Şimdi Ara

>>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<< (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.350
Cevap
51
Favori
930.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • venom800 dostum katılıyorum sana güzel bir sistem yavkaysaw kardeş sağolasın KillForYou! kardeş düzelttiğin için teşekkürler
  • sistemin basları fena sayılmaz sonynin yanından bile geçemez ama çok güzel tizi var woofer 15 cm yalnız ufak tefek sorunları var mesela sesi hemen kısmaya çalıştığınızda ses açılıyorbu nasıl oluyorsa artık.gene de çok memnunum sesi mükemmeldir ama.daha sonrada benim sonynin videosunu vereceğim.
  • dostum bahsettiğin ses sorunu sanırım volume ayarının hassasiyetinin bozulmasıyla ilgili bir durum. aynı olay bir arkadaşımın müzik setinde de var zamanla bu tür sorunlar olabiliyor. sesi bir anda kısmaya çalıştığında senin de dediğin gibi ses yükseliyor ama düzeltilebilecek bir sorun bu
  • venom800 dostum sana birşey sorucam benimde amcamın oğlunda akaı nin 13 senelik bir müzik seti var ses kısık oldumu bass vurduğunda bass yerine cızırtı çıkıyor çıt çıt diye sesi açınca bass düzeliyor kısık seste bass yerine cızırtı var bunun neden olduğu hakkında bir bilgin varmı veya düzeltilebilirmi bu sorun (önceden yoktu böyle bir sorun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

venom800 dostum sana birşey sorucam benimde amcamın oğlunda akaı nin 13 senelik bir müzik seti var ses kısık oldumu bass vurduğunda bass yerine cızırtı çıkıyor çıt çıt diye sesi açınca bass düzeliyor kısık seste bass yerine cızırtı var bunun neden olduğu hakkında bir bilgin varmı veya düzeltilebilirmi bu sorun (önceden yoktu böyle bir sorun)

BL@DE kardeşim kusura bakma hemen cevap yazamadım ufak bir işim vardı da
    şimdi yaklaşık 6 sene önce benim merkası edta sonic olan bir multimadia bir sistemim vardı ve akrabanın yaşadığı sorunun aynısını belli bir süre sonra bende yaşadım. sesi açmaya başlayınca bass yerine cızırtı duyuyordum bir süre sonra düzelir gibi oluyordu ama yinede rahatsız edici bir seviyedeydi. oksit sökücü maddeler uygulayarak temizlemeye çalıştım sonuç fena değildi ama yinede belli bir sonra eski haline dönmüştü maalesef o nedenle tam olarak düzeleceğini pek sanmıyorum ama yinede oksit sökücü bir madde kullanıp deneyin bence belki düzelebilir

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

venom800 dostum sana birşey sorucam benimde amcamın oğlunda akaı nin 13 senelik bir müzik seti var ses kısık oldumu bass vurduğunda bass yerine cızırtı çıkıyor çıt çıt diye sesi açınca bass düzeliyor kısık seste bass yerine cızırtı var bunun neden olduğu hakkında bir bilgin varmı veya düzeltilebilirmi bu sorun (önceden yoktu böyle bir sorun)

BL@DE kardeşim kusura bakma hemen cevap yazamadım ufak bir işim vardı da
    şimdi yaklaşık 6 sene önce benim merkası edta sonic olan bir multimadia bir sistemim vardı ve akrabanın yaşadığı sorunun aynısını belli bir süre sonra bende yaşadım. sesi açmaya başlayınca bass yerine cızırtı duyuyordum bir süre sonra düzelir gibi oluyordu ama yinede rahatsız edici bir seviyedeydi. oksit sökücü maddeler uygulayarak temizlemeye çalıştım sonuç fena değildi ama yinede belli bir sonra eski haline dönmüştü maalesef o nedenle tam olarak düzeleceğini pek sanmıyorum ama yinede oksit sökücü bir madde kullanıp deneyin bence belki düzelebilir

ne demek venom dostum ne kusuru yazdınya yeter bana sağolasın dostum bu müzik setleri eskidimi oluyor hep böyle kısık seste demekki cızırtı cızırtıdan dinlenmiyor hiç kısık seste dediğini deneyecem azda olsa yarar işe heralde sağolasın cevabın için

