Şimdi Ara

SONY MDR-NC22 KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar SONY MDR-NC22 kulaklığı kullanan var mı hiç aranızda yardımcı olabilecek

• 190 lira verilecek bir kulaklık olduğunu sanmıyorum.. tecrübe edilmiş bir model tavsiye ederim.. orjinal sennheiser cx500 174 lira civarı ve alanlar çok memnun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

190 lira verilecek bir kulaklık olduğunu sanmıyorum.. tecrübe edilmiş bir model tavsiye ederim.. orjinal sennheiser cx500 174 lira civarı ve alanlar çok memnun..
    bencede o kadar para verilmez bence ep 630 ki fiyatı 40 lira veya cx300 fiyatı 50 ytl bunlardan birini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

bencede o kadar para verilmez bence ep 630 ki fiyatı 40 lira veya cx300 fiyatı 50 ytl bunlardan birini al

Alıntıları Göster
    48 ytl kampanya fiyatıyla buldum sipariş ettim bakalım nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: THeSHarK

48 ytl kampanya fiyatıyla buldum sipariş ettim bakalım nasıl olacak

Alıntıları Göster
    bende sipariş verdim bi tane..
    inşallah güzel bişeydir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

bende sipariş verdim bi tane..
    inşallah güzel bişeydir:)

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar bugün itibariyle kulaklığım elime geçti. kulak içi kulaklıkla tasarımından dolayı dışarıyı çok zor duyuyorsunuz diğer daha önce kullandığım bütün kulakiçlerinde daha çok yalıtımı var ayrıca kulaklıkta bir pil bölmesi war buraya yerleştirilen ince pille kulaklık normak kulaklıktan çıkıyor dışarıdaki sesi asla duymuyorsunuz üstünde mikrofonlar var bunlar dışarıdaki sesleri alıp müziği onla göre basını tizini ayarlıyor ve bambaşka bir dünyaya yol alıyorsunuz

eğer pil takmazsanızda sorun yok bu özellik olmadan kulaklık normal diğer kulak içleri gibi çalışmaya başlıyor fakat pil takarsanız asla dışarıyı duymuyorsunuz ve baslar o kadar belirgin hale geliyorki inanamıyorsunuz. yeni aldığım MOTOROLA ROKR E8 imle bugün kulaklığımla istanbulun cadelerinde o sesi uzaya varan otobüslerinde yolculuk yaptım fakat ilkkez bugün sesleri duymadım

tavsiye ederim herkeze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THeSHarK -- 12 Eylül 2008; 23:56:35 >

• quote:

evet arkadaşlar bugün itibariyle kulaklığım elime geçti. kulak içi kulaklıkla tasarımından dolayı dışarıyı çok zor duyuyorsunuz diğer daha önce kullandığım bütün kulakiçlerinde daha çok yalıtımı var ayrıca kulaklıkta bir pil bölmesi war buraya yerleştirilen ince pille kulaklık normak kulaklıktan çıkıyor dışarıdaki sesi asla duymuyorsunuz üstünde mikrofonlar var bunlar dışarıdaki sesleri alıp müziği onla göre basını tizini ayarlıyor ve bambaşka bir dünyaya yol alıyorsunuz

eğer pil takmazsanızda sorun yok bu özellik olmadan kulaklık normal diğer kulak içleri gibi çalışmaya başlıyor fakat pil takarsanız asla dışarıyı duymuyorsunuz ve baslar o kadar belirgin hale geliyorki inanamıyorsunuz. yeni aldığım MOTOROLA ROKR E8 imle bugün kulaklığımla istanbulun cadelerinde o sesi uzaya varan otobüslerinde yolculuk yaptım fakat ilkkez bugün sesleri duymadım

tavsiye ederim herkeze

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun..
    bilgi için teşekkürler..
    sayenizde benimde haberim oldu..
    benimki de yarın gelir herhalde..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY MDR-1R Kulaklık İncelemesi
    11 yıl önce açıldı
    Sony NWZ-A816
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hayırlı olsun..
    bilgi için teşekkürler..
    sayenizde benimde haberim oldu..
    benimki de yarın gelir herhalde..

