Şimdi Ara

SONY MDR-NC22 KULAKLIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değmesi gerekir, yurt dışı forumlarında edindiğim bilgiye göre
  • Yurtdışı fiyatı bile 100$. Şaka gibi bir fiyat gerçekten. Bende verdim siparişi herkese hayırlı olması dileğiyle...
  • bassları nasıl tizleri iyi olan bi kulaklığım var hali hazırda yada şöyle sorayım zen aurvana varken bunu alsam bir üst kademe olmuş olurmu
  • ya arkadaşlar bu ipod da falan çalışır mı. çıkışı uyar mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsene

bassları nasıl tizleri iyi olan bi kulaklığım var hali hazırda yada şöyle sorayım zen aurvana varken bunu alsam bir üst kademe olmuş olurmu

zen den daha iyi ses alirsin.
  • arkadaşlar bu kulaklığın kulak giriş kısmuı çok mu geniş ?.. Bu tarz kulaklıklar beni çok rahatsız ediyorda.. Ona göre sipariş verecem bugün.
  • dün gece gectim siparisi üretici firmadan bekleniyor diyor hala stok mu bitti acaba? ilk alisverisim hepsiburada dan normal mi bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KukL@

dün gece gectim siparisi üretici firmadan bekleniyor diyor hala stok mu bitti acaba? ilk alisverisim hepsiburada dan normal mi bu

kargoya verilinceye dek o yazı çıkıyor ;)
  • İki dakkada beni de gaza getirdiniz valla ben de sipariş verdim şimdi. Siyahından gönderirler umarım.
  • bende verdim siparişi bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KukL@

quote:

Orjinalden alıntı: arsene

bassları nasıl tizleri iyi olan bi kulaklığım var hali hazırda yada şöyle sorayım zen aurvana varken bunu alsam bir üst kademe olmuş olurmu

zen den daha iyi ses alirsin.

kullanmış gibi konuşuyorsun ?

ben almaktan vazgeçtim yurt dışı forumlarda pil takılıyken dışardaki sesi kesmesi hariç bi özelliği olmadığı temiz ve berrak ses vermediği söyleniyor dengesiz bi kulaklık yani sony den alınacak tek model mr ex90lp sanırım
  • reviewsleri okudum creative daha iyi gibi duruyor bu sony ye göre yalnız söyle bir drumda da var bu fiyata sony alınır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpergunaydin

arkadaşlar bu kulaklığın kulak giriş kısmuı çok mu geniş ?.. Bu tarz kulaklıklar beni çok rahatsız ediyorda.. Ona göre sipariş verecem bugün.

Arkadaşlar soruma cevap verebilecek misiniz? Bu benim için çok önemlide.
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu kulaklığın kulak giriş kısmuı çok mu geniş ?.. Bu tarz kulaklıklar beni çok rahatsız ediyorda.. Ona göre sipariş verecem bugün.

giriş kısmı 3.5 mm . eğer kulaklığın kulağa giriş kısmını soruyorsan; 3 ayrı seçeneğin olacak. kualğına uygun olanı boyutuna göre seçeceksin ve rahatsız etmeyecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

quote:

quote:

giriş kısmı 3.5 mm . eğer kulaklığın kulağa giriş kısmını soruyorsan; 3 ayrı seçeneğin olacak. kualğına uygun olanı boyutuna göre seçeceksin ve rahatsız etmeyecek

Benim gördüğüm kulak ucu kısmında kalan yer çok geniş..Zannedersem orasıda kulağa giriyor?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

quote:

quote:

Benim gördüğüm kulak ucu kısmında kalan yer çok geniş..Zannedersem orasıda kulağa giriyor?

dış kulağın içinde kalıyor. ama rahatsız edeceğini sanmam

• arkadaşlar bu kulaklık sony nw-s70x serisi mp3playerlarda kullanılan kulaklığın aynısı... ses kesme olayına verilen enerji zaten bu seride var idi.. dolayısyla bütün müzik çalan aygıtlarda bu özelliğin olması için kabloya pil yuvası koymuşlar... (elektronik gürültü kesme )
  • bugün kargoya verilecek sanırım..elime geçtiğinde izlenimlerimi yazarım=)
  • bende şimdi hepsiburada dan bir tane aldım..fıyat 1/4 oranında ben böyle indirim görmedim.
    hepsiburada hep bu tip indirimler yapıyor mu?
    ben ilk defa hepsiburadan alışveriş yaptım ve kredi kartımın içinde biriken puanlarıda kullanınca ürün bedavaya geldi..:).

