Şimdi Ara

SONY M4 AQUA GÜNCELLEMEDEN SONRA AÇILMIYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony m4 aqua cihazım var. En son gelen güncelleştirmeyi indirip kurmayı denediğimde doğrulama hatası veriyordu. Bilgisayardan bağlanıp güncelleştirmeyi yaptım. Yaptıktan sonra telefonu açtım kilit ekranı geldi daha sonra telefon kapandı ve şuan hiçbir şekilde açılmıyor. Şarja takıyorum bildirim ledi yanmıyor. Güç butonuna basılı tutuyorum bana mısın demiyor. Nasıl açılıcak acaba yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpren357

Arkadaşlar sony m4 aqua cihazım var. En son gelen güncelleştirmeyi indirip kurmayı denediğimde doğrulama hatası veriyordu. Bilgisayardan bağlanıp güncelleştirmeyi yaptım. Yaptıktan sonra telefonu açtım kilit ekranı geldi daha sonra telefon kapandı ve şuan hiçbir şekilde açılmıyor. Şarja takıyorum bildirim ledi yanmıyor. Güç butonuna basılı tutuyorum bana mısın demiyor. Nasıl açılıcak acaba yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Cihaz flasha baglanıyor mu bır bak önce
  • bende de ona benzer bi durum oldu umarım aynı sorundur . güncelleme yarım kalmıştır. sony pc companion programını aç telefonu USB'den bağla ve işleme devam et yani ileri vs çıkan yönergeleri takip et sonra açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huzur_02

bende de ona benzer bi durum oldu umarım aynı sorundur . güncelleme yarım kalmıştır. sony pc companion programını aç telefonu USB'den bağla ve işleme devam et yani ileri vs çıkan yönergeleri takip et sonra açılır.

İşlem tamamen bittiğinde, cihazınızın bağlantısını kesip yeniden başlatın yazısı çıktığında telefonu usbden ayırıp açmıştım. İlk önce açıldı 5 saniye falan kilit ekranında kaldı daha sonra açılmadı bi daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

Yok hayır flasha bağlanmıyor. PC görmüyor hiçbir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Telefonun şarjı az mıydı güncelleme yaparken?

Hayır, %67 yada %90 olması lazımdı tam hatırlayamıyorum bu iki sayı var aklımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpren357

quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

Yok hayır flasha bağlanmıyor. PC görmüyor hiçbir şekilde.

Flash driverını tanıtmadıgın için görmüyor olabilir, ya da batarya ölmüştür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sim kart girişinin orada reset butonu olması lazım onu bi dene (m2 aquada sim kart girişinin yanında)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon daha 3 haftalık bataryası ölmemiştir diye tahmin ediyorum

Ayrıca sorun düzeldi. İnternette okumuştum m4ün format için bi tuş kombinasyonu bulunmamaktadır diye belirtiliyordu. Bende bi kaç kombinasyon denemiştim işe yaramamıştı. Bi tanıdık reset gibi bi şey yaptı sanırım ama söylemedi nasıl yaptığını. Tuş kombinasyonu eğer yoksa W0lkaN' ın dediği gibi bi şey yapmış olabilir.

Fikirleriniz için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben söyliyim nasıl yapıldığını.Ses açma -kısma tusuna ve açma kapama tuşlarına aynı anda titreşim gelene kadar basılı tutuyoruz sonra bırakıyoruz cihaz rest atmış oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yüzde 20 şarj varken yaptım 1,5 saatte felan bitirdi güncellemeyi sonra usb yi çıkardım açtım telefonu bi 20 dk da telefon açıldı şimgi gayet düzgün seninki neden öyle oldu acaba brick felan olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.