Şimdi Ara

>>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<< (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.350
Cevap
51
Favori
930.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Bossima kardeş merhaba müzik seti için aktif subwoofer arıyorsun sanırım. ben geçen hafta cumartesi günü doğubank a yeni müzik setlerini denemek için gittiğim zaman aynı zamanda müzik setlerine bağlanabilecek subwooferlara da baktım. eğer istanbulda oturuyorsan bir bak derim sony nin çok iyi subwoofer modelleri mevcut yani başka marka da alabilirsin ama sony bu subwooferları bilhassa kendi ürettiği müzik setleri için yaptığından dolayı tam performans alırsın fiyatları ise 100-150 euro civarında değişiyor bakmanı tavsiye ederim

• venom800 dostum anladım bende diyorum yazardın bu topiğe birkaç gündür yazmadın merak ettiydim o yüzden sordum antramanlarında başarılar bossima arkadaşım sen o müzik setiye venom800 arkadaşımızın dediği gibi sony subwooferlara bak onlardan tak tabi şart değil sony takman ama daha uygun olur onlar müzik setine zaten çıkışın 1 kiloohms istediğin wattda takabilirsin(aktive subwoofer olmak şartıyla) jethoca kardeş resimlerini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 12 Mayıs 2006; 13:37:53 >
  • bossima venom800 dostumuzun dediği gibi sony subwoofer lara bakman daha iyi olur düsüncesindeyim
    sony sub lardan 150 wattlık sa_wm500 modeline bir bak.gerçekten çok güçlü bir sub. fiaytıda ortlama 400 450 ytl ye bulabilirsin linkinide veriyim bir bak istersen

venom800 jethoca blade dostlarım bu site sony yetkili satıcısının sitesi oraya da bi bakabilirsiniz arkadaslarbelkide biliyorsunuzdur.ama ben gene de bi yazıyım dedim

http://www.morfare.com/

mutlaka girin

herkese iyi forumlar arkadaslarım.....

• arkaslar bu sony nasıl fiyatıda baya bi uygun bence bu ürünüde incelememize alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_sezgin -- 12 Mayıs 2006; 14:26:58 >
  • @emre_sezgin arkadaşım verdiğin linkler için çok teşekkür ederim ben biliyordum bu siteyi ama bilmeyen veya böyle bir sitenini varlığından haberdar olmayan arkadaşlar için çok iyi oldu diye düşünüyorum ayrıca @bossima arkadaşımıza önerdiğin subwoofer da çok güçlü ve kaliteli bir modeldir
    sony mhc-rg475s modeli içinde şunu söyliyebilirim bass konusunda hiçbir eksiklik hissetmeyeceksiniz hakikaten çok güçlü bass sesleri var bu modelde ama jethoca sanırım bu modelin tizlerini beğenmeyecektir yani birbirimizi az çok tanıyoruz sayılır nelerden hoşlandığımızı da az çok tahmin edebiliriz ben ve BL@DE aynıyız zaten ama bu model hakikaten iyi ve doğu bankta da daha ucuz

• emre_sezgin sağolasın verdiğin linki bilmiyordum ben öğrenmiş oldum dediğin modeli dinlemiştim ben teknosada güzel model hoşuma gitmişti fiyatı çok uygun ses kaliteside iyi sanırsam v-groove yok bu modelde ama groove var venom800 dostum sen daha iyi bilirsin v-groove olmadığını ben yanılıyor olabilirim venom800'ünde dediği gibi onla ben aynıyız zaten
  • pardon arkadaşlar linkte v-groove var yazıyor v-groove var demekki benim aklımda yok diye kaldı yinede venom800 daha iyi bilir ben pek fazla bakamamıştım bu modele
  • http://www.avland.co.uk/sony/mhcs9/mhcs9lrg.jpg bu seti türkiyede bulabilirmiyiz bulursak fiyatı ne civarda baya beğendim alabilirim bulabilirsem tabi ya da buhttp://www.sony.com.mx/prensa/img/audio_casa_hd/MHC-GN100D.jpg ama bunu türkiyede bulamam sanki ama ilk resimdeki daha ağır basıyo onun yanına bir de aktif sub alıp audigy 2 zs ses kartına bağladık mı tamamdır

• quote:

