Şimdi Ara

>>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<< (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.350
Cevap
51
Favori
930.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 13 Mayıs 2006; 14:41:40 >
  • VE GNV 111 İLE İLGİLİ SON FOTOM

ÇOK KİBAR VE KALİTELİ BULDUĞUM UYDU ( ASLINDA EV SİNEMASINDA MERKEZ HOPARLÖR

ARKADAŞLAR HERKESE SAYGILAR VE SABRINIZ İÇİN TEŞEKÜRLER

ARKADAŞLAR BU DA OLMADI AMA YAKIN SAATLERDE BUNU DA EKLEYECEĞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 13 Mayıs 2006; 14:39:09 >
  • vay vay vay çok güzelmiş bee bu müzik seti dev gibi kolonları hakikaten sesini düşünmek bile istemiyorum zaten dehşet bişey gözüm gönlüm açıldı birden çok sağolasın jethoca kardeş ve resimleri koymana yardımcı olan arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 13 Mayıs 2006; 14:47:08 >
  • ASIL TEŞEKKÜRELER BENDEN
  • jethoca dostum öncelikle emegine ve ellerine saglık resimleri koymaya yardımcı olan arkadaslara da çok tesekkür ederim.jethoca set varya gerçek ten mükemmel gözüküyove senin tecrübelerine dayanarak bu set gönül rahatlıgıyla alınacak bir set haline geldiiste topic incelemelerimiz sonucu ne kadar faydalı oldu degil mi arkadaslar?

bu topikte olan arkadaslarım hep böyle devam edelimben inanıyorum ki inanılmaz sonuçlara gideceğiz hepbirlikte bu topikte
    jethoca tekrar tekrar tesekkürlerimi sunuyorum..

saygılar... herkese iyi forumlar...

• @jethoca kardeşim sonunda resimler sorunsuzca görünüyor sana teşekkür ederim uğraşıp setin resimlerini çekmişsin saol bende şimdi fuardan geldim arkadaşlar ve merak ettiğim bazı ses sistemlerinide dinlemiş oldum imkanınız varsa gidin derim yarın akşam 20:00 da bitiyor..
  • öncelikle bana teşekkür eden herkese ben de sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum

seti bu gün dün akşam tekrar tekrar dinledim

seti satan dükkanın sahibi ( Bandırma SİEMENS bayii FURKAN TİC) benim okul arkadaşım ve daha ayrıntılı ve teknik bilgileri edinmeyi amaçlayan dinlemeyi ve incelemeyi kısmetse yarın saat 17oo de yapacağız ben
    elimdeki orjinal aido cdlerinden televole 10-11-12-13-14 ve summer hits 2005 cd leri ile sevdiğim mp3 leri götüreceğim

arkadaşlar sırf sizi daha iyi bilgilendirmek ve kendi meraklarımı da gidermek için bu cdleri arkadaşa ( tabi kopyalarını ) hediye edeceğim

gnv 111 D nin ses özelliklerini o nedenle yarın değerlendirmeyi planlıyorum yine kısmetse tabi

herkese saygılar
  • jethoca arkadasım gnv 111 d modelini bilgisayara 5.1 olarak bağlama imkanımız var mı yoksa stereo mu bağalnıyor bir tek
  • birincisi set 5,1 değil nerdeyse i,4 gibi sanki ( yani dört bas bir uydu )

sorunuza gelince sanırım ses kartına bağlı olarak bağlanabilir yani 5.1 i destekleyen creative nin ses kartları ve yine 5 kanal çıkışlı on bord anakartlarla ama zaten setin kendi prolojik II ( iki kanaldan gelen sesi sanal olarak 5-1,4-1 nsıl istersen yada kaç kolon varsa ) özelliği var

ben sony VX 33 ve JVC G 750 model setleri bilgisayara bağlamıştım

setin aux girişine bir kablo ile bilgisayarın ses karı çıkışına bağlanıyor ( şu yeşil uçlu bildiğimiz kablo ile )

herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 13 Mayıs 2006; 18:58:29 >
  • yapma ya stereo öleyse kötü ya bilgisayara 5.1 bağlamanın yolu yok mu ?Bir de müzik setinin arka tarafındaki cıkısların fotolarını atabilirmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *ZzZzZ*

yapma ya stereo öleyse kötü ya bilgisayara 5.1 bağlamanın yolu yok mu ?Bir de müzik setinin arka tarafındaki cıkısların fotolarını atabilirmisin ?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

birincisi set 5,1 değil nerdeyse i,4 gibi sanki ( yani dört bas bir uydu )

sorunuza gelince sanırım ses kartına bağlı olarak bağlanabilir yani 5.1 i destekleyen creative nin ses kartları ve yine 5 kanal çıkışlı on bord anakartlarla ama zaten setin kendi prolojik II ( iki kanaldan gelen sesi sanal olarak 5-1,4-1 nsıl istersen yada kaç kolon varsa ) özelliği var

ben sony VX 33 ve JVC G 750 model setleri bilgisayara bağlamıştım

setin aux girişine bir kablo ile bilgisayarın ses karı çıkışına bağlanıyor ( şu yeşil uçlu bildiğimiz kablo ile )

herkese saygılar
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1- NEYE ÜZÜLDÜĞÜNÜ TAM OLARAK ANLAYAMADIM

2- SİSTEM BEŞ BİR DEĞİL DEDĞİME BAKMA TÜM SİSTEMİ GÖSTEREN FOTOYA BAK SEN KARARINI VER SONUÇTA BU MÜZİK SİSTEMİ ( ARTIK SETİ DEMİYORUM ) EV SİNEMASI DÜLÜNÜLEREK HAZIRLANMIŞ MESELA O KÜÇÜK UYDU MERKEZ HOPARLÖR OLUYOR

3- ZATEN PROLOJİK II İLE BİR SORUN YAŞAYACAĞINI ZANNETMİYORUM

4- BİLGİSAYARA BAĞLANMASI VE SONUÇLARI İLE İLGİLİ VERDİĞİM BİLGİLER KESİN DEĞİL YANILMIŞ OLABİLİRİM DOĞRUSUNU ÖĞRENMEYE ÇALIŞIP KARARINI ONA GÖRE VERMEN BANA GÖRE DAHA MANTIKLI OLUR

HERKESE SAYGILAR

• Ya seti bilgisayara tam 5.1 olarak bağlayamıcam galiba ona üzüldüm çünük analog 5.1 bağlamak için 3 tane stereo cıkıs olması lazım Ya sen müzik setinin arka tarafnını fotosunu cekip koyarmısın ?
  • yeni fotolar pazartesiden önce maalesef olmayacak arkadaşlar
    herkese saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

yeni fotolar pazartesiden önce maalesef olmayacak arkadaşlar
    herkese saygılar
  • alın size kenwood sistemim
    http://rapidshare.de/files/20388566/Yeni_WinRAR_ar_ivi.rar.html
    bu dolby sistem yalnız surround ve center yok .çıkışı var ama kendileri yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

yeni fotolar pazartesiden önce maalesef olmayacak arkadaşlar
    herkese saygılar

jethoca kardeş bekliyoruz fotolarını
  • nasıl buldunuz
  • ya @yavkaysaw kardeş site ismi görünmediği için bakamadım. **** seklinde görüzüyor ve açılmıyor arada boşluk bırakarak verirsen bakabiliriz sanırım
  • http://rapidshare.de/files/20388566/Yeni_WinRAR_ar_ivi.rar.html

Link'in düzeltilmiş hali.
  • @yavkaysaw eski ama güzel bir sisteme benziyor bu modeli dinlediğimi sanmıyorum sistemin hakkında yorum yaparsan sevinirim woofer sanırım 6" yanılıyor muyum? iyi bass veriyordur heralde woofer gayet iyi görünüyor, orta ve tiz inde olması güzel
    @KillForYou! düzeltme için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.