MERHABALAR, 2000 YILINDA ALMIŞ OLDUĞUM SONY MHC-VX 77 M.SETİMİN BASSLARI SON 2 SENEDİR ÇOK AKTİF DEĞİL GİBİ GELİYOR BANA.YADA DAHA FARKLI VE GÜÇLÜ SİSTEMLER DİNLEDİĞİMDEN OLABİLİRİ BİLMİYORUM.SİZLERE SORUM AŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ
bence pek gerek yok.baslar artınca halıyle mıdler ve tizler az gelmeye baslayacak.
ilandaki subwoofer'ın müzik setinen daha güçlü bas verebileceğini tahmin etmiyorum belki ses biraz daha düşük frekansa inebilir müzik setinin koonları bozuk ise bir şey diyemem
1998 yılında aldığım mhc rx88 müzik setime JBL aktif bi subwoofer aklemiştim 250w ve 12" bir subwwofer in nasıl sonuç yaratağını hepiniz tahmin etmişsinizdir (kulaklarım tıkanıyordu)
bu subwooferin bir eski modelini dinlemiştim oldukça başarlıydı ayrıca mono subwoofer girişi link çıkışı ve subwoofer out olmayan sistemler için yüksek girişi mevcut eğer problemsiz bir cihaz ise deneyerek alabilirsin fakat bu çevrendeki insanlar için rahatsız edici olacaktır
müzik setinin EQ ayarından 250hz altını kapat yani misal 60hz ve 150hz gibi aralıkları -10db kıs müzik setinin hoparlörlerinden sadece midbass lar gelsin! subwooferinfrekans ayarını 80hz de sabit tut faz sorunu yaşamadan daha sağlıklı abartısız bir duyum elde edersin yani iki wooferin aynı frekansları üst üste binmesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme