Şimdi Ara

SONY LAPTOP TUŞ TAKIMI(acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Sony Vaio SVF1521NSTW marka laptop'ımın tuşlarını yeğenim sökmüş kayboldu bu tuşları tek tek bulabilirmiyim yada klavye takımımı almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim çünkü servisde 250 tl istediler.

• tek tek tuşları malesef alamazsınız bilgisayarcılardan tam çıkma klavye temin edebilirsiniz en fazla. vaio fit e 15 serisinin tüm klavyeleri uyar zaten.
  • eyvallah dostum laptop modeli yeni olduğu için çıkma bulmak çok zor ben ucuz bir şeyler arıyorum ama fiyatlar uçmuş adamlar bi klavyeye 100 tl istiyor.
  • çıkma kasayı ankaradaysanız ulusta bulabilirsiniz ben orda bulmuştum ama onun dışında alışveris sitelerinde falan zaten 85 lira serviste yaptırmanız daha mantıklı olur 15 lira için cihazı dağıtmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

çıkma kasayı ankaradaysanız ulusta bulabilirsiniz ben orda bulmuştum ama onun dışında alışveris sitelerinde falan zaten 85 lira serviste yaptırmanız daha mantıklı olur 15 lira için cihazı dağıtmaya gerek yok

dostum sen nerde buldun çıkma kasayı ben zaten klavyeyi komple değiştirmiycem sadece 4-5 tane tuşunu alıp takacam bu arada serviste 250 tl istiyorlar birde sen ne kadara aldın ve nerden aldın eğer yardımcı olursan çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68530B4CB -- 24 Kasım 2014; 17:56:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.