Şimdi Ara

SONY MDR-EX300SL Ve Xperia Arc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Arc telefonuma SONY MDR-EX300SL marka kuLaklık almayı düşünüyorum. Sizce uyumlu olur mu kulaklığın özellikleri şöyle
    * Empedans = 16 ohm
    * Ses Şiddeti Birimi = 106 db
    * Sürücü Boyutu = 13.5 mm
    * Frekans Aralığı = 5 Hz - 24,000 Hz
    * Mıknatıs Türü = Neodymium
    * Kaliteli ses iletimini sağlayan 3.5 mm altın kaplama stereo fiş

Sizce Xperia arc ile uyumlu mu? yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Alacağınız kulaklık çok iyi fakat MDR-EX510LP bulabilirseniz daha iyi olur..
  • o kulaklik rezalet otesi gibi bir sey.. ses cikmiyor neredeyse
  • Nerde kullandın kardeş kulaklığı hangi cihazla araştırdığım kadarıyla çoğu kişi güzel diyor önerin var mı başka birde xperia arc ile uyumlu olması önemli tabiki
  • Yanlışlık olmasın ben o kulaklığı xperia play ile kullanıyorum şuan ve sesi muazzam ep630 dan belirgin bir şekilde iyi olduğunu söyleyebilirim. Kaan 9292 herhalde 6600 ile kullanmış ondan öyle konuşmuş. Sesi mükemmel tek sorun boyun uzunsa. Telefonu yan cebine koyduğun zaman kablo kulağına kadar yetişmiyor ve yanında verilen uzatıcı kabloda ses kalitesini %50 oranda düşürüyor.
  • Neo V ile uyumlumu acaba bu kulaklık bass'ları tiz'leri nasıl ?
  • tüm xperia larla uyumludur sıkıntı yapmayın ama piyasada oldukca sahtesi var dikkatli olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinali nerden buluruz acaba?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Orjinali nerden buluruz acaba?!

Merhaba, bir kaç ay önce bu ürünü ben gg üzerinden yahya beyden satın aldım..http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/100-orjinal-sony-mdr-ex300sl-kulaklik-kargosuz-55956224 gerçekten çok kaliteli. İlanda bir de orjinal ve sahte ürünleri ayırt edebilmeniz için resimli anlatımda yapılmış. Ayrıca yukarıda uyumluluk sormuş arkadaşlar her hangi bir uyum sorunu yaşamazsınız ben ARC S ile kullanıyorum ve gayette memnunum tavsiyedir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PSiKoMaNYaH

quote:

Merhaba, bir kaç ay önce bu ürünü ben gg üzerinden yahya beyden satın aldım..http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/100-orjinal-sony-mdr-ex300sl-kulaklik-kargosuz-55956224 gerçekten çok kaliteli. İlanda bir de orjinal ve sahte ürünleri ayırt edebilmeniz için resimli anlatımda yapılmış. Ayrıca yukarıda uyumluluk sormuş arkadaşlar her hangi bir uyum sorunu yaşamazsınız ben ARC S ile kullanıyorum ve gayette memnunum tavsiyedir :)

Teşekkürler olan ürünlerin farkındayım fakat tam orjinal değil sanırım onlarda. (Çünkü elimde ondan vardı. Orjinale en yakın olan ürünlerden olduğunu düşünüyorum)
    Zamanında bir ingiliz vatandaşta görmüştüm asıl ex300ü. Taşıma kabı dahil kutusu farklıydı.
    Yani araştırmalarım sonucunda ex300sl kulaklıkların orjinali yok gibi bişey diyebilirim kendi kanaatimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 16 Nisan 2012; 2:36:30 >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler olan ürünlerin farkındayım fakat tam orjinal değil maalesef onlarda. (Çünkü elimde ondan vardı)
    Yani araştırmalarım sonucunda ex300sl kulaklıkların orjinali yok gibi bişey diyebilirim kendi kanaatimce.

Orjinal mi değil mi bu konuda tam açıklama yapamam. Çünkü daha önce bu düzeyde bir kulaklık kullanmamıştım ben. :) Bu konuyu ürünü satan kişiyle görüşseniz daha net bilgi alabilirsiniz sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler olan ürünlerin farkındayım fakat tam orjinal değil maalesef onlarda. (Çünkü elimde ondan vardı)

Orjinal mi değil mi bu konuda tam açıklama yapamam. Çünkü daha önce bu düzeyde bir kulaklık kullanmamıştım ben. :) Bu konuyu ürünü satan kişiyle görüşseniz daha net bilgi alabilirsiniz sanırım.

Söylediğim gibi aynı üründen bende var ve parasına göre daha iyisi bence yok. Sizde almışsınız güle güle kullanın. O gün gördüğüm vatandaştaki eğer ki kıtalar arası kutu ve içeriği farkı yok ise resmen farklıydı. Başkasının sattığı ürün hakkında kesin dille konuşmak bana uymaz o yüzden sessiz araştırıyorum

• Buldum videodaki kulaklıktan vardı elinde
    http://www.youtube.com/watch?v=RZ9ABiQyjw0

Sonuç olarak konumuza dönersek ben neo v ile kullandım ve tavsiye ederim
  • Evet uyumludur ancak ben size Sennheiser CX 200'ü öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Evet uyumludur ancak ben size Sennheiser CX 200'ü öneririm.

Aynı fikirdeyim. bu arada avatarındaki transistör mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Evet uyumludur ancak ben size Sennheiser CX 200'ü öneririm.

Aynı fikirdeyim. bu arada avatarındaki transistör mü?

O zaman bende size ''neden cx200'' diye sorsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.