• rica ederim dostum aslında bu sorun çok kaliteli sistemlerde bekli de hiç olmuyor veya çoook uzun seneler sonra ortaya çıkıyor. ben şimdiye kadar sony, kenwood veya pioneer müzik seti olan bir arkadaşımdan böyle bir sorun duymadım ama kalitesiz multimadia sistemlerin çoğu (edta sonic mesela:) 1-2 sonra böyle bir sorun çıkratabiliyor. ama dediğim gibi kaliteli bir sisteminiz varsa belkide ömür boyu böyle bir sorunla karşılaşmıyacaksınız

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

rica ederim dostum aslında bu sorun çok kaliteli sistemlerde bekli de hiç olmuyor veya çoook uzun seneler sonra ortaya çıkıyor. ben şimdiye kadar sony, kenwood veya pioneer müzik seti olan bir arkadaşımdan böyle bir sorun duymadım ama kalitesiz multimadia sistemlerin çoğu (edta sonic mesela:) 1-2 sonra böyle bir sorun çıkratabiliyor. ama dediğim gibi kaliteli bir sisteminiz varsa belkide ömür boyu böyle bir sorunla karşılaşmıyacaksınız

katılıyorum sana dostum saydığın markalarda mümkün değil o tür sorun olması buda zamanında iyi çalıyordu hiç öyle bir sorunu yoktu son birkaç aydır yapmaya başladı bende sinir oldum zaten 13 senelik miyadı çoktan dolmuş ama yetiyor ona sesi bilgisarına bağladım güzel çalıyorlar şu an kısık seste problem çıkartıyor dediğim gibi deneyecem dediğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 15 Mayıs 2006; 17:13:13 >

• arkadaşlar merhaba şimdi sony GNV 111D ile ilgili yeni fotoları ( istek üzerine ) aktarıyorum ve bu gün saat 14.3oo dan 17oo e kadar yaptığım incelemelri aktaracağım

ilk önce fotolar

her neyse arkadaşlar sanırım yine sistemde bir sorun var ama ben fotoların hepsini ekleyceğim listeye gelelin değerlendirmeye
  • önce spesifik özelliklerinden bahsedeyim

rms ses gücü değeri : 720 wat
    pmpo değeri 7900 vat
    4 adet surraun hoparlör ve 1 adet merkez hoparlör ( 4x160 +80 )
    TANIMLI ( ön ayarlı ) SES MODLARI var : rock, pop, klasik ,ve stadyum veb gibi surraund ses ayarları
    Manual ses ayarları : var , MİD, HIgh ve Low ( bas, tiz ve orta sesler ) için +2,4,6, ve 0, -2,-4,-6 değerlere kadar artırıp eksiltme

üç adet dvd, ve divx cd çalkıcı

iki adet kaset çalıcı

NOT : Arkadaşlar bilgileri kitapçığından yada internetten derlemiyorum aşırı amatöre kaçıyor olabilir ama kendi incelemelrimde öğrendiklerimi yazıyorum

arkadaşlar birazdan devam edeceğim yemek yiyecekmişiz herkese saygılar

evet kaldığım yerden devam ediyorum

ses ayarlaraını manuel olarak ta ayarlamk mümkün bu her sette olmuyor

gelelim izlenimlere
    setin ana gövdesinin büyüklüğü diğer sonyle le aynı ama 4 adet hoparlör o kadar büyük ki ana gövde yanında çok küçük geliyor göze ve insan ilk önce acaba bu normal boyutta mı yokda biraz küçük mü diye düşünmeden alamıyor kendini

cihazın arkasını da incelemeye çalıştım ama tüm uğraşlarıma rağmen ( fotosu da var ) ne malı olduğunu öğrenemedim bilen bir arkadaş yazarsa sevineceğim

arkasında hoşuma giden iki durum var
    1- gelişmiş sistemlere özel soğutucu fan var
    2- subwofer girşi var

GELELİM SES ÖZELLİKLERİNE
    A- GİRİŞ:
    1- Arkadaşlar tarafsız değerlendirme yapmaya çalışacağım ama sonuçta benim kulağıma gelen sesi değerlendireceğim için yine bir öznellik söz konusu olabilir

2- Başta televole serisinin son parçaları olmak üzere ( daley, fifty cent vb) yerli son parçalar yabancı dvd cd sine kayıtlı mp3 parçaları ( 1200 parça ) olmak üzere çok çeşitli parçayla her ses kademesinde dinlemeye çalıştım .

