Şimdi Ara

Sony laptop model tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony modelleri arasında karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim..
    Oyun çok fazla oynamıyorum..En son oyunları takip edip oynayan biri değilim ancak ortalama standarttaki oyunlarıda pc kaldırsın isterim tabiki..

Bunlar haricinde web, siteler vs gibi işler için kullanıcam pcyi.. Görünüş, düşük ısınma sorunu, düşük fan sesi tercih sebeplerim.. Servis vs konularıda var ama o zaten genelde şansa aklmış diye düşünüyorum :) her firmada servis konusunda sorunlar var sanırım..

Bana 1600 Tl civarı en uygunu ama biraz zorlayarak 2000TL kadar çıkabilirim.. Bu modeller haricindeki önerilerede açığım..

Kararsız kaldığım modeller şunlar;İlk ürün bimeksten diğer 2si ist bilişimden..

Sony VAIO VGN-NW2STF/T 1910 TL
    * İşlemci Üreticisi : Intel®
    * Ekran Boyutu : 15,6"
    * Ağırlık : 2,70 kg
    * Bellek : 4 GB
    * Disk Kapasitesi : 500 GB
    * İşlemci Modeli : Core™2 Duo
    * İşlemci Numarası : P7450
    * İşlemci Hızı : 2,13 GHz
    * Ekran Kartı Türü : Harici
    * Ekran Kartı : ATI HD 4570
    * Ekran Kartı Belleği : 512 MB
    * İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
    * Kablosuz Ağ : 802.11n,802.11a,802.11b,802.11g

VAIO VGN-NW160J/S 1595 TL
    İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo 800 MHz. 2.1 GHz. 2 MB Cache Bellek T6500 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    HDD: 320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ
    EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 4570 Max 2280 MB Ekran Kartı

SONY VAIO VGN-FW518F/B 1.775 TL
    İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.13 GHz. 3 MB Cache P7450 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    HDD: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 4650 (512 MB Paylaşımsız) Ekran Kartı

500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    4 GB DDR2 800 Mhz (Max.8GB) Ram
    Microsoft Windows® 7 Home Premium İng-Tr (64 Bit)

• 1 nci ile 3 ncü arasında ekran kartları dışında pek fazla fark yok gibi.. ben pahalı olmasına rağmen bimeks olduğu için ilkini tercih ederdim..
  • Merhaba
    VGN-NW2STF Düşünürseniz.http://www.hepsisony.com/?urun-detay_1814_Sony_VGN-NW2STF_T_Vaio_Notebook____Canta_Hediyeli__.html
    uygun fiyata bulabilirsiniz.
  • VGN-NW2MTF/S 1650 Tl diyorhttp://www.hepsisony.com/?urun-detay_1815_Sony_VGN-NW2MTF_S_Vaio_Notebook___Canta_Hediyeli__.html

sizce bu nasıl?

VGN-NW2STF/T de aynı yerde 1800 lTL
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VPC-CW14FX-B-NOTEBOOK,11461.

Bir hafta kadar önce aldım, taşınılabilirlikse taşınılabilirlik, performanssa performans, tek eksiği diyebileceğim sony den daha özel bir ses sistemi beklerdim ama ekranı ve performansı beni öyle etkiledi ki ses incir çekirdeğini bile doldurmayacak bir eksi. En büyük artıları olarakta ekran kartının nVidia olması DDR3 ram'li olmasını sayabilirim. Bir önceki laptop ım 17" olmasına rağmen 2 günde alıştım 14" lik ekrana ve şimdi düşünüyorumda yıllarca nasıl katlanmışım 17'ye

• Arkadaşlar bende NW2MTF modelini almayı düşünüyorum.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sony-nw2mtf-nw2mtf-core-2-duo-t6600-2.20ghz-4gb-500gb-dvdrw-512mb-hd4570-15.5xblack-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=41225

bu fiayta alınacak çok daha iyi laptoplar olmasına rağmen özellikleri bana yeterli geldiği için vaio tercih ediyorum.
    Teknik bilgisi iyi olan bir arkadaş T6600 vs P7450 arasındaki işlemci farkını açıllayabilir mi?
    internet,film,basit photosohp uygulamaları için kullanacağım bilgisaayarı.bu özellikler yeterli mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soruna cevap veremeyeceğim ama ben de aynı seriden bir bilgisayar almak istiyorum. Biraz araştırdım , en ucuza İstanbulbilişimde buldum.
    Neyse bu konuyu takip edeyim , faydalıolacaktır.
  • Ben bilgisayarları vatanbilgisayara gidip gördüm gerçekten tasarım olarak çok güzel.. Eğer sony kullanmış olan ya da bu pcler hakkında önerisi olabilecek arkadaşlar tavsiyede bulunurlarsa bugün içinde birine karar verip siparişimi vericem..

Bu pclerden VGN-NW2MTF/S ve VGN-FW518F/Bbeğendiklerim ancak hangisini almam gerektiğine henüz karar veremedim.. Özellikler olarak VGN-NW2STF/T te uygun ancak onun rengi hoşuma gitmiyor :) vaio alırsam gri olmasını isterim.. nw ve fw serisi arasında kaldım öneriniz varmı arkadaşlar? Biraz daha ödeyip fw mi alayım yoksa taşıanbilirlik artısına ve fiyat artısına bakıp nw2mtf/s le idaremi edeyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi76 -- 18 Ocak 2010; 13:13:37 >

• Arkadaşlar VGN-NW2MTF/S modelini dün sipariş verdim bugün şu saate geldi.. Şu an pcyi kurcalıyorum :) recovery dick falan yaptıktan sonra genel fikrimi sizlere yazarım.. Fakat ilk izlenim olarak tam not aldığını söylemeliyim.. Burdan seçimimde yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum..
  • FW serisi
  • arkadaşlar selam orijinal hiç kullanılmamış sony nw-2mtf recovery cd si var lazım olan irtibata geçsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.