Şimdi Ara

<< SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >> (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.806
Cevap
75
Favori
556.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç 16 mm ile macro denemesi yapmadım. ama 18-55 benim için ideal gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavmiii

hiç 16 mm ile macro denemesi yapmadım. ama 18-55 benim için ideal gibi

macro çekimlerde oto focus mu yoksa manuel focusmu kullanıyorsunuz ?
  • Acemiye bir yardım lütfen...
    Arkadaşlar dün itibari ile elimdeki panasonic tz7 mi satıp yerine sony nex5+18-55 lens almış bulunuyorum. daha bir gün olmasına ramen makinanın tüm güncellemelerini yaptım. ilk lensli fotoğraf makinam ve 18-55 i sadece zoom olarak kullanabiliyorum. bu lensi daha aktif nasıl kullanabileceğimi anlatabilecek bir arkadaş var mı? ya da bir site ismi önerebilir misiniz?
  • sahibinden de 16mm garantili 200tlye satılıyor ilgilenenlere(ilan sahibiyle alakam yoktur)
  • arkadaşlar, eski soruma cevap hakkım saklı olmakla beraber :) bir soru daha sormak istiyorum:
    en fazla akşamları ve evin içinde iki haşarı çocuğumun fotoğraflarını çekiyorum. çeşitli denemelerim oldu ama sizlerden fikir almak istiyorum. akşam loş ışıkta ya da çok az ışıkta hareketli nesnelerin fotolarını çekerken kullanabileceğim en iyi ayarlar nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

otofocus kullanıyorum.
    daha manuel focus u çözemedim de
  • quote:

quote:

quote:

otofocus kullanıyorum.
    daha manuel focus u çözemedim de

Bende otofocusta macrodan hiç memnun değilim manuel focus yaparak güzel çekebiliyorum.Kısa sürede fotoğraflar ekleyeceğim.ayarlar konusunda birbirimize yardımcı olalım.Yeni keşfettiğimiz özellikleri yazarsak iyi olur.

Bu arada Nex serisi için 18-55 lens almak istiyorum elinde lens bulunanlar mesaj atabilir.

• Selam,

www.hepsisony.com'da sel1855 343TL. Yurtdışı fiyatının 300 dolar olduğu düşünürsek çok güzel bir fiyat. Tavsiye ederim. Ben aldım kargo yolda. Çok da ilgililer yetkililer.
  • .........................

<< SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >>
  • ............

• ....

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrelix

Selam,

www.hepsisony.com'da sel1855 343TL. Yurtdışı fiyatının 300 dolar olduğu düşünürsek çok güzel bir fiyat. Tavsiye ederim. Ben aldım kargo yolda. Çok da ilgililer yetkililer.

Teşekkürler çok işime yarayacak.
  • quote:

....

Biraz netlik sıkıntısı mı var? Bir de kullandığınız lensi öğrenebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrelix -- 8 Ağustos 2011; 1:11:54 >
  • Manual focusda focus ringini bırakıp, makinayı hafif ileri geri götürmek daha kullanışlıdır. Peaking fonksiyonu da yardımcı olacaktır.
  • 18-55 lens kullanıyorum. netlikde problem var mı bilemeyeceğim acemiyim

• quote:

Manual focusda focus ringini bırakıp, makinayı hafif ileri geri götürmek daha kullanışlıdır. Peaking fonksiyonu da yardımcı olacaktır.

hydrelix
    yazdıklarını biraz daha açar mısın ?
  • quote:

Manual focusda focus ringini bırakıp, makinayı hafif ileri geri götürmek daha kullanışlıdır. Peaking fonksiyonu da yardımcı olacaktır.

Peaking fonksiyonu ?
  • quote:

quote:

Peaking fonksiyonu ?

peaking fonksiyonu en son güncellemeyle gelen bi özellik manuel netleme yaparken çekilen cisim netleştiğinde ekranda makina kendisi belirtiyo keskinleşen yerleri işaretle ... hemen hemen böyle bişiy işin teknik açıklamasını nasıl yaparım bilmiyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.