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsonymdrnc22

SONY MDR-NC22 KULAKLIK

• bu kulaklığın indirimiyle ilgili sıcakfırsata konu açmıştım , bende indirimde satın alanlardanım .
    duyarlı bir arkadaş yorumumu buraya da kopyalamamı istedi , aynen kopyalıyorum umarım iş görür .

http://forum.donanimhaber.com/m_26467607/mpage_3/key_//tm.htm#26557666
    ----------------------
    eveeeeeet , baylar önce şunu söyleyim cowonu eşime hediye aldığım için kırmızı , kulaklığı ise beyaz seçmiştim . sanal zeka , oyunlardan sonra hepsiburadayada girmiş olacakki ikiside beyaz geldi . uyumlu olsun diye ikisini de beyaz seçti herhalde sistem :)
    neyse bir gazla aldığım cowon ve sony ikilisini video , radyo , farklı kulaklık vb her türlü kombinasyonla denedikten sonra sıra geldi yorumlara ... yani bir kulaklık hakkında ancak bu kadar farklı yorum yapılabilirdi ... haklısınızda ...
    iş yerinde 2 arkadaşa dinlettim biri iyi dedi . diğer arkadaş sennheiser , iriver , creative kullanmış biri olarak bass yetersiz tiz fazla , cowonda da ses fazla değişmiyor gibi dedi ama fazla kurcalama şansı olmadı açıkçası. ama bu yorumları yaparken kulaklığın o bombeli uç kısmını tam olarak yerleştirmediğini gördüm onu söyleyim .
    sonra kendim güzel birkaç türkçe yabancı pop rock albüm yükleyip başladım denemelere . bir kere cowon cidden olayı bitirmiş , süper derecede etkin ve sesi farkettiren ses efektleri var. radyo biraz cızırtılı ama gördüklerimin içinde idare eder diyebileceklerimden (genelde en fazla 4-5 radyo çeker ve berbattırlar , cowon bu konuda ortalamanın biraz üzerinde gibi)
    ses çıkışı inanılmaz güçlü , video kalitesi oldukça iyi (avrupa yakasını cowonla gelen yazılımı kullanarak sıkıştırıp alete yükledim)
    sonra sony kulaklığı denedim , iş yerinde gürültü önleme olayını çok hissetmemiştim (belki pil zayıftı bilmiyorum) , evde cowonda çalan müziği kapatıp denedim (televizyon vs açık) . gürültü önleme açıkken hafif bir hısss sesi geliyor ama müzik çalarken hiç belli olmuyor merak etmeyin . kulaklığın üzerindeki tuşla oynayarak (tekrar belirteyim müzik çalmıyor , sadece dış sesteki farkı anlamaya çalışıyorum) denemeler yaptım ve sonuç cidden çok acaip . özelliği aktive ettiğimde hafif bir hısss sesi ile birlikte televiyonun sesinin %30 civarı azaldığını gözledim , ayrıca kulağımda çok hafif bir basınç hisseder gibi oldum (yüksek rakıma çıktığınızda kulak tıkanır ya onun gibi) . bunu 5-10 kez denedim , cidden dışardaki sesi azaltıyor.
    kulaklık kulağa iyice oturduğundan ve volume yüksek olduğundan müzik dinlerken gürültü önleme olayının pek farkını görmedim .
    sonra kulaklığa ince ucu takıp denedim , bu sefer kulağıma tam oturmadı ve belkide pil biraz zayıfladığından emin değilim müzik kapalıykende gürültü önleme fonksiyonunun farkını anlamadım (uygun şartlarda kesinlikle işe yarıyor , 1 saat önceki denememde farkı bariz hissetmiştim) .
    sonra cowonun ekolayzır ayalarıyla oynadım : sonuç benim için oldukça tatminkar bir bass ve tiz .
    sonra belki bana öyle geliyordur diye cowonun orjinal kulaklığı ile denedim , ses temiz ama bass lar sonye göre çok cılız geldi.
    sonra bir diğer beğenerek kullandığım sony mdr-e828 kulaklığımı denedim , bass sesler cowona göre daha kuvvetli ancak yeni kulaklığım mdr-nc22 belirgin şekilde daha iyiydi . sonuç olarak uç kısmı kulak yuvanıza tam olarak oturursa bass lar bana oldukça yeterli geldi (tam oturmadığında bass lar cidden çok hissedilmiyor) . belki eski ateş kalmadığından eskisi gibi çok yüksek bass seslerden hoşlanmıyorumdur bilmiyorum :)
    sony mdr-e828
    http://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=10010

Velhasıl cowon ve sony yi bir sürü mp3 çaların var diye kızacağını bildiğim için eşime hediye bahanesiyle almıştım , hani beğenmezde ben kullanırım diye ama ikisine de bayıldı şansıma küstüm artık :(
    TAMAMEN KİŞİSEL GÖRÜŞÜM : sennheiser yada shure kulaklık hiç denemedim ama sony md kullanan , sony mdr-e828 kulaklık - cowon ve mdr-nc22 yi kıyaslayan biri olarak cowonla mdr-nc22 benim için hem ses kalitesi , hem gümbür gümbür ses hem de bass sesler anlamında çok çok iyi ikili oldular , darısı diğer arkadaşların başına . aman deyim sırf benim görüşüme bakarak ikisini birden almaya kalkmayın sizin ses anlayışınız benden farklı olabilir.mümkünse bir yerlerde görün , deneyin öyle alın .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.