3- hiç ev sinemsaı ve divx denemesi yapmadık bu bir eksiklik tabi

4- arkadaşlar her şeye rağmen ben bu işin uzmanı değil tecrübeli bir meraklısıyım ve herşeye rağmen ( uzun süreli inceleme ve arkadaşımın dükkanı olması gibi avantajlar ) bu inceleme satış yapan bir mağazada müşterilerden tlf konuşmalarından fırsat buldukça kısıtlı imkanlarla yapıldı daha detaylı incelemeler yapılabilir

B- SES GÜCÜ : ses toplam 30 ve max a kadar çıkıyor ve her bir adım bir öncekinin 2 ye katlanması şeklinde oluyor muş
    toplam 720 vat bu ne kadar bir güç derseniz bir kere gn 1oo den 10 vattan çok olduğu mega nın en az iki katı olduğu kesin aynı dükkanda gn 100 de var sesi onu gerçekten bastırıyor
    sesin yüksek gelmesinde tizin de etkisi olabilir
    dükkanın bulunduğu kaşif acar caddesi Bandırmanın en işlek caddelerinden biisi trafik akıyor ve insanlar kalabalık motosikletle geçerken adam sesi sonlara doğru açmış tabi ben dükkana gelmeden yüksek bir ses duydum ve kendi kendime ( benim hediye ettiğim cd leri deniyor ) Bandırmada düğünler başlamış herhalde diye düşünürken bir de baktım o mağaza .Bu olayda ses gücünün ne kadar yüksek olduğunu anlamış oldum

arkadaşlar ses gücü yakından 20' den itibaren insanda büyük bir coşku uyandırıyor diyaframınızın sallandığını anlıyorsunuz!!!. ve ses yükseldikçe güzelleşiyor bas tam küt küt olmaya başlıyor sesin yüksek hali bana daha sağlam ve daha net geldi.

C- SES NETLİĞİ ( MİDLER ) Öncelikle sesi manual olarak ayarlayabilme imkanı iyi fikrimi garip bulmayın kardeşimin jvc sinde bu özellik yok sayılır
    1- ses netliği çok iyi enstrümanlar ayan beyan ayrılıyor ama yine de hı fı nin en az iki adım gerisinde . sonuç olarak ses netliği rg lerle kıyaslanamayacak kadar temiz. sony SD 9 dan daha mı net onu tam çıkaramadım SD 9 daha net olabilir

D- TİZLER : ön plan çıkan tizleri
    tizleri lbt nin tizlerinin gerisinde kalıyor o kesin ama diğer sony modellerinin hepsinden sayılır daha güzel
    tizleri ne mid ve basları bastırıyor ne de cırtlıyor bu tarafı iyi
    ha tiz sevmiyorsanız o zaman hıgh ( yanlış yazmış olabilirim ) leri -6 ya getirdiğinizde tıpkı klasik bir sony oluyor
    tizleri yüksek ama çok çok kaliteli mi? bence hayır gibi yani hıfı lerdeki o cam kırılması gibi tiz yerine dah orta yollu bir tiz var hocam tizlerinin berraklığı ve yüksekliği ne gibi derseniz Meganın tizleri kadar iyi sayılır ( tabi ses kartı olmadan çıkan tizleri gibi)

E- BASLAR :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 15 Mayıs 2006; 22:48:16 >

• işte fotolar geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 16 Mayıs 2006; 5:27:55 >
  • ses ayarlarını yaparken çektiğim bir makro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 15 Mayıs 2006; 23:08:08 >
  • jethoca emeğine saygı duyuyorum inceleme ve fotolar içinde ayrıca teşekkür ediyorum sana

*ZzZzZ* arkadaş mhc gnv111d modelini satın almayı düşünüyordu bana bu set ile ilgili bazı sorular sormuştu pm den. setin coax. çıkışı var mı diye sormuştu ama ben seti dinlemeye gittiğim zaman girişlere bakmadığım için bilemiyorum. yarın doğubanka gidecektim ama abim askerden geleceği için oda yattı..
    senden ricam setin girişlerini bir zahmet yazarsan herkes için çok faydalı olacak arkadaşımız sanırım seti bilgisayarına bağlayacak o nedenle ya analog olarak ya da coax. bağlantı olması gerekiyor. eğer bunlar varsa onlarında resimlerini koyarsan çok makbule geçer valla