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim sizdende yorumu bekliyorum :)
  • quote:

teşekkür ederim sizdende yorumu bekliyorum :)

Alıntıları Göster
    48 YTL'ye nerede satılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soundchaser

Alıntıları Göster
    hepsiburada..
    quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

• quote:

hepsiburada..
    quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Alıntıları Göster
    arkadaşlar önerir misiniz bu kuaklığı 4 te 1 fiyatına düşmüş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

arkadaşlar önerir misiniz bu kuaklığı 4 te 1 fiyatına düşmüş..

Alıntıları Göster
    EP630 cx300 gibi kulaklıklarla kıyaslayabilir misiniz arkadaşlar.mx460 kullanıyorum ve yanına izolasyonlu bir kulaklık almak istiyorum.ses kalitesini bilmediğimden almaya cesaret edemedim.sitede son 2 gün diyor.fiyat çok uygun.Ses kalitesi hakkında yorum yapar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMechanic

EP630 cx300 gibi kulaklıklarla kıyaslayabilir misiniz arkadaşlar.mx460 kullanıyorum ve yanına izolasyonlu bir kulaklık almak istiyorum.ses kalitesini bilmediğimden almaya cesaret edemedim.sitede son 2 gün diyor.fiyat çok uygun.Ses kalitesi hakkında yorum yapar mısınız?

Alıntıları Göster
    galiba hiç kullanan yok bu kulaklığı =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

galiba hiç kullanan yok bu kulaklığı =)

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun gülegüle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

hayırlı olsun gülegüle kullan

Alıntıları Göster
    Bu kulaklık eski fiyatına bakılıp alınmazdı ama şimdiki fiyato çok çok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetrooper00

Bu kulaklık eski fiyatına bakılıp alınmazdı ama şimdiki fiyato çok çok iyi...

Alıntıları Göster
    on numara arkadaşlar kullandığım en iyi kulaklık bugüne kadarki. kaçırmayın derim asla pişman olmazsınız geçen gün elime geçti en sonunda yukarıdada yorumu yazdım kulaklık budur bence. kendim üniversite öğrencisiyim arkadaşların farklı marka kulaklıklarından hep dinledim fakat bu en güzeli içlerinden bugün anneme dinlettirdim ilk söylediği konserde gibiyim oldu i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THeSHarK -- 14 Eylül 2008; 16:24:12 >

• quote:

on numara arkadaşlar kullandığım en iyi kulaklık bugüne kadarki. kaçırmayın derim asla pişman olmazsınız geçen gün elime geçti en sonunda yukarıdada yorumu yazdım kulaklık budur bence. kendim üniversite öğrencisiyim arkadaşların farklı marka kulaklıklarından hep dinledim fakat bu en güzeli içlerinden bugün anneme dinlettirdim ilk söylediği konserde gibiyim oldu i

Alıntıları Göster
    ankaradan almak isteyen arkadaşlar varsa ve kredi kartını kullanmak istemiyorsanız ben hepsiburadadan kendime alıcam havale fiyatı olan 45 liraya kargo ücretinide ben karşılayarak sizin içinde sipariş verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: senetci

ankaradan almak isteyen arkadaşlar varsa ve kredi kartını kullanmak istemiyorsanız ben hepsiburadadan kendime alıcam havale fiyatı olan 45 liraya kargo ücretinide ben karşılayarak sizin içinde sipariş verebilirim

Alıntıları Göster
    Bende cuma gecesi sipariş verdim bakalım ne zmn elime ulaşacak? Alan arkadaşlar acaba eline kaç günde ulaştığını söyleyebilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syengec

Bende cuma gecesi sipariş verdim bakalım ne zmn elime ulaşacak? Alan arkadaşlar acaba eline kaç günde ulaştığını söyleyebilirler mi?

Alıntıları Göster
    2 günde elimdeydi :)
  • quote:

2 günde elimdeydi :)

Alıntıları Göster
    verdik siparisi degermi bu paraya =)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.