Şimdi Ara

<< SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >> (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.806
Cevap
75
Favori
556.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

Orijinalden alıntı: DangerTuRK

Turkce dil destegi konusunda bilgisi ola yok sanirim.guncellemeyle gelmedi farkli bi guncelleme falan varmi acaba

Türkçe dil desteği kendin de var.

Benim nex-3 te yok nasil kendinde var ?
  • @DangerTuRK cihazın büyük ihtimalle uzak doğudan geldi.Türkçe dil Avrupa'da satılan cihazlarda mevcut.Firmware yüklerkende cihaz Avrupa dillerini desteklemiyor olabilir ama yinede Sony europa sitesinden yazılımı indirdiğinden emin ol.
  • quote:

quote:

quote:

Turkce dil destegi konusunda bilgisi ola yok sanirim.guncellemeyle gelmedi farkli bi guncelleme falan varmi acaba

Aynı Cihazı Türkçe kullanıyordum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı Cihazı Türkçe kullanıyordum.

Sen derdimi hala anlamadin sanirim cihazda turkce yok biliyorum bende makinayi kullanmayi bunun turkcessi yok.

• acaba gelecek G lens ile Carl Zeiss lens fiyatları ne olur? çıkınca almayı düşünüyorum.. makro lens alcaktım ama kasım ayında satışa başlayacakmış türkiyede.. kimbilir bu iki lens taa ne zamana gelir :'(
  • Bu gün Nex-3A E16mmF2.8'makinamı 849 tl'ye aldım düşünen varsa viaport elektoworld'da bir tane daha aynı fiyata var.
  • arkadaşlar bu nex 5 şin kutu içeriğinde flash varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

arkadaşlar bu nex 5 şin kutu içeriğinde flash varmı?

Var.

• muhteşem geri dönüş bu olsa gerek!

• bu da kahredici reklam filmi, gıcık sony ! :P sürekli video çekiminde netleme, ekran üstünde dokunarak odaklama gibi bir sürü çılgınlık da yanında...
  • 60D'nin yanına arkadaş olarak aldığım nex-5 'ime kavuştum.İlk bakışta; inanılmaz seri ve hızlı tepkiler veren bir makina..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

60D'nin yanına arkadaş olarak aldığım nex-5 'ime kavuştum.İlk bakışta; inanılmaz seri ve hızlı tepkiler veren bir makina..

hayırlı olsun yanında hangi lensi kullanıyorsunuz
  • 18-55 lensi kullanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

muhteşem geri dönüş bu olsa gerek!

bunları görünce keşke nex 5 almamış olsaydım diyorum :D acaba bu lensler aksesuarlar eski nexlerle uyumlu olabilcek mi bi bilginiz var mı ?

• değişebilir lensli nexler ve kameralar standart ve birbirinin lensini kullanıyor. hatta aparatı ile nex ler alfa serisinin lensini de kullanıyor...
  • . .

<< SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >>
  • .......... ......

• . .

• sürüm 4 le eklenen özelliklerle acemice çektiğim birkaç fotoğrafı baylaştım ve sevdim ben bu son sürümü
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.