Şimdi Ara

SONY MP5 SORUNLU - KAMERA VE VİDEO KAYIT ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşağıda resmini yüklediğim mp5(sanırım böyle deniyor) 10 mps fotoğraf çekme ve video kayıt özelliğine sahip gözüküyor fakat bu özellikler haricinde herşeyi çalışıyor.(müzik dinleme vs...) Fotoğraf ve kamera özelliklerini nasıl çalıştırabilirim.

önyüz
    Arka Yüz

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

not : burası yeridir umarım

• Bu alet eger sony ise bende sony corporation'in tek varisiyim
  • valla cin malı üretim sonyerde bu sorun ciddi ve cözümü imkansıza yakın kurcaladıkça bozulur.yeni bi program yüklersin su andaki sürüm gider yeni sürüm hiç açmaz makineyi eskisini ararsın bulamazsın.Yani ciddi sorun teşkil ediyor teknik destek yoksunlugu.

Sony nin böyle bir ürünü yok ve sana tavsiyen kalbine göm resim de cekme.Zaten telefonundan iyi cekmez tahminim. Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsise87 -- 11 Mayıs 2008; 18:20:34 >
  • ilginiz için teşekkürler.
  • Bu makine sony değil, Çin'de üretilen taklit makinelerden. Aynı sahte nokia n99i telefonlar gibi Doğubankta görmüştüm.
    Bu tarz fazla yaygın olmayan makineler ile ilgili internette pek bir bilgi bulabileceğini zannetmiyorum, belleği de Allah'a emanet çalışır.
    İleride dosya yazma/okuma sorunları yaşayabilirsin, sahte üretim makinelerde çok görülen bir sorundur.
  • Abi bu nedir yaa,bu kadarıda yapılmaz ama... SQNY,SCNY görmüştüm ama bunu ilk defa görüyorum adamlar resmen SONY yazmış makinanın üstüne... Umarım çok fazla para vermemişsindir.
  • adamların yaptığı terbiyesizlikten başka birşey değil.
    SONY umarım bunu görür.

@mem49 sende aldığın kişiyi yada dükkanı ihbar et, etki senden sonraki kişiler kanmasın
  • Bunun aynısını bugün gördüm adam bunun gibi 5 tanesini lastikle bağlamış birbirlerine isteyene satıyo sanki oyun kartı satıyo yaw.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.