Şimdi Ara

>>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<< (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.350
Cevap
51
Favori
930.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve arkadaşlar nihayet setin fotolarını ayrı ayrı çektim
    şimdi topiğe bunu nasıl aktaracağım

bu arada seti yani GNV 111 d yi yarım saate kadar farklı parçalarda ve farklı ses ayarlarında ( yani tanımlı olanlar pop rock vb) dinledim
    arkadaşlar herkese saygılar
  • @jethoca dostum resimleri şu şekilde koyabilirisin: mesaj yazdığımız ekranın sol alt tarafında 'Buraya resim koymak için tıklayın !' diye bir ibare var oraya basıver ve koyacağın resimi bilgisayarından bul sonrada tamama bas bu kadar görmeyen arkadaşlar da görmüş olacak bu yeni ve çoğu arkadaşımızın favorisi olan mhc gnv111d modelini
  • arkadaşlar işte arkadaşımın dükkanında çektiğim fotolar
    arkadaşlar bende göremedim

aynısını yaptım ama aktarımda sorum çıkıyor
    ilerleme kısmı ( alttaki kısım ) tamamlanırken sonlara doğru sayfa görüntülenemiyor diyor

tekrar deneyeceğim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 12 Mayıs 2006; 20:20:59 >
  • şimdi tekrar deniyorum

arkadaşlar farklı farklı çok denedim olmuyor olmuyor

ilerleme kısmında üç kutucuk ilerliyor sonra sayfa görüntülenemiyor deniyor
  • ya bana nedense mhc gn100d daha şık geldi ama 111e de bakıcam tabi ki 111d kaç watt ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *ZzZzZ*

ya bana nedense mhc gn100d daha şık geldi ama 111e de bakıcam tabi ki 111d kaç watt ?

dostum bence mhc gnv111d tamamen mhc gn100d modelinden üstün bir model. hem güç olarak hemde ses kalitesi olarak

mhc gnv111d modelinin güç değerleri: 160watt*4 80watt*1 toplamda 720watt r.m.s

mhc gn100d modelinin güç değerleri: 235watt*2 80watt*3 toplamda 710watt r.m.s

güç farkı 10watt ama sadece bu fark yok tabiki bu iki model arasında. mhc gnv111d modelinde kullanılan horn tweeter midi sistemlerdekine çok yakın performans veriyor dolayısıyla tiz kalitesi bu model çok daha iyi bass olarak da mhc gnv111d modelinde 4 adet 20cm lik woofer var buna karşılık mhc gn100d modelinde sadece 2 adet 20cm lik woofer var o nedenle mhc gnv111d modelinin sesi çok daha dolgun. sana tavsiyem bir an önce mhc gnv 111d modelini dinlemen

• arkadaşlar nihayet fotoları gönderebilmeyi başardım
    altta max 500 kb yazıyoemuş benim fotolar 1.5 mb civarı idi
    şimdi gönderiyorum
  • jethoca sanırım bir sorun var resimi atmışsın ama hala göremiyorum rica etsem bir daha dener misin?
  • jethoca kardeş resim görünmüyor bende rica etsem bir kere daha dener misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 13 Mayıs 2006; 10:28:48 >
  • arkadaşlar tekrar deniyorum tam 5 adet foto çektim ama bakalım gönderebilecekmiyim
    herkese saygılar

arkadaşlar yine remi yüklerken sayfa görüntülenemiyo diyor
    yine olmadı
  • venom arkadaşım size pm gönderdim
  • venom arkadasım mhc gnv111d modelini sen dinledin mi?Benim dinleme imkanım ne yazıkki yokYani 100d modelini dinledim sese aşık olmustum resmen 111d modelini ise ne yazıkki dinleme imkanım yokOndan dolayı süphelerim var birde 100d modeli senin z5500den daha iyi bass veriyor büyük ihtimal 111d modeli de daha iyi bass vericektir dimi bu durumda bir de 111dnin fiyatı nekadar son olarak 111dye bağlamak için subwoofer?

Not:Midileri audigy 2 zs ses kartıma bağlıcam

• quote:

Orjinalden alıntı: *ZzZzZ*

venom arkadasım mhc gnv111d modelini sen dinledin mi?Benim dinleme imkanım ne yazıkki yokYani 100d modelini dinledim sese aşık olmustum resmen 111d modelini ise ne yazıkki dinleme imkanım yokOndan dolayı süphelerim var birde 100d modeli senin z5500den daha iyi bass veriyor büyük ihtimal 111d modeli de daha iyi bass vericektir dimi bu durumda bir de 111dnin fiyatı nekadar son olarak 111dye bağlamak için subwoofer?

