Şimdi Ara

SONY NS38 DVP Mİ?NS39 DVP Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sony ns 38 dvp mi?sony ns39 mu? sony ns37 mi?aralarındaki fark nedir?hangisini almalıyım?lütfen yardımcı olun...kararsız kaldım...hangisiyle vcd,dvd,sahte dvd leri sorunsuz acıp izleyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su__ -- 21 Eylül 2007; 19:57:19 >

• su an her ikisinin de fiyatı aynı...peşin 120.00 ytl ....
  • yok canım nerede bu fiyat?
    quote:

Orjinalden alıntı: su__

su an her ikisinin de fiyatı aynı...peşin 120.00 ytl ....
  • bugün sony bayi ile konuştum..kampanyaya girmiş...120 ytl peşin dediler...hepsiburadada 127 ytl....
  • bigmaster yardımcı olabilir misin?hangisini tavsiye edersin ?
  • bigmaster ne oldu şoka mı girdin?ordamısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla haklısın şoka girdim. geçen gün bir arkadaşa aldık yahu 160 dan. 40lira az değil yani böyle bir üründe. bence çok iyi fiyat. hangisi olsa farketmez bence ikisi arasında önemli bir fark yok bildiğim.

quote:

Orjinalden alıntı: su__

bigmaster ne oldu şoka mı girdin?ordamısın?

• ns38 daha çok tutuluyor diye duydum doğrumu?siz hangisini aldınız?
  • hiçbir ALLAH ın kulu yokmu yardımcı olabilecek...
  • konuyu 40 kişi okumuş. bir yardımcı olan yok...bakalım belki 41 .kişi hayırlı çıkar:)))))))
  • lg veya philips al.. sony korsanları okumaz.. lg ve philips cd seçmez, herşeyi okur.. ben philips5160 kullanıyorum çok memnunum.
  • Ben sonynin DVD playerlarını hiç beğenmedim...Genelde Sony kullanan biri olmama rağmen..Senin gibi uzun uzun düşündüm araştırdım falan filan...En sonunda neredeyse delirme noktasına geldim
    İyice canıma tak etti...Philips hemUSB girişli hemde DviX te sorunsuz üstelik ucuzdu...Ama ben ne yaptım...
    PIONEER DV-300K aldım...pioneerin yeni çıkan en ucuz ve düşük seviyeli ürünü..HDMI ve USB yok..philips 5960dan daha pahalı..200YTL..onu aldım...hiçbirşeyi görmedi gözüm..
    En iyi optik okuyucu Bu üründe ve diğer modellerinde...Okumadığı Çift katman Boş DVD yok...Ayrıca okumadığı Çizilmiş mahfolmuş CD-DVD de yok...En yüksek malzeme ve işcilik kalitesi...
    Altyazı boyutu dviX lerde iyi değil çok küçük gösteriyor ama idare eder ve türkçe altyazı desteği var..DVD görüntüsü diğer oynatıcılardan üstün bence..
    (Ama bu modelde sadece scart var.)
    Bu arada sony alacaksan NS39 al mutlaka diğerlerinde Hala 10 bit DAC var..Sony yi anlamak mümkün değil..
    VEE DiviXte altyazı göstermez diyor alan arkadaşlar..

• sony ns38 modelinde analog ses çıkışı yok diyor.analog ses çıkışı kırmızı ve beyaz renkli R-L ses çıkışlarımı oluyor. ( cahilce bir soru ama biraz yeniyim bu konularda)
  • Arkadaşlar sony ns39'da altyazı nasıl açılıyor. Destek varmı yoksa divxleri ingilizcemi seyredeceğiz.
    Saygılar
  • bidiğim kadarıyla üründe data cdlerde sorun var yani dvd ye 4 5 tane divx film koyupda izlerim diye düşünüyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız geriye kalan hiçbir sorun yok aam buda bence önemli bir durum bilen varsa bunla ilgili yazsın derim
  • arkadaşlar ben çözene kadar çok uğraştım ve sonunda altyazı sorununu çözdüm paylaşmak istedim,divx filmi altyazı ile aynı isimde olarak data kaydedin, filmi makine okumaya başlayınca kumandadaki subtitle tuşuna arda arda basın ilk bastığınızda 1251 gibi bi rakam yazıyor mavi pano içinde sonraki basışlarınızda 1252,1253,ve 1254(tr altyazı kodu bu) ve keyifle izleyin... tabi bu benim makinede böyle umarım sizinde sorununuz çözülür:)
  • illa sony deniliyorsa dvp ns78 alın ben kullanıyorum

dvix sorunu yok dvd içindeki dvixleride okuyor mp3 leride... diğer özelliklerine ulaşmak zor deyil
  • http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110130330&CS_Category=_DVD_PLAYER___RECORDER846&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

Bu cihazdan almayı düşünüyorum ve kullanan veya bunun hakkında bilgisi olan varsa cevaplasınlar çünkü bunu almayı düşünüyorum yanlış cihaz seçip sinir küpü olmamayım.

Ayrıca bunu geçtim eğer bu cihaz kaliteli değilse PHİLİPS te kayacam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.