Orjinalden alıntı: *ZzZzZ*

http://www.avland.co.uk/sony/mhcs9/mhcs9lrg.jpg bu seti türkiyede bulabilirmiyiz bulursak fiyatı ne civarda baya beğendim alabilirim bulabilirsem tabi ya da buhttp://www.sony.com.mx/prensa/img/audio_casa_hd/MHC-GN100D.jpg ama bunu türkiyede bulamam sanki ama ilk resimdeki daha ağır basıyo onun yanına bir de aktif sub alıp audigy 2 zs ses kartına bağladık mı tamamdır

ZzZzZ arkadaşım valla sorularınla ilgili bir fikrim yok benimde beğendiğim model var bulma sıkıntısı çekiyorum çünkü fikrimi soracak olursan bence ilk resimdeki set daha güzel ve kaliteliye benziyor ama bilemem dinlemedim çünkü ikisinide ne desem yalan olur dinleyen bilen arkadaşlar varsa sorularına cevap vereceklerdir

• @BL@DE dostum mhc-rg475s modelinde v-groove ve groove mevcut bende iki gün önce dinlediğim için iyi hatırlıyorum hatta öncelikle v-groove u açmıştım

*ZzZzZ* dostum öncelikle mhc gn 100d ile ilgili bilgi vereyim. bu model türkiye'de mevcut beşiktaş, kadıköy, mecidiyeköy, eminönü vs.. daha bir çok yerde var ama önemli olan en ucuz nerede?? tabiki eminönü/doğubank ta ve fiyatıda geçen cumartesi sordum 950ytl hakikaten çok uygun bir fiyat beşiktaşta şimdi çıkıp sorsam en aşağa 1.500 ytl fiyat çekerler heralde veya 1.800.. eğer aklında almak gibi bir fikir varsa sana doğubanka gitmeni öneririm sanırım 3. kattaydı hatta dükkanda yeni model mini olan mhc-gnv 111d modelinide dinleyebilirsin ilk linkte verdiğin sony e gelecek olursak oda türkiyede var hatta geçen cumartesi eminönüne gidişimde gördüm. ama ben yeni midi ve mini görmeye odaklanarak gittiğim için nerede görüğümü maalesef hatırlayamıyorum.. ya doğubankta bir dükkandaydı ya da doğubankın dışında başka hanlardan birinde gördüm ama gördüğüme eminim onun fiyatını bilemiyorum ama 1 milyardan aşağı bir fiyatta olacağını sanmıyorum. haa birde şu var mhc gn100d modeli mhc s9d modelinden çok daha güçlü bir sistemdir. mhc gn100d 710watt r.m.s mhc s9d 360watt r.m.s

not: ayrıca mhc gn100d modeli bilgisayarda çok iyi bir performans vermiştir kendi bilgisayarımda denedim ve ses kartım x-fi hakikaten mükemmel sonuç aldım birde şunu ekliyeyim mhc s9d modelinin ses kalitesi biraz daha iyiydi sanırım. geçen sene beşiktaşta dinlemiştim ve hakikaten ses kalitesine inanamamıştım çok kaliteliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 12 Mayıs 2006; 16:32:29 >

• venom800 dostum birde ben birşey ekleyeyim senin dediğin gibi benim mhc s9d modelini dinlemediğim halde tercih etmem ses kalitesindendi kendini belli ediyordu zaten daha kaliteliye benziyor o set ses olarak mhc gn100d modeli ise çok daha güçlü bir set ve fiyatıda daha uygundur sanırım diğer modele göre
  • Dostum öyleyse ben mhc gn100d modeline bakayım bir de bu yanına aktif sub ister ya Nası bişey almak lazım tavsiyede bulunurmsun?Bir de taksitli alıcam ben ondan onu da hesaba katalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@BL@DE dostum mhc-rg475s modelinde v-groove ve groove mevcut bende iki gün önce dinlediğim için iyi hatırlıyorum hatta öncelikle v-groove u açmıştım

