Şimdi Ara

Sony nin Kalitesiz Gamepad leri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben sürekli oyun oynarım ps3 te 2 tane gamepad im var ..birisinin tuşu içine çöküyor .. yani e bastığım da tuş içinde takılıyor ve geri çıkıyor bu olay PES ' te canımı çok sıkmaya başladı .. diğer gamepad ise mis gibi hiç bir sorun yok .. neden diğer gamepadin tuşu içine çöküyor anlamadım yardım edin..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Gamepad orjinal mi?
  • Yardım mı edelim? Ne yapalım yeni gamepad mi gönderelim. Kul yapısı biliyorsunuz di mi bu aletler. Yani biri bozulabilirken diğeri bozulmayabilir. Tuşun altındaki lastik patlamıştır. Ondan alıp değiştirirsen sorunu halledebilirsin.
  • maalesef yardımcı olamam henüz gamepad bozamadım 14 yılda, çok sert basmayın tuşlara , kendi elinize ne kadar hassas davranıyorsanız o 100 TL üzerindeki pad içinde öyle davranın arıza çıkarmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkswagen99

arkadaşlar ben sürekli oyun oynarım ps3 te 2 tane gamepad im var ..birisinin tuşu içine çöküyor .. yani e bastığım da tuş içinde takılıyor ve geri çıkıyor bu olay PES ' te canımı çok sıkmaya başladı .. diğer gamepad ise mis gibi hiç bir sorun yok .. neden diğer gamepadin tuşu içine çöküyor anlamadım yardım edin..

aynen benimde x içine göçümeye başladı hafiften fifa 11 oynarken.açıyım içini kurcalayım dedim vidası yalama oldu ya açamadım.onu açtırmam lazım bi

• yenisi alacağım heralde fakat yapabileceğim bir şey varsa o parayı oyuna vermeyi tercih ederim .
    ama içine pislik girdiğinden olabilir diye dusunuyorum
  • Çakma gamepad gibi geldi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

maalesef yardımcı olamam henüz gamepad bozamadım 14 yılda, çok sert basmayın tuşlara , kendi elinize ne kadar hassas davranıyorsanız o 100 TL üzerindeki pad içinde öyle davranın arıza çıkarmaz :)

bunlar gamepadleri nasıl bozuyor anlamadım 10 yıldır ps2nin orjinal kolunu kullanıyorum şuan ps3te bile onunla oynuyorum
    dediğin gibi bazı insanlar buna bi arkadaşım dahil tuşu kırmak istercesine sert basıyor
  • arkadaşlar gamepad çakma değil ps3 alırken yanında geldi 2 kolda ..
  • 1997 yılında aldığım gümüş playstation gamepad'ı hala kullanıyorum.isiter inanın ister inanmayın.şaka gibi :))
  • demekki insan gibi oynamıyorsun
  • Xbox 360 gamepad'inin yanında çok kötü gerçekten. Benimki çalışıyor sorunsuz ama diyelim oyunda çok heyecanlı bir yerde sıkı tuttum gacırt gucurt sesler geliyor. Xbox 360 gamepad'inde böyle bir sorun yaşamadım ki kendisi 4 yıllık bir gamepad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Xbox 360 gamepad'inin yanında çok kötü gerçekten. Benimki çalışıyor sorunsuz ama diyelim oyunda çok heyecanlı bir yerde sıkı tuttum gacırt gucurt sesler geliyor. Xbox 360 gamepad'inde böyle bir sorun yaşamadım ki kendisi 4 yıllık bir gamepad.

aynen katılıyorum geçn Xbox 360 ın gamepadini denedim kusursuz bir şey ele tam otuyor Ps3 te gacırt gucurt ediyor sanki plastikten yapılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: volkswagen99

quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Xbox 360 gamepad'inin yanında çok kötü gerçekten. Benimki çalışıyor sorunsuz ama diyelim oyunda çok heyecanlı bir yerde sıkı tuttum gacırt gucurt sesler geliyor. Xbox 360 gamepad'inde böyle bir sorun yaşamadım ki kendisi 4 yıllık bir gamepad.

aynen katılıyorum geçn Xbox 360 ın gamepadini denedim kusursuz bir şey ele tam otuyor Ps3 te gacırt gucurt ediyor sanki plastikten yapılmış

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-f710-wireless-gamepad/productDetails.aspx?productId=bd130232&categoryId=1086

O tasarımda olan ps3 kolları var (resimdekinden daha kalitelileride var ama bulamadım şimdi)

• quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

maalesef yardımcı olamam henüz gamepad bozamadım 14 yılda, çok sert basmayın tuşlara , kendi elinize ne kadar hassas davranıyorsanız o 100 TL üzerindeki pad içinde öyle davranın arıza çıkarmaz :)

bunlar gamepadleri nasıl bozuyor anlamadım 10 yıldır ps2nin orjinal kolunu kullanıyorum şuan ps3te bile onunla oynuyorum
    dediğin gibi bazı insanlar buna bi arkadaşım dahil tuşu kırmak istercesine sert basıyor

oyunda hani bir güç var malum işte o güç ile paralel oynuyorlar pad e de o gücün baskısını yapıyorlar fiziksel olarak, real time olayı kısacası o joypad bozanlar aşmış onlardan öğreneceklerimiz var

• Gamepad'i aç wireless açıksada ben bağlanıp halledeceğim
  • Spot aldiysan PS3'u,bazilari orjinal kolu icinden alip sahtesini koyabiliyor,bir kere basima gelmisti.
  • benimde gamepad ikiye ayrıldı biraz

ama bence piyasadaki en güzel gamepad ds3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

benimde gamepad ikiye ayrıldı biraz

Daha iyi iste ikiye katlayip daha rahat tasiyabiliyrsun benimki ozel versiyon katlanip tus takimlari otomatik iceri giriyor ayrica havalandirma yeride var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

benimde gamepad ikiye ayrıldı biraz

Daha iyi iste ikiye katlayip daha rahat tasiyabiliyrsun benimki ozel versiyon katlanip tus takimlari otomatik iceri giriyor ayrica havalandirma yeride var.

sony mühendislerinin üstün zekası

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.