Şimdi Ara

SONY MHC-RG495S.......alsammı almasammıı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CD, Radyo, kaset
    125W x 2 + 150W RMS Toplam Güç çıkışı
    3 CD değiştirici
    MP3
    CD-R/RW
    3 yollu hoparlör sistemi
    Hybrid Dual Woofer
    Senkronize CD kaydı
    karışık/program/tekrar çalma modu
    Kaset Deck
    AM/FM Radyo 30 kanal
    Bass Boost Function - Groove
    Bass / Tiz kontrolü
    3 Band Graphic Ekolayzır
    Seçilebilir Müzik Modu
    Surround Sound
    Programlanabilir EQ Ayarı
    Zamanlayıcı
    Portatif Audio Giriş

bu seti almayı düşünüyorum arkadaslar 600 ytl gibi bir fiyatı var 400 rms oldugu bahsedılıo bu seti dinleyen varmıdır daha önce yada bu fiyata yakın daha güçlü birseyler önerebılırmısız????

• mhc-rg475s
    modlei bende var çok memnunum yaklaşık 2 senedir kulanıyorum hiç bi sorun çıkarmadı.....apartman dairesindeysem işin zora biner ama....komşularla benim gibi papaz olursun ve kulaklık almka zorunda kalırsın....bşaımdan geçenler...şaka biyana bence 44lük bi set....ama bence sen yinede denemeden alma...sony nin çok çeşit setleri var en çok hoşuna gideni al....jvc de 10 numara setlere sahip onalarada bak...tek bi sette takılı kalma....
  • bu aletin amfisi 400 rms veriyorsa 2-3 tane gt4 bağlıyalım bari..
  • Harbi yaw gt4 bağlialim ii fikir bnm teyzemde bi alt modeli war inanmazsin ama orkestra evde sanki balari tizleri orta sesleri çok ii duyuluo baslarida baya kuvetli bi alt model oldugu halde subi eksik bide düşün Almadan önce almasan ile teknosada dinletiolar git dinlet Dinle öle al 4 tane gt4 bağlamasak bile kicker comp 12 bağliyabilirz 150 rms nede olsa

• teknosada açtım biraz sesi 22 falan yaptım groove falan actım bna o kdr güçlü gelmedı acaba etrad cok genıs ti cevahırdekı teknosada dıonledım ondan mı bana zayıf geldı sıstem ..:( 1 haftadır kafa patlatıorum bi sistemmi alsammı almasammı die
  • git işine sercan ..Bir CD player almayı yeğlerim..
  • teknosada dinledim sesi hoşuma gitmedi okadar güçlü bulmadım ama bence rg495s yerine RG595 modelini tavsiye ediyorum benim baktığım bir kaç set var onlar olmazsa eğer bende rg595 alacağım tavsiye ederim hemde daha güçlü...

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=MHC-RG595
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.