Seyahatlarda kullanacağım bana fazla sorun çıkarmadan oto modda çekim yapacak, gece çekimleri iyi olan kompakt bir makina almayı düşünüyorum ama sony ve canon modelleri arasında kaldım. acaba hangisini almalıyım? Sony Cybershot W380
Bu makinelerin hepsinin sensörleri mercimek kadar 1/2.33 50 MP/cm² bunların yerine Fujifilm F200 EXR çok daha iyi bir seçim olacaktır F200 şuanda Hızlıal'da indirimde 500 TL civarında normal fiyatı 1000 lira civarında
sizin için garanti önemli değilse sipariş vermeyi de düşünebilirsin. bu verdiğin linklerdeki fiyatlara kadar çıkabiliyorsan canon g12 yi önerebilirim.
gece çekimleri için piksel yoğunluğu hayati önem taşıyor ve sanırım verdiğin linklerdeki makinaların sensör boyutları oldukça küçük, yüksek mp olması da cabası zaten.
gece çekimleri için piksel yoğunluğu hayati önem taşıyor ve sanırım verdiğin linklerdeki makinaların sensör boyutları oldukça küçük, yüksek mp olması da cabası zaten.
nikon p7000 için aşağıdaki konuda biraz bahsedilmiş. konuda verilen test örnekleri nerden alındı bilmiyorum ama canon g11 daha iyi gözüküyor,g11 ile g12 arasında büyük bir fark yok zaten.
bu makinalar hakkında çok fazla bilgim yok ama test sonuçlarına ve kullanıcı yorumlarına göre g11 veya g12 benim ilk tercihim olurdu.
teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: M@rvelous
nikon p7000 için aşağıdaki konuda biraz bahsedilmiş. konuda verilen test örnekleri nerden alındı bilmiyorum ama canon g11 daha iyi gözüküyor,g11 ile g12 arasında büyük bir fark yok zaten.