• özelliklerinin yazdığı deck üstünün makro çekimi

dükkanda 70 ve 80 ekran lcd tv lerin yanında setin büyüklüğünü gösteren foto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 16 Mayıs 2006; 5:24:08 >
  • sağolasın jethoca kardeş resimler ve yorumların için çok güzel anlatmışsın tekrardan gözüm gönlüm açıldı yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

önce spesifik özelliklerinden bahsedeyim

rms ses gücü değeri : 720 wat
    pmpo değeri 7900 vat
    4 adet surraun hoparlör ve 1 adet merkez hoparlör ( 4x160 +80 )
    TANIMLI ( ön ayarlı ) SES MODLARI var : rock, pop, klasik ,ve stadyum veb gibi surraund ses ayarları
    Manual ses ayarları : var , MİD, HIgh ve Low ( bas, tiz ve orta sesler ) için +2,4,6, ve 0, -2,-4,-6 değerlere kadar artırıp eksiltme

üç adet dvd, ve divx cd çalkıcı

iki adet kaset çalıcı

NOT : Arkadaşlar bilgileri kitapçığından yada internetten derlemiyorum aşırı amatöre kaçıyor olabilir ama kendi incelemelrimde öğrendiklerimi yazıyorum

arkadaşlar birazdan devam edeceğim yemek yiyecekmişiz herkese saygılar

evet kaldığım yerden devam ediyorum

ses ayarlaraını manuel olarak ta ayarlamk mümkün bu her sette olmuyor

gelelim izlenimlere
    setin ana gövdesinin büyüklüğü diğer sonyle le aynı ama 4 adet hoparlör o kadar büyük ki ana gövde yanında çok küçük geliyor göze ve insan ilk önce acaba bu normal boyutta mı yokda biraz küçük mü diye düşünmeden alamıyor kendini

cihazın arkasını da incelemeye çalıştım ama tüm uğraşlarıma rağmen ( fotosu da var ) ne malı olduğunu öğrenemedim bilen bir arkadaş yazarsa sevineceğim

arkasında hoşuma giden iki durum var
    1- gelişmiş sistemlere özel soğutucu fan var
    2- subwofer girşi var

GELELİM SES ÖZELLİKLERİNE
    A- GİRİŞ:
    1- Arkadaşlar tarafsız değerlendirme yapmaya çalışacağım ama sonuçta benim kulağıma gelen sesi değerlendireceğim için yine bir öznellik söz konusu olabilir

2- Başta televole serisinin son parçaları olmak üzere ( daley, fifty cent vb) yerli son parçalar yabancı dvd cd sine kayıtlı mp3 parçaları ( 1200 parça ) olmak üzere çok çeşitli parçayla her ses kademesinde dinlemeye çalıştım .

3- hiç ev sinemsaı ve divx denemesi yapmadık bu bir eksiklik tabi

4- arkadaşlar her şeye rağmen ben bu işin uzmanı değil tecrübeli bir meraklısıyım ve herşeye rağmen ( uzun süreli inceleme ve arkadaşımın dükkanı olması gibi avantajlar ) bu inceleme satış yapan bir mağazada müşterilerden tlf konuşmalarından fırsat buldukça kısıtlı imkanlarla yapıldı daha detaylı incelemeler yapılabilir

B- SES GÜCÜ : ses toplam 30 ve max a kadar çıkıyor ve her bir adım bir öncekinin 2 ye katlanması şeklinde oluyor muş
    toplam 720 vat bu ne kadar bir güç derseniz bir kere gn 1oo den 10 vattan çok olduğu mega nın en az iki katı olduğu kesin aynı dükkanda gn 100 de var sesi onu gerçekten bastırıyor
    sesin yüksek gelmesinde tizin de etkisi olabilir
    dükkanın bulunduğu kaşif acar caddesi Bandırmanın en işlek caddelerinden biisi trafik akıyor ve insanlar kalabalık motosikletle geçerken adam sesi sonlara doğru açmış tabi ben dükkana gelmeden yüksek bir ses duydum ve kendi kendime ( benim hediye ettiğim cd leri deniyor ) Bandırmada düğünler başlamış herhalde diye düşünürken bir de baktım o mağaza .Bu olayda ses gücünün ne kadar yüksek olduğunu anlamış oldum

arkadaşlar ses gücü yakından 20' den itibaren insanda büyük bir coşku uyandırıyor diyaframınızın sallandığını anlıyorsunuz!!!. ve ses yükseldikçe güzelleşiyor bas tam küt küt olmaya başlıyor sesin yüksek hali bana daha sağlam ve daha net geldi.