*ZzZzZ* dostum öncelikle mhc gn 100d ile ilgili bilgi vereyim. bu model türkiye'de mevcut beşiktaş, kadıköy, mecidiyeköy, eminönü vs.. daha bir çok yerde var ama önemli olan en ucuz nerede?? tabiki eminönü/doğubank ta ve fiyatıda geçen cumartesi sordum 950ytl hakikaten çok uygun bir fiyat beşiktaşta şimdi çıkıp sorsam en aşağa 1.500 ytl fiyat çekerler heralde veya 1.800.. eğer aklında almak gibi bir fikir varsa sana doğubanka gitmeni öneririm sanırım 3. kattaydı hatta dükkanda yeni model mini olan mhc-gnv 111d modelinide dinleyebilirsin ilk linkte verdiğin sony e gelecek olursak oda türkiyede var hatta geçen cumartesi eminönüne gidişimde gördüm. ama ben yeni midi ve mini görmeye odaklanarak gittiğim için nerede görüğümü maalesef hatırlayamıyorum.. ya doğubankta bir dükkandaydı ya da doğubankın dışında başka hanlardan birinde gördüm ama gördüğüme eminim onun fiyatını bilemiyorum ama 1 milyardan aşağı bir fiyatta olacağını sanmıyorum. haa birde şu var mhc gn100d modeli mhc s9d modelinden çok daha güçlü bir sistemdir. mhc gn100d 710watt r.m.s mhc s9d 360watt r.m.s

not: ayrıca mhc gn100d modeli bilgisayarda çok iyi bir performans vermiştir kendi bilgisayarımda denedim ve ses kartım x-fi hakikaten mükemmel sonuç aldım birde şunu ekliyeyim mhc s9d modelinin ses kalitesi biraz daha iyiydi sanırım. geçen sene beşiktaşta dinlemiştim ve hakikaten ses kalitesine inanamamıştım çok kaliteliydi.

arkadaşlar herkese merhabalar
    önce rg 475 s ile ilgili olarak görüşlerimi belirteyim
    fiyatı fena değilmiş ama venom arkadaşın dediği gibi ben tizlerini beğenmediğim gibi baslarını da çok iyi bulmuyorum ( iyi çok iyi değil ) tabi bunlar zevke göre değişebilir

gelelim gn 100 e neden gnv 111d varken gn 100 alalım diye düşünüyorum
    horn tviterleri görünce şimdilik diğer modelleri hiç düşünmüyorum

herkese saygılar

• quote:

Dostum öyleyse ben mhc gn100d modeline bakayım bir de bu yanına aktif sub ister ya Nası bişey almak lazım tavsiyede bulunurmsun?Bir de taksitli alıcam ben ondan onu da hesaba katalım

ZzZzZ kardeş sen mhc gn100d modeline karar verdiysen subwoofer takmana hiç gerek yok bence sen o modeli bir dinle istersen öncede sora karar ver boşuna masraf yapacaksın o güçte bir sistemin bası sana fazlasıyla yeter ama illaki subwoofere ihtiyaç duyarsan venom800 ün burda başka bir arkadaşada önerdiği sonynin müzik setleri için yaptığı aktive subwooferi var ben onu tavsiye ederim venom800 dostumda yardımcı olacaktır sana subwoofer konusunda ama bence gereksiz o sete subwoofer

• ya bence dvd olayı için subwoofer şart bir de bu kolonları mecburen yere koyucaz dimi yoksa duvara mı assam asarsam daha mı iyi performans alırım Subwoofer da alıcam o kesin
  • sanada merhaba @jethoca dostum söylediklerine katılıyorum mhc gnv111d modeli varken ve türkiye'de gelmişken artık mhc gn100d alınmaz. zaten bana verilen fiyatlar birbirine oldukça yakındı mhc gn100d 950milyon mhc gnv111d 1.050milyar. yani aradaki 100milyon kesinlikle değer bence

bu arada @*ZzZzZ* kardeş eğer taksit düşünüyorsan doğubankı unut derim. orası maalesef taksit yapmıyor çoğu üründe (belkide hepsinde) yoksa o kadar uygun fiyat (mhc gn100d 950milyon) vermezler yani illa taksitle alacam diyorsan biraz fazla para vereceksin demektir. beşiktaş fiyatları ile kadıköy sony müzik seti fiyatları yaklaşık olarak aynıdır. yani mhc gn100d modelinde karar kıldıysan tahminen 1.500 ila 1.800 milyar arası bir fiyatla karşılaşacaksın büyük ihtimalle. o nedenle iyi düşün paranı biriktirebiliyorsan biriktir bence. sonrada gidip mhc gnv111d modelini dinle beğenirsen (mhc gn100d yi beğenirsen bunu daha çok beğeneceksin) kesin bu modeli al derim ben. görüşmek üzere..

