Şimdi Ara

Sony'nin yeni Xperia amiral gemisinin görüntüleri sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baysan240
    -sony sensör+ois
    -son nesil snap dragon işlemci (artık hangi yılsa)
    -büyük batarya
    -ön yada yan yüzeyde parmak izi okuyucu
    -android one programı dahilinde yazılım desteği

bir kere yaw sadece bir kere böyle bir cihaz üretsin, bak teklonoji medyası nasıl sahipleniyor vesteli

Yahu Vestel dediğin gibi cihaz çıkartsın, yemin ediyorum ki Erdi ile Mesut özel bölüm yapıp telefonu ballandıra ballandıra anlatır ve ben dahi alırım ama nerdeee....
  • Demek ki sorun çerçevede değilmiş milletin Sony telefonlarına alerjisi varmış. Samsung Apple Huawei sizlere amade boş verin Sony yi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala sivri köşe. Kesici delici alet diye yanında taşıtmazlar adama. Bu ne Allah aşkına. İnsan bunu cebine sokmaya korkar. Şu köşeleri ergonomik bir şekilde yuvarlatmak çok mu zor? Aniden çömelsen çocuğun olmaz.

• İşte şu an alacağım telefona bakıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Hala sivri köşe. Kesici delici alet diye yanında taşıtmazlar adama. Bu ne Allah aşkına. İnsan bunu cebine sokmaya korkar. Şu köşeleri ergonomik bir şekilde yuvarlatmak çok mu zor? Aniden çömelsen çocuğun olmaz.

Haklı.
    2 Sene Z kullandım , 2 pantolona mal oldu.
  • Ekran çerçeve oranı iyi olursa ve çok pahalı olmazsa bir sonraki telefonum olabilir. Ben Samsungcuyum ama geçmişte z3 kullanmıştım ve çok da memnun kalmıştım. Yazılım desteği ve hızı falan diğer firmalardan önde. Ebatları tek el kullanımına uygunsa ve cepte taşıması eziyet olmazsa yerimi ayıtrım şimdiden.

• Kenarları biraz oval olsaymış daha iyi olurmuş.
  • yahu o köşeleri ele batması için mi sivri tutmuşlar herkes yumuşatmayı çalışır bunlar iğne gibi sivriltmiş.

• Gözlerim çerçeveleri aradı.O kadar alışmıştık ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ile dalga geçilmez gardaş , Sony bunun hesabını sorar , hadi dağılın :)

• Bir de çalışırken görmek lazım :D Sony bu kalın çerçevelere hazırlıklı olmak lazım :D

• Şu köşeli tasarımı değiştirmeniz gerek neyini anlamıyorsunuz japonlar

• Çerçeve kalmış,tasarım yine küt duruyor.Köşeli hatlar yine olmamış bence.

• Çerçevesiz çerçevesiz dediniz öne bakan stereo hoparlörü alıp götürdünüz.

Sony'nin yeni Xperia amiral gemisinin görüntüleri sızdırıldı

Şu görseldeki kadar çerçeveleri traşlasınlar yeter fazlazı zarar. Tabi bunu yaparken umarım ekranın köşelerini ovalletip kavisli vs. yapmayada çalışmazlar.
    Gitgide birbirinin laciverti oldu cihazlar etiket farklı görünüm aynı bu ne ya. Ha bi de inşallah 16:9'dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chlorohydrate

Çerçevesiz çerçevesiz dediniz öne bakan stereo hoparlörü alıp götürdünüz.

Sony'nin yeni Xperia amiral gemisinin görüntüleri sızdırıldı

Şu görseldeki kadar çerçeveleri traşlasınlar yeter fazlazı zarar. Tabi bunu yaparken umarım ekranın köşelerini ovalletip kavisli vs. yapmayada çalışmazlar.
    Gitgide birbirinin laciverti oldu cihazlar etiket farklı görünüm aynı bu ne ya. Ha bi de inşallah 16:9'dur.

18:9 olacak. Kenarlari kavisli olacak parmak izi arkada olacak cam olacak. Diye iddalar var

• haydaa, bir zamanlar eleştirdiğimiz samsung un bugün tasarımlarındaki bütünlüğe, etkiye bak birde sony iyisini yapar dediğimiz markanın yaptığına bak, arkadaş doğru demiş, sorun çerçevede değilmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görsel fake duruyor... Sony bazı şeyler için çok geç kaldı umarım 2018 yılı onlar için iyi bir yıl olur bekleyip göreceğiz.

• Çerçeve güzel ama tasarım yine kötü. Sivri köşeler rahatsız edici görünüyor.
  • Şunun bir de compact'ını yapsalar tadından yenmez.
  • 3 taraf çarçevesiz baya iddialı da stereo hoparlör gidiyor galiba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.