Bildirim
SONY LAPTOP TUŞ TAKIMI(acil)
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tek tek tuşları malesef alamazsınız bilgisayarcılardan tam çıkma klavye temin edebilirsiniz en fazla. vaio fit e 15 serisinin tüm klavyeleri uyar zaten. -
eyvallah dostum laptop modeli yeni olduğu için çıkma bulmak çok zor ben ucuz bir şeyler arıyorum ama fiyatlar uçmuş adamlar bi klavyeye 100 tl istiyor. -
çıkma kasayı ankaradaysanız ulusta bulabilirsiniz ben orda bulmuştum ama onun dışında alışveris sitelerinde falan zaten 85 lira serviste yaptırmanız daha mantıklı olur 15 lira için cihazı dağıtmaya gerek yok -
quote:
Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk
çıkma kasayı ankaradaysanız ulusta bulabilirsiniz ben orda bulmuştum ama onun dışında alışveris sitelerinde falan zaten 85 lira serviste yaptırmanız daha mantıklı olur 15 lira için cihazı dağıtmaya gerek yok
dostum sen nerde buldun çıkma kasayı ben zaten klavyeyi komple değiştirmiycem sadece 4-5 tane tuşunu alıp takacam bu arada serviste 250 tl istiyorlar birde sen ne kadara aldın ve nerden aldın eğer yardımcı olursan çok iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68530B4CB -- 24 Kasım 2014; 17:56:21 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X