Şimdi Ara

Sony'nin açıklamadığı PlayStation 5 Pro teknik özellikleri ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstersen ps 6 çıkar .Kaliteli Oyun yok piyasada .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • skywalkercry S kullanıcısına yanıt
    3060 (1080p) - 3090 (4k) çözünürlükte oynatıyor hocam. Ps4 ile 1080p'den Ps5 pro ile 4k çözünürlük olacak. Arasında fark olmaz olur mu?

• Benim Series X'e 1 tb ssd alayımda Series X Pro olsun :)

• Illusive Man kullanıcısına yanıt
    50 bin tl ye 4070 süper yada amd 7800xt ekran kartlı kasa alırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zen 2 nedir ya ben bu konsola ps5'den geçecek bir nane göremiyoum ha çok zenginsindir 60 fps yerine 4k 120 fps istersin o da pssr ile o zaman bişey diyemem ama memursan aylık eve 80 den aşağı para giriyorsa karı koca almak bana göre biraz afaki. ps5 ikinci el fiyatları düşürsün yeter çoğu kullanıcı için.

• Series x 12 tflops ps5 pro 16 tflops 4 tflops için bu paraları vereceklere enayi denir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 3 Kasım 2024; 21:57:4 >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    😀

• En büyük sıkıntı işlemcinin aynı kalması. %10 overclock hiç bir şeyi çözmez. Çoğu oyun işlemci yüzünden yeterince performans veremiyor.

Ps4'den sonra pro mantıklıydı çünkü hem işlemci overclock ile bayağı yükseldi hem de 1080p den 4kya kadar görüntü kalitesi arttı. Ps5 pronun en büyük artısı Ps5 fidelity modda 30 fps yerine 60fps verecek olması. Bunun için de bu kadar fazla para vermeye değmez. Fiyat farkı çok saçma.

• DasheriM kullanıcısına yanıt
    Ps4 pro’da da aynı şeyi yaptılar, işlemci darboğazı yüzünden yine 30 fps ama iyi grafikli diye çıkarmışlardı.

• KemalSanlii kullanıcısına yanıt
    Evet ne yazık ki öyle ama en azından o zaman en azından 1.6 ghzden overclock ile 2.3 ghze yükseltmişlerdi işlemciyi. Gpuyla birlikte 1.8 tflopstan 4.2 ye çıkmıştı. Bu ise başta 33 tflops olacak denirken 10.5dan 16 ya çıkıyor.

• Hiç açma kutusunu Al 50ye sat 75e seneye kasımda

• Resmen Playstation 5 Overclock Edition.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LBJ_23 kullanıcısına yanıt
    RTX 4060 Ti veya 6700XT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 3 Kasım 2024; 22:28:4 >
  • 4k 30fps icin yeterli diye düsünüyorum. Fazla birsey beklenemez. Pssr acik olarak optimize edilmis oyunlarla iyi is cikarir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErTuFx -- 3 Kasım 2024; 22:33:19 >
  • LAN HANİ 30 TERAFLOPS OLACAKTİ AJDNDKSKSJ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahminimin bir tık üstünde çıkmış yine

• lightning70 L kullanıcısına yanıt

4060 ti bile daha güçlü.

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Konsola daha optimizeli olduğunu düşünerek ayni dedim, yoksa 4060 Ti biraz daha hızlı.
    6700XT 13.25 mis bu biraz daha hızlı ama teknolojisi 5000 serisi ile aynı.

• DasheriM kullanıcısına yanıt
    PS4 pro gerçekten pro bir yükseltmeydi, 1080p bile verememeye başlayan konsol bir anda 2k-4k konsolu haline gelmisti ve 4k televizyonların çıkışına yetişmişti, belki 30 fps idi ama çözünürlükte doğru adımdı, burda ps5 ve ps5 pro arasındaki yükseltme konusunu düşününce kesinlikle aynısı geçerli değil veya aynı fark burda oluşmuyor, 8k 120 fps diye tanıtılan bir cihazın alan wake 2'de 860p çalıştığını düşünürsek ben pro versiyonunun çok daha güçlü olmasını beklerdim ama demek ki AMD henüz apu çözümlerde yeteri kadar güçlenmemiş ki elinden bu kadarı gelmiş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.