal
    Keskinlik 10

Bu aralar tv ye ayıracak fazla zamanım olmadığı için diğer forumlardaki ayarları deneme şansım olmadı Zaman bulduğumda tek tek denemek istiyorum Bu arada e-mail attım size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 11 Mart 2009; 23:08:17 >
  • dostum Çok iii yapmışın OK<<<

Şimdi çıkmam Lazım yarın İş var sabah 7 de kalkıcam yarın vaktim var bol bol..görüşelim..(HD) OLayına sokalım seni ancak paklar paneli..Tekrar iyi günlerde Kullan
  • Arkadaşlar büyük ihtimalle hafta sonu 40L4000 alacam. Ama 40 ekranın PC performansı nasıl acaba. Ozay06 özellikle sen deneyip bilgi verebilirmisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PELOTON

Arkadaşlar merhaba KDL 40L4000 ile hızlı görüntüleri izlerken ekranın ortasında ve sağına doğru ekranın üstünden başlayıp aşağısına doğru ekranı dikey olarak kesen gölgeleri farkettim, sanki arka ışıklandırmadan kaynaklanıyormuş gibi sizce bu normal midir? Normal görüntülerde belli olmuyor, fakat maç izlerken daha belirginleşiyor..

Fikri olan yokmu acaba arkadaşlar?..
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba KDL 40L4000 ile hızlı görüntüleri izlerken ekranın ortasında ve sağına doğru ekranın üstünden başlayıp aşağısına doğru ekranı dikey olarak kesen gölgeleri farkettim, sanki arka ışıklandırmadan kaynaklanıyormuş gibi sizce bu normal midir? Normal görüntülerde belli olmuyor, fakat maç izlerken daha belirginleşiyor..

Fikri olan yokmu acaba arkadaşlar?..

Dostum herhangi bir fikrim yok ama, bence anasayfaya bir konu aç bilen-yaşayan varsa yardımcı olurlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bazdaran

Arkadaşlar büyük ihtimalle hafta sonu 40L4000 alacam. Ama 40 ekranın PC performansı nasıl acaba. Ozay06 özellikle sen deneyip bilgi verebilirmisin.

Dostum benim tv 32" ve hdready senin alcağın panel ise fullhd..Bizim panellerde bile muhteşem olan pc performansı senin panelde daha da iyi olur diye tahmin ediyorum..(Ozay06 Pc'ye bağlayamıyorum dediği için yazdım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bazdaran

Arkadaşlar büyük ihtimalle hafta sonu 40L4000 alacam. Ama 40 ekranın PC performansı nasıl acaba. Ozay06 özellikle sen deneyip bilgi verebilirmisin.

Dostum benim notebook 4yıllık bir cihaz Ekran kartı 64 mb onboard Onun için bağlayıpta seni yanlış yönlendirmek istemem Ama gogomez üstad sana yardımcı olabilir Birde şahsi kanaatim düzgün bir pc ile çok güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum Tv gerçekten fiyatı ve markası ile bence gayet iyi

Bu arada unutmadan hatırlatayım Forumda bir arkadaşın panelinde her panelde olabilecek bir sorun çıkmış Onun için alırken sony eurasia garantisi dışında bir panel alma Ne olur ne olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 12 Mart 2009; 21:12:11 >
  • Forumda serkanky arkadaşın yaptığı S4000 incelemesi var Bu sayfalarda birçok soruna yanıt bulabilirsin Pc performansı ile ilgili resimlerde var Panel aynı olduğu için bence okumanda fayda var

http://forum.donanimhaber.com/m_26619403/mpage_1/key_beklenen%2C40s4000k/tm.htm
  • 4 Saat önce 40L4000 Aldık enilteye 1.1 Pixsel Mappibg sorunsuz Bağlantı PC''DVI TO HDMI 18+Pın
  • Üstad hayırlı uğurlu olsun fiyat öğrenebilirmiyiz Ödeme şekli vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 12 Mart 2009; 22:27:16 >
  • quote:

Üstad hayırlı uğurlu olsun fiyat öğrenebilirmiyiz Ödeme şekli vs...

1770 YTL Askı Apratı Ekstrada Bir Bluray Film...IRon man
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.