C- SES NETLİĞİ ( MİDLER ) Öncelikle sesi manual olarak ayarlayabilme imkanı iyi fikrimi garip bulmayın kardeşimin jvc sinde bu özellik yok sayılır
    1- ses netliği çok iyi enstrümanlar ayan beyan ayrılıyor ama yine de hı fı nin en az iki adım gerisinde . sonuç olarak ses netliği rg lerle kıyaslanamayacak kadar temiz. sony SD 9 dan daha mı net onu tam çıkaramadım SD 9 daha net olabilir

D- TİZLER : ön plan çıkan tizleri
    tizleri lbt nin tizlerinin gerisinde kalıyor o kesin ama diğer sony modellerinin hepsinden sayılır daha güzel
    tizleri ne mid ve basları bastırıyor ne de cırtlıyor bu tarafı iyi
    ha tiz sevmiyorsanız o zaman hıgh ( yanlış yazmış olabilirim ) leri -6 ya getirdiğinizde tıpkı klasik bir sony oluyor
    tizleri yüksek ama çok çok kaliteli mi? bence hayır gibi yani hıfı lerdeki o cam kırılması gibi tiz yerine dah orta yollu bir tiz var hocam tizlerinin berraklığı ve yüksekliği ne gibi derseniz Meganın tizleri kadar iyi sayılır ( tabi ses kartı olmadan çıkan tizleri gibi)

E- BASLAR :

arkadaşlar kaldığım yerden devam edeyim günlük youn meşguliyetim nedenyle fırsat buldukça devam ediyorum

en son baslardaydım

BASLAR :
    GiiriŞ . sistemin genel olarak sağlam ve çok güçlü basları var ancak ben müzikte çok seçici olduğum için eleştirilerim pek çok kullanıcı için geçerli olmayacak
    1- sistemin bası güçlü ve hem midleri hem de tizleri bastırıp karıştırmadan büyük oranda kendini belli edebiliyor
    2- bana göre maalesef ev sinema sistemlerinin bas özelliği bazı bazı kendini belli ediyor gibi tabi bu parçaya göre değişiyor. yine benim tespitlerime göre parçaya göre bas ayarlanırsa daha iyi sonuç çıkar

3- megaworks larıma göe daha iyi bir bas sesi elde ediliyor hem daha güçlü ve hemde daha net. ama bası abartmaya gelmiyor sesteki olumsuzluk hemen belli oluyor

4- arkadaşlar hem grove modunda ve hemde ses gücü 19,20 lerden sonra işte o zamanlar bas insanı mest etmeye başlıyor yani yüksek sslerde bas kaliteli ve sağlam çıkmaya aşlıyor ve insanın diyaframı oynamaya başlıyor ve sesi içinizde hissediyorsunz

sistemin basları yksek seste ve uzaktan çok harika geliyor

5- parçaya göe tabi değişmeler de var ben dale ve kendy şop ( orjinal yazılışı farklı ama ben böyle yazdım ) parçalarında çıkan basları ben beğenmedim . televole 12 deki iki adet hint parçası var işte onun tüm ses özellikleri ve özellikle basları çok mükemmel britny 'nin creazy de baslar ve tizler ayrı bir güzel çıkıyor evinde spor vb yaparken ritmik tekdüze baslı tizli ( up tizup tiz yada ups ups diyorlar gençler ) parçalar dinlemek için biçilmiş kaftan .

6- son olarak basının etkisiniben XB 9 a kıyasla ondan olumsuz buldum ama büyük ihtimalle yanılıyor olabilirim çünkü bundan 6 yıl önce müzik konusunda bu kadar seçici değildik

basının gücü ile çok ünlü olan logi z 5500 ile kıyası venom arkadaşım belirtir se çok memnun olacağım

F- DİĞER
    1- ben hoparlöre kulağımı dahyadığımda bas nerden orta sesler nerden geliyor anlayamadım büyük hoparlörer iki yollu gibi geldi bana yani bas ve tizleden ibaret

2- sistemin toplam ses gücü ve sesin netliği gerçekten üst seviye ama hı fı lerle kıyaslamak doğru olmaz Ancak benim dinlediği bazı hıfı lerden de ( jvc anfi ve pioner hoparlör lü ) sesi daha iyiydi .

