Şimdi Ara

Sony nin yeni 3D Modeli 1800 pounddan satışta.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu makinayı laayı düşünüyordum ancak çok pahalı bir fiyattan çıktı.İngiltere de 1800 pound ise bizde 5 bin tl den rahat satılır.Bu paraya mac mi alınır yoksa bu mu?

• bence bu paraya sony alınır. tabi bu öneriyi yeni 3d sony için veriyorum başka bir f serisi alma bozdular kaliteyi..
  • Başka f serisi alma derken şu andaki tüm f serileri için mi konuştun?hepsi problemli mi f serilerinin?
  • biliyorsun bende f12 vardı fw serisi var s serisi var ve l serisi sony var imzamdada var zaten incelemeleri.

şimdi söylim ekran kalitesi olarak sony x-black i kaldırmış, fw serisi x-black ekran ve inanılmaz kaliteli hayran kalınıyor. f12 ve f13 ler bazıları normal ekran core i7 lileri ise preminum ekran diyor. ama kesinlikle bu preminum ekran bir x-black ekran kadar güzel degil. optimum alışveriş merkezinde preminum ekranlı yeni f13 ile normla f13 pc yi rica ettim yanyana koydurttum hiçbir fark göremedim. biz f12 yi aldıgımızda kardeşimin eski fw si ile yanyana koyunca şok olmuşduk hatta 1.5 yıllık fw serili kardeşim pc yi açmadan önce f12 yi görünce ayy ne kadar güzel ne olur bana verin degişelim dedi ama ekranı görünce hemen kalsınnnn dedi, ki kardeşim kızdır pc nin p sinden anlamaz :) x-black ekran kullanmayan birisi için ekranlar çok iyi görülebilir ama hiç öyle degil. zaten yabancı forumlardada ekranı yerden yere vuruyorlar.

o yüzden bu saatten sonra sana tavsiyem 3d li sony almıyacaksan sakın alma. git yeni çıkacak maclerden birini al yarın tanıtılıyor. mac larin ekranı müthiş. sesde yapmıyorlar. artık windowsda yukleniyor mac kullanamam diyorsan.

quote:

Orijinalden alıntı: modesit

Başka f serisi alma derken şu andaki tüm f serileri için mi konuştun?hepsi problemli mi f serilerinin?

• BU FOTODA DEMEK İSTEDİGİM KOLYACA ANLAŞILIYOR ASLINDA.

Sağdaki x-black serisi bir sony fw

Soldaki F12 serisi kalitesiz ekran sony.

f13 lerdede bu ekran var. sadece core i7 lerde preminum ekran var diyorlar ama dedigim gibi yanyana koydum preminumluk bişi göremedim.

Sony nin yeni 3D Modeli 1800 pounddan satışta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 23 Şubat 2011; 21:46:19 >
  • bizim f serisindeki tek şikayetimiz ekran kalitesiydi. yoksa başka bir kusuru yok yanlış anlaşılmasın. malzeme kalitesi olsun dizaynı olsun ses çıkış gücü olsun, performansı olsun on numara idi. ama bu kadar büyük ekran alınca kaliteli olması lazım yoksa sevilmiyor cidden. heleki daha önce x-black ekran sony kullanan biri kesinlikle bulaşmasın.
  • Kardes benim pc dede sony xblack lcd kullaniyorum ve cidden piyasadaki laptoplarda yok boyle ekran.asus aldim iade ettim.sony bile ekrankalitesini dusurmus.3d modelini bir gormek lazim birde yeni macleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x black lcd görmediğim için yorum yapamam ama benim eb4x1e full hd ekranı baya kaliteli geldi.zaten öğrenci olduğum ve oyunları ps3'te oynayan birisi olduğum için şu an notebookta tek cs 1.6 bana yetiyor
  • Suan bende SONY F13Z1 SERISINDEN var.Ve bu pcyi alirken sadece ekranina bakarak aldim benim icin cok önemliydi cünkü.Ve o kdr pc yi yanyana koydum bu ekrana yaklasamadilar bile.Renkler gayet canli ekranda yansima sifir.Nerden bakarsan bak ekrana renklerde en ufak bir bulanma veya renk kaybi yok.Her acidan ekrani ayni renklerle gorebiliyorsun.Tabi ciplak gozle bakarsan.Incelemelerde tabiki fark cikar.

Ayrica Yusuf bey hangi ekranlara baktiginizi bilmiyorum ama, benim de cok arkadasim var özellikle video ve resim isiyle ugrasan benim ekrani gordukleri an pc lerini degistirme karari aldilar ekranindan dolayi!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.