Şimdi Ara

<< SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >> (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.806
Cevap
75
Favori
556.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

<< SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyns -- 8 Eylül 2011; 1:54:21 >

• arkadaşlar başka bir başlıktada yeni bir makine alacağım fikir alabilirmiyim diye konu açmıştım fakat burdada nex kullanıcılarından fikir almak istiyorum
    bende d3000 vardı nikon şimdi sattım onu sattıktan sonra makine arayışındayım nex 3 ile nex 5 arasında çok büyük fark varmı bu 1. sorum 2.sorum ise 550d var kafamda nex7'i de bekliyebilirim
    cevaplarsanız sevinirim :)
  • madmax50 resmen ağzımı sulandırdın walla, olsada yesek şöyle ekşi ekşi ve miyavmiii bilhassa gece çekimi çok güzel olmuş... İkinizinde ellerine sağlık, daha çok istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

arkadaşlar başka bir başlıktada yeni bir makine alacağım fikir alabilirmiyim diye konu açmıştım fakat burdada nex kullanıcılarından fikir almak istiyorum
    bende d3000 vardı nikon şimdi sattım onu sattıktan sonra makine arayışındayım nex 3 ile nex 5 arasında çok büyük fark varmı bu 1. sorum 2.sorum ise 550d var kafamda nex7'i de bekliyebilirim
    cevaplarsanız sevinirim :)

Walla hocam nex serileri birazcık tarzla alakalı bişey. Mesela ben olsam gözüm kapalı Nex 7 alırım. Yapamayacağın şey yok, sonuçta performans ve taşınabilirliğide süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekselansgs

madmax50 resmen ağzımı sulandırdın walla, olsada yesek şöyle ekşi ekşi ve miyavmiii bilhassa gece çekimi çok güzel olmuş... İkinizinde ellerine sağlık, daha çok istiyoruz

teşekkürlerr
    sen makineni bir al bizde senden fotoğraf bekleyeceğiz unutma
  • ilk su damlası denemem.
    musluk da biraz paslanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyns -- 8 Eylül 2011; 18:41:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: miyavmiii

quote:

madmax50 resmen ağzımı sulandırdın walla, olsada yesek şöyle ekşi ekşi ve miyavmiii bilhassa gece çekimi çok güzel olmuş... İkinizinde ellerine sağlık, daha çok istiyoruz

teşekkürlerr
    sen makineni bir al bizde senden fotoğraf bekleyeceğiz unutma

Ben fot. makinesini bi alabilsem...
    Yılan hikayesine döndü walla, inş. alırsam bende seve seve paylaşırım elbette

•  << SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >> focus peaking ile
     << SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >> focus peaking ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ceby_ -- 10 Eylül 2011; 13:02:02 >

•  << SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ceby_ -- 11 Eylül 2011; 16:10:24 >

• _ceby_ resimler çok güzel paylaşım için teşekkürler...

Şu pasta çekimini yaparken iso kaçtı ? Birde en sondaki fotoğrafını panaromik mi çektin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekselansgs -- 11 Eylül 2011; 1:00:14 >
  • quote:

_ceby_ resimler çok güzel paylaşım için teşekkürler...

Şu pasta çekimini yaparken iso kaçtı ? Birde en sondaki fotoğrafını panaromik mi çektin ?

teşekkür ederim :)

1600 müş ... efeste çektiğim o foto evet panaromik foto.. makinayı yan değil dikey tutarak ve çekim yönünü ona göre ayarlayarak çekmiştim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ceby_ -- 11 Eylül 2011; 14:25:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ceby_

quote:

1600 müş ... efeste çektiğim o foto evet panaromik foto.. makinayı yan değil dikey tutarak ve çekim yönünü ona göre ayarlayarak çekmiştim ;)

Çok iyiymiş o zaman gerçekten ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ceby_

quote:

Çok iyiymiş o zaman gerçekten ;)

iyi olmak zorundaydı en yukarıya çıkana kadar kaç kalori yaktığımı bi ben bilirim :D başta üşendim tam gidiyordum ordan geri döndüm çıktım iyiki dönmüşüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: miyavmiii

ilk gece fotoğrafı denemem

çok güzel tebrikler

• _ceby_ tebrikler ellerine sağlıkk
  • Siz böyle fotoğraf paylaşıyorsunuz insanı heveslendiriyorsunuz işi gücü bırakıp fotoğraf çekmek istiyorum...
  • Guzel bi foto bende makinayi aldim hic ilgilenemdim bende birkac kare cekip ekleyim ;)
  • Nex-3 makinamı Nex-5 almak için satıyorum.16mm lens ile Temmuz faturalı yurtiçi Sony Eurasia garantili sıfırdan farksız çiziksiz tozsuz tüm kutu içeriği ile satıyorum.İlgilenen olursa pm atabilir.Fiyat olarak foruma özel 850 TL.Pazarlık yada takas için lütfen mesaj atmayınız.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.