Not:Midileri audigy 2 zs ses kartıma bağlıcam

evet sevgili @*ZzZzZ* arkadaşım mhc gn100d ve mhc gnv111d modelinide iyice bir dimedim zaten bir önceki sayfada mhc gnv111d modeli ile ilgili tecrübelerimi anlatmıştım kafanda şüphe kalmasın diye bir daha fazla ayrıntıya girmeden anlatayım. öncelikle z-5500 ile ilgili sorun acevap vereyim evet mhc gn100d modeli z-5500den daha iyi bass sesleri verebiliyor. tabi v-groove un etkisi çok büyük bu konuda yani müzik performansını ele alırsak z-5500 geride kalıyor bu çok açık. ama z-5500ün subwoofer ı olmasından dolayıda bass sesleri epeyce derinleşebiliyor. ama genel olarak mhc gn100d modeli müzik performansı olarak bana göre z-5500den daha iyi mhc gnv111d ile ilgili olarak şunu söyliyim şimdi 4 adet 20cm lik woofer düşün birde merkez hoparlör var tabi ama o mhc gn100d modelinin merkez hoparlörü ile hemen hemen aynı sayılır. ama mhc gnv111d modelindeki 4 adet 20cm lik woofer sayeinde aldığın bass hakikaten çok güçlü buna inan ben o modelin önünde yaklaşık 20 dakika müzik dinledim hemde kendi götürdüğüm müzik cd si ile ve öyle güçlü bass sesi alıyorsunuzki yani vücudunuz tirtir titriyor abartmıyorum hakikaten öyle. yanımda bir arkadaşımı da götürmüştüm oda benimle aynı fikirde zaten yani bass üstünlüğünün yanında birde midi sistemlerdeki horn tweeter özelliği işin içine girince bu modelin üstünlüğü bariz bir şekilde ortada yani sony yeni modellerinde anlaşılan o ki eskileri aratmadı çok başarılı yeni modeller çıkarttı diyebilirim. birde subwoofer aldığın zaman bu sistemi değiştirmene pek de gerek kalmıyacak diye düşünüyorum subwoofer olarak da sony nin subwoofer ile birlikte satılan bütün modellerine bak. bu modellerdeki subwooferların aynısı ayrı olarak satılıyor artık ne kadar güçlü bir subwoofer arıyorsan onu alırsın. 75, 100, 150, 210 vs.. bu şekilde gidiyor yani.. bu subwoofer larıda dediğim gibi eminönü, karaköy, mecidiyeköy veya kadıköy de bulabilirsin, belki beşiktaş tada vardır ama çok pahalı olacağından eminim.

• venom800 dostum jethoca kardeşe yardım edersen resimleride görmüş oluruz bekliyorum sizi
  • @BL@DE dostum @jethoca kardeşime pm ile yardımcı oldum sanırım akşama resimleri foruma ekleyebilir bende şimdi compex fuarına gidiyorum eğer gelmeyi düşünen varsa gelin derim yer lütfi kırdar fuar merkezi/harbiye. fuarları kaçırmamak lazım fuara özel kampanyalar falan oluyor uygun fiyatlı bir ürün bulmak kolaylaşıyor bu tür fuarlarda görüşmek üzere arkadaşlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@BL@DE dostum @jethoca kardeşime pm ile yardımcı oldum sanırım akşama resimleri foruma ekleyebilir bende şimdi compex fuarına gidiyorum eğer gelmeyi düşünen varsa gelin derim yer lütfi kırdar fuar merkezi/harbiye. fuarları kaçırmamak lazım fuara özel kampanyalar falan oluyor uygun fiyatlı bir ürün bulmak kolaylaşıyor bu tür fuarlarda görüşmek üzere arkadaşlar...

sağolasın venom800 kardeş bekliyorum resimleri

• aarkadaşlar işte ilk resim

• ve şimdi sırasıyla diğer fotolar

• arkadaşlar sıradan devam ediyorum hepsini aynı mesajda gönderip gönderemeyeceğimi bilemiyorum ama dün saat akşam 8 den beri uğraşıyorum lğtfen kimse bana her foto için mesajın artıyor diye kızmasın

İŞTE MEŞHUR TEPE ( HORN ) TVETER

BANA YARDIMCI DOLAN BU TOPİĞİN PIRLANTA GİBİ TÜM ELEMANLARINA TEŞEKKÜRLER

VE BİR HOPARLÖRÜN GÖRÜNÜŞÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 13 Mayıs 2006; 14:23:30 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.