• quote:

ya bence dvd olayı için subwoofer şart bir de bu kolonları mecburen yere koyucaz dimi yoksa duvara mı assam asarsam daha mı iyi performans alırım Subwoofer da alıcam o kesin

sanırım bütün dostlar forumda @BL@DE kardeş haklısın o sete subwoofer fazla gelir zaten deli bir bass ı var subwoofer a ne gerek var dememiz çok normal ama @*ZzZzZ* arkadaş sanırım dvd player a bağlayacak seti o nedenle dvd filmlerde subwoofer şart tabiki yanlız şikayetlere ve devrilen mobilyalara şimdiden bir çare bulmak lazım o kadar güçlü bass sesi ile apartmanda film izlemek veya müzik dinlemek pek kolay olmayacaktır emin ol neyse subwoofer seçimi için
    www.morfare.com
    404 Not Found
    http://www.morfare.com/asp/index.asp
    adresine bir göz at bunun dışında karaköy e veya doğubanka bakmanı öneririm bir sürü subwoofer modeli bulabilirsin buralarda

• quote:

@BL@DE dostum mhc-rg475s modelinde v-groove ve groove mevcut bende iki gün önce dinlediğim için iyi hatırlıyorum hatta öncelikle v-groove u açmıştım

evet işte burda sanırım ters düşeceğiz çok kıymetli venom kardeş

mhc 9sd modeli her yönü ile muhteşem bir modeldir

mhc gn 100 e gelince dvd li güçlü bir m odeldir ama kesinlikle s9d nin geriinde kalır

venom kardeş emin ol dükkanda dinleyerek ve şekline bakarak karar vermedim gn 100 ü alan ve kullanan arkadaşlarım var birinde dinliyorum
    ses netliği konusunda berraklık konusunda lbt lerden sonra hangisi dersen S9D derim bu kesin

o biraz eski modeli bir dinleyin bakalım siz nasıl bulacaksınız
    herkese saygılar

• @jethoca dostum aynı şeyleri düşünüyoruz bu setler hakkında bende geçen sene dinlememe rağmen ses kalitesinin daha iyi olduğunu hatırladığımı yazdım zaten ama seninde dediğin gibi mhc gn100d modeli çok daha güçlü bir model ama ses kalitesi bakımından mhc s9d çok daha iyiydi hatırladığım kadarıyla sende aynı şeyi düşünüyorsun bu konuda zaten işte tek zayıf yönü bana göre güç kısmı.. onuda sisteme bir subwoofer ekleyerek halledebiliriz sanırım

• quote:

sanada merhaba @jethoca dostum söylediklerine katılıyorum mhc gnv111d modeli varken ve türkiye'de gelmişken artık mhc gn100d alınmaz. zaten bana verilen fiyatlar birbirine oldukça yakındı mhc gn100d 950milyon mhc gnv111d 1.050milyar. yani aradaki 100milyon kesinlikle değer bence

bu arada @*ZzZzZ* kardeş eğer taksit düşünüyorsan doğubankı unut derim. orası maalesef taksit yapmıyor çoğu üründe (belkide hepsinde) yoksa o kadar uygun fiyat (mhc gn100d 950milyon) vermezler yani illa taksitle alacam diyorsan biraz fazla para vereceksin demektir. beşiktaş fiyatları ile kadıköy sony müzik seti fiyatları yaklaşık olarak aynıdır. yani mhc gn100d modelinde karar kıldıysan tahminen 1.500 ila 1.800 milyar arası bir fiyatla karşılaşacaksın büyük ihtimalle. o nedenle iyi düşün paranı biriktirebiliyorsan biriktir bence. sonrada gidip mhc gnv111d modelini dinle beğenirsen (mhc gn100d yi beğenirsen bunu daha çok beğeneceksin) kesin bu modeli al derim ben. görüşmek üzere..

yine kesinlikle +1 venom800 dostum benim haberim yok tabi fiyatlardan fiyatları birbirine çok yakın mhc gn100dlen mhc gn111dnin almışken iyisini al ZzZzZ kardeş mhc gn111d daha yeni model divx gibide diğerinde olmayan özelliğide var hem venom800 dostum ve jethoca kardeş dinlediler bu mhc gn111d modelini ikiside çok beğendi venom800 dostum beğenmişse bende aynen beğenirim zaten biz aynıyız nede olsa

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.