Şimdi Ara

Sony'nin açıklamadığı PlayStation 5 Pro teknik özellikleri ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apu olayı en büyük sıkıntı. Bir de tabii güç tüketimi sorunu var. Pro bile 390watt çekecekse daha üst bir konsol alev alır. Soğutma sorunu yaşanır.

Bu arada dragon age the veilguard iki konsolda da 720pden 1440pye fsr2.2 ile upscale yapıyor performans modunda. Hatta bazen 504pye kadar düşüyormuş. Fidelity modu ise 1080p den 4kya yapıyor. Şaka gibi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 4 Kasım 2024; 0:6:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 30k ekran kartı alın 20k cebinize kalsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Meral edip baktim xss'de cihaz 432p'ye kadar düşüyormuş, durumlar hiç iyi değil şaşırıyorum bu cihazları o kadar zorlayacak bir grafik yok ama çözünürlük yerlerde geziyor

• Başlığın hakkını vermeyen adeta 1-2 satırla geçiştirilecek kadar küçük detaysımsı şeyi haber diye koymanız hiç hoş değil. clickbait yapmanın manası yok, her hafta saymadım fakat en az 10 tane bu tip haberimsi şeyleri haber diye getiriyorsunuz, yazılanlar bilinen şeyler fakat başlık gizli kalmış olanların ortaya çıktığını yazıyor, bunlar nasıl zuhur ettiler, detaylarda gözüme çarpan 2gb GDDR5 bellek dışında birşey yok? lüftfen diyorum müdüriyet :))

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    İşte işlemcileri yüzünden. S daha da berbat durumda. Rami de 10gb bayağı sorun yaratıyor Microsofta. Yapımcı firmalara da S e de getireceksin diye şart koşunca Baldur's Gate çıkması ertelenmişti mesela.

• gsomer72 kullanıcısına yanıt

699$ güzel pc için yeterde... sana 1400$ olunca...

• Nevfel kullanıcısına yanıt

PC'ci fakir korsancı kafası... sadece senin seçtiğin tek adam rejiminin sonucu 50000TL yoksa 30000TL altında kalacaktı...

• Uzekena kullanıcısına yanıt

oyun yoktan kaliteli oyun yoka çevirmiş... gelişime bak... PS5 almadığını bu kadar belli etme...

• rezalet ya millet iyice koyun oldu utanmaz sony utanmaz Microsoft utanmaz oyun şirketleri iyice saçmaladı hepsi. Neden boyle dediğimi anladınız siz

• 4070li bir sistemin yanına bile yaklaşamaz bu özellikler...

• Hayla dandik bir amd kart kullanması artık baydı. Nvidia ile sony anlaşmaya girse konsol direk %1000 sıçrama yapar. Bu ne ya rtx 2080 li sistem alır gibi. Bir de 2GB ram?? Şaka mı?? Hepsini geçtim 16GB video belleği ne saçmalık GTA gibi büyük bir oyun gelecekken 24-32 falan beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 4 Kasım 2024; 10:19:59 >
  • 50000₺ olan cihaz çabuk unutulacak bir ara sürüm, adam gibi çıkmış oyun sayısı az, bu fiyata Disk oynatıcı yok ki o bile ihtiyaç duyan için dünya para. Yok abi ps4’le dewam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konsoldaki ek vergiler yüzünden PC fiyatlarına denk olmaya başladı iyice, dolayısıyla ülkemizde bu cihaz yerine orta seviye bir PC de alternatif olabilir.

Tercih meselesi tabi, kişiye ve kullanımına göre değişir. ABD fiyatı 700$ halen rekabetçi sayılır, ülkemizde ise durum farklı malesef.

• ciddi ciddi almayı düşünen arkadaşlar alıp ne yapacağını kendileri de bilmiyor :)

• Yorumlari okudukca cildiriyorum. Arkadaslar siz sonyden iyimi bileceksiniz? Evinizde atlet sort oturan elinde telefon ona buna sallayan adamlarmi bilecek? Yoksa bu ise yillarca kafa yormus muhendislermi? Ayip ya. Biraz emege saygi. Paraniz olmayabilir , ama urun cikmadan kotulemek nedir?

• 700 dolar olarak bahsedilen ürün burada nasıl 50 bin oluyor, en fazla 30 bin olması gerekir

• Hayaller Zen5 cpu 2xNvme gen5 artık ps6'ya

• Haterliklarindan dolayı Series x ayarında diyen fesatlar bile çıkmış ülkenin niye bu halde olduğu belli içi boş kof nefretle dolu insanciklar sarmış dört bir yanı...

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Bu nesil en mantiklisini tee 2020de ilk ciktiginda ps5 slimi 400 dolara yada series si 300 dolara alanlar yaptı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.