Turkce dil destegi konusunda bilgisi ola yok sanirim.guncellemeyle gelmedi farkli bi guncelleme falan varmi acaba
Türkçe dil desteği kendin de var.
Benim nex-3 te yok nasil kendinde var ?
@DangerTuRK cihazın büyük ihtimalle uzak doğudan geldi.Türkçe dil Avrupa'da satılan cihazlarda mevcut.Firmware yüklerkende cihaz Avrupa dillerini desteklemiyor olabilir ama yinede Sony europa sitesinden yazılımı indirdiğinden emin ol.
quote:
Orijinalden alıntı: DangerTuRK
quote:
Orijinalden alıntı: Dağılın
quote:
Turkce dil destegi konusunda bilgisi ola yok sanirim.guncellemeyle gelmedi farkli bi guncelleme falan varmi acaba
Aynı Cihazı Türkçe kullanıyordum.
quote:
quote:
quote:
quote:
Aynı Cihazı Türkçe kullanıyordum.
Sen derdimi hala anlamadin sanirim cihazda turkce yok biliyorum bende makinayi kullanmayi bunun turkcessi yok.
acaba gelecek G lens ile Carl Zeiss lens fiyatları ne olur? çıkınca almayı düşünüyorum.. makro lens alcaktım ama kasım ayında satışa başlayacakmış türkiyede.. kimbilir bu iki lens taa ne zamana gelir :'(
Bu gün Nex-3A E16mmF2.8'makinamı 849 tl'ye aldım düşünen varsa viaport elektoworld'da bir tane daha aynı fiyata var.
arkadaşlar bu nex 5 şin kutu içeriğinde flash varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: the_alien89
arkadaşlar bu nex 5 şin kutu içeriğinde flash varmı?
Var.
Nex serisinin devamı geliyor ayrıca yeni lensler de :)