Şimdi Ara

Sony'nin son teknoloji harikası A7R2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=VnO2wOlpj7s

Arkadaşlar Sony A7R2 inceleme videomuzu nasıl buldunuz? Bu bizim için yepyeni bir deneyim, bu sebeple artılarını ve eksilerini bizimle paylaşırsanız diğer incelemelerde sizlere çok daha iyi videolar sunabiliriz.

*17.50'de makinanın video testi de var arkadaşlar. Onu erkenden kapatma ihtimalinize göre söyleyeyim.

• o videodaki anlatıcı siz misiniz? sizseniz yüz tipinizi Eser Yerenler e benzetim.
    güzel tanıtım olmuş, ben de Sony a6000 kullanıyorum, ev kredimin taksitleri bitsin 2 sene sonra alırım bu makineyi, ama 2 sene sonrası için Sony o zaman nasıl bir canavar çıkartabileceğini kestiremiyorum, oyüzden tam bunu alacam da diyemiyorum.
    Sony artık aynasız piyasasında tartışılmaz lider ve kendi kendisiyle yarışıyor.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Evet, çok fazla benzetiyorlar :)

Yüksek teknoloji kullanıldığından dolayı uzun yıllar popülerliğini koruyacaktır. Zamanında Canon'un 5D Mark II ile yaptığı devrimi Sony bu yeni aynasız makina ile yapıyor.

http://blog.fotografium.com/sony-a7r-ii-fotograf-kalitesi-inceleme/ bu adresten çekilen fotoğrafları görebilirsin. Yakın zamanda ise çektiğimiz fotoğrafların ham görüntülerini paylaşacağız. Böylelikle görüntünün işlenebilirliğine ve ham değerlerine bakabileceksiniz.
  • Harika bir video olmuş insanın hayallerini süsleyen bir cihaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika olmus ve makina bir harika dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf pil ömrü yüzünden cazibesini -benim gözümde- yiririyor bu ufak canavar

• NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    hadi sony yapmıyor yüksek kapasiteyi pil, peki Duracell falan neden şöyle nex serisi için yüksek amperli batarya üretmez onu anlamıyorum. yüksek amperli üretilememesininn sebebi acaba batarya yuvasının ufak oluşundan mı kaynaklanıyor. ama şöylede bir şey var. 3000mah kapasiteli akıllı cep telefonu bataryaları var, demek ki ufak hacimli şeye yüksek amper sığdırılabiliyor.
    sony nex serisi için 2300mah batarya olsa çok rahat sarj sorunu olmadan uzun süre idare eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gozum kapali alirim diye haykiracagim bir makine tanitim guzel olmus. Belki yapacagim islerden guzel para kazanirsam kesinlikle alirim

• Fotografium.com yaptiginiz isi hakkiyla yapiyorsunuz musterileriniz iletisimleriniz cok iyi birde su redier boyun askiligindan kalsaydi elinizde mukemmel olurdu 😄

• Teşekkürler!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.