Şimdi Ara

SONY MDR-NC22 KULAKLIK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2.el kısmında belirttiğim yorumlarımı buraya da ekleme gereği duydum.

Evet...Ben de kulaklığımı bugün teslim aldım. Bu kulaklığı almadan önce sennheiser mx360 modelinde karar kılmıştım. Fakat sony'nin bu kulaklığındaki büyük indirimi görünce bu kulaklığı sepete attım. Alışverişi noktalamadan önce içimden bir ses sennheiser mx360'ı da almamı söyledi. İki kulaklığı da sipariş ettikten sonra bugün teslim aldım ikisini de...

Yorumlarıma gelirsek : Sennheiser mx360'ı son anda iyiki sepete atmışım diyorum. Sony'nin kulaklığı gerçekten çok ama çok başarısız. Sadece 22 YTL fiyatı olan Sennheiser mx360'da çok daha berrak ve tane tane ses alıyorum. Sony'de ise tam tersi boğuk , tizlerin basları ezdiği , rahatsız edici , baş ağrıtıcı bir ses. Sony'nin bu modeline sadece 15dk dayanabildim. 2 saattir sennheiser'ı kullanıyorum ve notum 10/10.

Sonuç : Sony mdr-nc22 aldığıma pişmanım ve güzelce orjinal şekilde paketledim kulaklığı . Yarın hepsiburadaya yolcu ediyorum kendisini...

• İki kulaklığıda kullandım; (cx300- nc22)

Sony nın baslar daha derdinden vuruyormuş gibi geliyor,
    cx de daha sert,
    cx in tizleri çok cırtlak, sony daha olduğu gibi,
    cx in kablonun biri kısa biri uzun ve standart boyda,
    sony nin aşırı uzun ve noise cancelling aparatı çok kullanışsız, sarkıp rahatsız ediyor.

Yorumlarım bunlar. Ekonomize hangisi uyuyorsa onu alınız. Ben sony yi 40 ytlye aldım. CX i en ucuz 45 ytlye ankaradan buldum güvenemedim almadım.

İkiside birbirinden güzel ama Sony daha berrak ses veriyormuş gibime geldi.
  • sony den şaşmayın bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: firatsagir5

sony den şaşmayın bence

Sennheiser dururken Sony'den şaşmamak..?
    Aynen devam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Orjinalden alıntı: firatsagir5

sony den şaşmayın bence

Sennheiser dururken Sony'den şaşmamak..?
    Aynen devam..

sony büyük marka,sony en iyisi
  • arkadaşlar önyargılı olmayalım benim sony walkmenin içinden çıkan ex tipi kulaklık vardı,hayatımda dinlediğim en iyi earphone kulaklıtı maalesef bozuldu.taviyeler üzerine cx300 aldım tam bir skandal,tiz seslerden başka bişey yok,daha önce adam gibi bass duymayan cx300 ün bassını övüyor,sony derim earphonede..
  • sahte olabilir.burn yap.
  • Türkiye'de kalite kulaklık demek iyi bass vuran demek olduğu için Sony'lerin o boommm bommm hallerine kanılıyor hep..

Sennheiser IE4 falan dinleseler Dünya'nın bir numarası ilan ederler muhtemelen..
  • neymiş efendim sennheiserde bütün sesler duyuluyormuş,ses teneke gibi olduktan sonra hepsini duysan kaç yazar..bu dediklerim cx300 için geçerli yoksa px 100 üm var çok memnunum bozulsa gider ertesi gün yenisini alırım,kulak içinde sony basar ama sennheisere...
  • kullanıyorum şu an iyi bir kulaklık değil maaledef,ses kalitesi vasat ötesi,sesi azaltma muhabeti tam bi saçmalık en fazla %10 bide bunu aktif hale getirince ses kalitesi iyiden iyiye bozuluyor,kablo aşırı uzun ve pil takılan yer ağırlık yapıp kulaklığın düşmesine neden oluyor + fazladan yer kaplıyor
    200 TL dan 50 TL ya düşmesine şaşırmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuada -- 20 Şubat 2009; 23:58:33 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.