Şimdi Ara

Sony nin Kalitesiz Gamepad leri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gamepadimi 1 yıldır kullanırım.ps1 den beri en dayanıklı gamepad şu an ds3.ps1de 40 kere koltuğa atarken düşürmüşümdür.ps2de aynı şekilde.ondan sonra bozuldu.şu an ps3 ün kutusundan çıkan kolu o kadar yere düşmesine rağmen hala sağlam.hatta bazı düşüşlerinde içimden geçiriyorum şimdi yenisi alcam.DS3 çok kaliteli gerçekten uğraşmışlar
  • Hor kullanmaktan dolayı oluyor bu tür şeyler. Benim 5-6 aylık gamepadim bozuldu. Sebebi yere çok düşürmemdi. Her gün mutlaka düşerdi kendileri, tam bozulmuş değil aslında. Oyu oynuyorum da, bazen öyle bir çıldırıyor ki fifa da kaleci kendi kendine çıkıyor, hızlı taktik felç oluyor. Kendisi iyi de oyun oynar:D
  • Orjinal bi gamepad de bugüne kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım. Genelde dikkatli oynarım ama bazen oyuna kaptırıp sert kullandığım da olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

benimde gamepad ikiye ayrıldı biraz

ama bence piyasadaki en güzel gamepad ds3

Daha iyi iste ikiye katlayip daha rahat tasiyabiliyrsun benimki ozel versiyon katlanip tus takimlari otomatik iceri giriyor ayrica havalandirma yeride var.

sony mühendislerinin üstün zekası

Evet yeni modelde kendi kendine oynuyor.

• Dualshock en sağlamı. Nasıl basıyorsanız artık? Hayal edemiyorum.
  • DS3 e laf yok neden mi? Geçen gün sinirlenip duvara fırlattıktan sonra kırılan L2 tuşunun haricinde mis gibi çalışıyor hala.. Orjinal DS3 lerde dediğiniz sorunu yaşayanı hiç duymadım.. Çakma DS3 lerde bu tip sorunlar oluyor aksi halde kasıtlı olmamak şartı ile tuşun o hale gelmesine neden olacak kadar sert bastığınıza ihtimal vermiyorum..
  • Sende X e basmayı ver, diğer tuşlar kıskanıyor demekki, X e komplo düzenlemişler.
  • Oha gamepad'le ilişki içinde misin?Ben 3 yıldır kullanıyorum sadece sol analog biraz aşındı o kadar bakım yap biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Oha gamepad'le ilişki içinde misin?Ben 3 yıldır kullanıyorum sadece sol analog biraz aşındı o kadar bakım yap biraz

oda bişeymi benim gamepad 4 yıllık hiçbirşeyi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkswagen99

quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Xbox 360 gamepad'inin yanında çok kötü gerçekten. Benimki çalışıyor sorunsuz ama diyelim oyunda çok heyecanlı bir yerde sıkı tuttum gacırt gucurt sesler geliyor. Xbox 360 gamepad'inde böyle bir sorun yaşamadım ki kendisi 4 yıllık bir gamepad.

aynen katılıyorum geçn Xbox 360 ın gamepadini denedim kusursuz bir şey ele tam otuyor Ps3 te gacırt gucurt ediyor sanki plastikten yapılmış

Sony nin Kalitesiz Gamepad leri

• quote:

Orijinalden alıntı: volkswagen99

quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Xbox 360 gamepad'inin yanında çok kötü gerçekten. Benimki çalışıyor sorunsuz ama diyelim oyunda çok heyecanlı bir yerde sıkı tuttum gacırt gucurt sesler geliyor. Xbox 360 gamepad'inde böyle bir sorun yaşamadım ki kendisi 4 yıllık bir gamepad.

aynen katılıyorum geçn Xbox 360 ın gamepadini denedim kusursuz bir şey ele tam otuyor Ps3 te gacırt gucurt ediyor sanki plastikten yapılmış

Oha bu balon hala şişiyormu daha patlamadımı

• Ps3 kontrollerini uzun süredir kullanıyorum ayrıca birçok defa yere düştü ama maşallahı var hala sağlam.
  • PS2 zamanı, PES oynamaktan 2 tane orjinal gamepad in R1 tuşu bozulmuştu. Bunca yıldır malzeme kalitesinin artmaması ilginç gerçekten.
  • Çok ilginç. ben de tam ters düşünüyorum. 2 yıldır orjinal sony gamepad kullanıyorum PS3 umde. Benden çok çekti :) hatta biraz sinirli bir adamım oyun esnasında analog yerini kaç defa kırmaya calıstım cekiştirdim:) sorunsuz kullanıyorum. Orjinal Sony gamepaad gördüğüm en sağlam gamepadler.
  • 3 senedir her zaman bol vakitlerimde , uzun sure ps3 oynuyorum.

Ne bir start yazisinda silinme var nede tuslarda bir problem var .

Sorun sizlerde :)
  • Eger X tusunuz bozulmussa sorun sizden kaynaklaniyor.
    Psone, ps2 ve ps3 gecmisimi goz onumde bulundurdugumda ve cihazlarimi cok temiz kullandigim icin diyebiliyorum ki Dualshocklar da en cabuk deformeye musait tus [] dir.
    Saglamlik konusunda da sony de psone den ps3 de dogru bir kalitesizlik hakim dogrudur ve ayrica ms ve xbox u hic sevmesem de xbox kolu cok saglam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.