3- dünkü uzun incelememde 150-250 ytl ye alınacak bir bas hoparlörünün işe yarayabileceğini gördüm zaten arkasında fotodan da örebileceğini bir sub çıkışı vardı

SONUÇ

Arkadaşlar sony nin şu anki satışta bulunan tüm sistemlerinden daha güçlü ve kaliteli duruyor

ev sineması düşünenler içinde sistem çok iyi .

divz li olması ilerde yaygınlaşacak ve ses kalitesini bir kat dah iyi hissedeceğimiz divx yazılımlı müzik ve film olayında çok iyi olacak.

Eleştirebileceğim noktaları : bası her parçada benim müzik zevkime uygun değil sadece bu kısmını tam olaraka beğenmedim

fiyatına göre bence oldukça iyi bir ürün

benim sayemde her gün mega dinlemek zorunda kalan eşim dükkanda dinleyince keşke mega almasaydık bu bir küsür milyarı değermiş dedi

son sözük alet yüksek seslerde mükemmel ksısık seslerde hem tiz hemn de mid daha az farkediliyor gibi ( yani benim incelememe göre meganın tam tersi mega da ses yükseldikçe bas ve tizler dengleniyor ve azalıyordu ama sony de hem artıyor ve hemde kalitesi yükseliyor )

herkese saygıla

• jethoca emeğine saygı duyuyorum inceleme ve fotolar içinde ayrıca teşekkür ediyorum sana

*ZzZzZ* arkadaş mhc gnv111d modelini satın almayı düşünüyordu bana bu set ile ilgili bazı sorular sormuştu pm den. setin coax. çıkışı var mı diye sormuştu ama ben seti dinlemeye gittiğim zaman girişlere bakmadığım için bilemiyorum. yarın doğubanka gidecektim ama abim askerden geleceği için oda yattı..
    senden ricam setin girişlerini bir zahmet yazarsan herkes için çok faydalı olacak arkadaşımız sanırım seti bilgisayarına bağlayacak o nedenle ya analog olarak ya da coax. bağlantı olması gerekiyor. eğer bunlar varsa onlarında resimlerini koyarsan çok makbule geçer valla

venom arkadaşım o konuda maalesef bir şey söyleyemeyeceğim eğer cihazın arkasının bir fotosu var topikte benim çektiğim ordan anlaşılabiliyorsa iyi anlaşılmıyorsa kusura bakma

çünkü son fotodan anlaşılacağı gibi cihzzın arkasını ayrıntılı incelemek için şartlar müsait değildi iri ve bir ton kablo ile birbirine bağlı gnv 111 in ana gövdesini bir kere yarım olarak ters çevrip bakabildim ve fotosunu çektim

herkese saygılar

• jethoca kardeş benimde aklıma takılan bir soru var bu bass konusu açılmışken soriyim dedim sony nin dinlediğim müzik setlerinde dediğin gibi sesi açınca bass sertleşiyor küt küt diye vurmaya başlıyor fakat ara sıra hava deliğindenmi kaynaklanıyor nedir anlamadım fü fü diye sesler geliyor ara ara bu sesler boğmamı yoksa normalmi?
  • @jethoca setin arka resminde coax. bağlantı göremedim sanırım bu modelde de sadece analog bağlantı seçeneği var. bu arada bass

alıntı: basının gücü ile çok ünlü olan logi z 5500 ile kıyası venom arkadaşım belirtir se çok memnun olacağım

jethoca kardeşim hemen bass yönünden bir kıyaslama yapayım bence sony mhc gnv111d modeli logitech z-5500den bass olarak daha üstün bu benim düşüncemdir diğer arkadaşlar farklı düşünebilir tabi ama şurası kesin mhc gnv111d stereo performansı olarak z-5500den daha iyi ya bir kere 4 adet 20cm lik bass ve v-groove sayesinde çooook dolgun bir sesi var bence bass olarak z-5500den biraz daha üstün haa bu tabiki subwoofer eklenmemiş hali birde 150watt lık bir sub. eklediğinizi düşünürsek......

• bence bu piyasada gelmiş geçmiş hiç bir 5+1 6+1 7+1 kısaca sinema sistemleri sony gibi bass veremez bu kesindir bence sony çok farklı yaw çok güçlüüüüüüüüüü basslar mevcut bence sony lider müzikte

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.