Şimdi Ara

SONY M4 AQUA & LENOVO S90 & TURKCELL T60 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu telefonlar aşağı yukarı aynı fiyatlarda. Telefonlar hakkında bilgisi olanlar buradan paylaşırsa kararsız kalanlar için faydalı olur.

M4 AQUA su geçirmez pil performansı 1.5 günü normal kullanımda kesin görür ama 8gb hafızadan bize sadece 3gb bırakmış ve oyun oynarken kamera bölgesi hafif ısınıyor.

LENOVO S90 malzeme kalitesi çok iyi özellikle metal kısmı ve dahili hafızası 32gb ama pil performansı ıphone 5s kadar! ve işlemcisi s410 bir tık geride kalmış durumda.

TURKCELL T60 yani zte blade s6 stoklara girdiğinde fiyatı 999 tl olacak 100 tl kadar daha ucuz ama tamamiyle plastik malzeme ve pil performansı lenovo s90 kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: virusmika

Bu telefonlar aşağı yukarı aynı fiyatlarda. Telefonlar hakkında bilgisi olanlar buradan paylaşırsa kararsız kalanlar için faydalı olur.

M4 AQUA su geçirmez pil performansı 1.5 günü normal kullanımda kesin görür ama 8gb hafızadan bize sadece 3gb bırakmış ve oyun oynarken kamera bölgesi hafif ısınıyor.

LENOVO S90 malzeme kalitesi çok iyi özellikle metal kısmı ve dahili hafızası 32gb ama pil performansı ıphone 5s kadar! ve işlemcisi s410 bir tık geride kalmış durumda.

TURKCELL T60 yani zte blade s6 stoklara girdiğinde fiyatı 999 tl olacak 100 tl kadar daha ucuz ama tamamiyle plastik malzeme ve pil performansı lenovo s90 kadar.

3 ü arasında tercih yapacaksan kesinlikle m4 aqua . 8gb hafıza korkutuyor çoğu kişiyi ama bence sorun oluşturmaz micro sd kart ile hiçbir sorun oluşturacagını sanmıyorum.

• M4 aqua tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M4 aqua

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gb hafızası bir yana...

M4 Aquanın kamerası fotoğraf olarak orta kalitede..
    Videosu ise gerçekten K Ö T Ü . .
    Kamera önemli diyen, bu telefonu almamalı..

Fotoğraf ile yıllardır içiçe olan biri olarak, lenovo kamerasına tam puan veriyorum.

Ben de bu markaları günlerdir inceliyorum. Lenovo s90 da karar kıldım.

32 gb hafıza çok rahat yeter.. karta gerek yok..
    dolsa bile PCye aktarılır ayrıca..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.