Şimdi Ara

Sony NWZ-B133 İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
28.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün walkman elime geçti sesi tahmin ettiğimden daha yüksek çıkıyor ses sınırlaması yok galiba bass açınca ses biraz kısılıyor ancak custom dan bass ve tizz ayarlarını yükseltip diğerlerini biraz düşürünce oldukça tatmin edici bir müzik deneyimi yaşatıyor
  • ya arkadaslar kusura bakmayın ama yapılan yorumlar bence geregınden fazla abartılmıs.bende b 133 s 638 ve e 435 f var ve bu dayanıklılık konusunda hıc bır sorun yasamadım ve ozellıkle b serısı elımde dusmekten bı hal oldu ve camı bırkere catlmadı her urunun aldıgınız cok saglam dıye bıleınen bır urunde olsa o kapgı cıkarıp uzerıne oturup asırı bır guc uygularsanız camının catlması cok normal.sora bu cın mıs malezyamıys falan fılan takılmayın bole seylere urunlerın uretımınde kulolanılan malzeme aynı kalıte ıscılerının urunun uretım asamasına karısmıyorkı sadece kutuluyrlarsadece bır gunluk 1 usd alırken dıgerı 20 usd alıor..ben bunları almadan once epey arastırdım yenı 4 walkman serılerı var

1:B serisi: 3 dk sarz ıle 90 dk kullanım.70 dkda full sarz 16 saat kesıntısız muzık keyfı.kı gorunum olarak tasarım olaarak eskı serıye 1000 basar.
    2: E serisi:ekranlı alabılcegınız en ucuz model 2 4 8 gb modellerı var.en uzun pıl omur bu urunde 45 saat kesıntısız muzık.
    3: s serisi:2.4 ınchte muhazzam goruntu kalıtesı ıcınde 150 lıra degerınde kulak ıcı kulaklık cıkıyor kullakık 4 farklı cıkısa sahıp kulagın ıcındekı olanlar tız kulagın dısını saran kısımdan bas gelıyor.ek olarak sens me adı verılen bır teknojı barındırıyor.bu teknolojı sayesınde ruh halınıze gore muzık secebılıyor.mesela enrejık modu secınce tum basslı hareketlı sarkılar calıoyr ve bunu sızı bekletmden yapıor.8 gb kapasıtedekı full muzık olsun hemen enejık sarkıları ayıklıyor.
    4.A serısı: bluttoh ozellıg super kablosuz muzık dınleme keyfı bu urunun artısı.

genel fıkrımı sorarsanız her urunun bır dayanaklılık kapasıtesı var bunu ustune cıkarsanız camı catlar kabı kırılır ben pspde kullanıyorum sureklı cebımde hıc kılıf fılan takmam kendınızı kontorl ettgınız surece hıc bısı olmaz bırazcık dıkkatt .

ses kalıtesını sorarsanız burdakı tum modellerın ses kalıtesı kendı segmentlerınde bence dıger marklara gere cok daha ıyı en ucz b serısının bıle bass artırma ozellıgınız var.ben her hafta teknosa fılan gezerım orda satıs yapan arkadaslar b serısını almadan once test edebılıyorsunuz bunu bugune kadar musterısıne test ettıren kac tane marka cıktı?

duyduguma gore yakında turkce menu destegıde getırceklermıs bence sony turkıyeye hakkettıgı degerı verıor ıpod gıbı kullanımı cok zor ve kotu olan bos yazılımılarla ınsanları ugrastırmıyor ve ses kalıtesı olarak sony ıpod dan cok dha ıyıdır ama ses yukseklıgı olarak ıpod daha yuksektır.ses kalıtesı ses yukseklıgımı tercıh sızın:)

teknosa bımek gold vatan medımarkt darty gıbı teknoljık magazlarda sony sahte urunlerını bulamazsınız gonul rahatlıgıyla alabılırsınız.

merak ettıgınız bısey varsa yardımcı olmaya calısabılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racer87 -- 15 Aralık 2008; 21:23:21 >

• Yakın bir Arkadaşım Doğubank'tan 210 liraya Sony Nwz 436-4gb almış.. istediği albümleri yüklemem için bana verdi.. Ben de bu modeli çok merak ediyordum;böylece iyice inceleyebilme fırsatı buldum.. Radyosu görsel olarak çok güzel;siyah üzerine beyaz frekans rakamları ve yere aks eden rakamların ters görüntüsü çok hoş olmuş.. Yanlız 30 kanal hafızaya istediğin sıralamayı yapamıyorsun.. seçtiğin radyo istasyonlarını kaydederken frekans sırasına göre sıralanıyor.. yani ilk başa şu radyoyu kaydedeyim diyemiyorsun.. Radyosu net çekiyor sayılır..
    Kulanıcı eq modu 2 tane olması çok iyi (custom-1-2) fakat 5 band eqolayzeri istediğiniz gibi hassas ayarlayamıyorsun.. kademeler milimetrik inip,çıkmıyor.. Ses olarak;fazla yüksek bir ses çıkışı yok ama yeterli sayılr.. Ses tonlamasında iriver t60'la mukayese edersem istediğim o güzel ses derinliğini bulamadım.. Saat animasyonunu çok beğendim..
    En önemli eksiği record ve şarkı silmesi yok.. Lcd ekranın kapanış süresini ayarlayamıyorsun.. Clear bas yok.. Sanırım bu modelin bir üstü olan S serisi daha iyi.. Dikkatimi çeken bir şey;Çin malı değil..malesya malıydı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 15 Aralık 2008; 22:59:21 >

• arkadaşlar bende alalı 2 hafta oldu.2 gb radyosuz.deneyimlerimi paylaşayım.öncelikle müzik kulağım iyidir.çocukluktan beri sony nin walkmanları ile büyüdüm.özellikle japon malı olanlarla:)ürün estetik olarak hoş.dayanıksız oluşu ile ilgili bir sorunum yok bence gayet sağlam öle azıcık bişi oldu çizildi falan inanmıyorum.neyse geleyim sesine..volüm 30 a kadar açılıyo ve öle gümbür gümbür bir sesi yok. önceleri dinlediğim iriver ifp serisinin yanına yaklaşamaz bile.kulaklıkları piyasada bulunan 20 milyonluk MDR-818 serisi kulaklıklardan kesinlikle çok daha güzel.iki kulaklığı aynı anda değiştirerek dinleyince kendi kulaklığı olan E708 kesinlikle çok iyi.bir iki güne kadar senheiser mx-360 ile deneme imkanım olacak.ümidim o ki o kulaklıkla çok daha iyi ses alacam. bass tuşu fasa fiso.kesinlikle sesi bitiriyor tizlerden eser kalmıyo.ben hiç bass tuşu açık çalmıyorum mesela.üstelik bass tuşu devrede iken ekolayzır devre dışı kalıyor bu da bası arttırayım derken sesin derinlik ve kalitesini bitiriyor.üzerinde bulunan kırmızı yuvarlak led de sadece bass tuşu etkin iken yanıp sönüyor. eğer siz de bas tuşunun etkisini beğenmeyecekseniz benim gibi ki deneyimlerim sizinde bass ile dinlemeyeceğinizi söylüyor bu durumda üzerindeki ledin bir anlamı yok. tek tesellim parasına göre iyi oluşu yani 2 gb 100 lira. gerçi birçok kullanıcı için ses çok güzel gelecektir de şöyle çaldığı zana gözkapakları oynamasına alışkın olan arkadaşlarım için yetersiz bir ürün.t60 ı dinlemedim ama ifp serisi iriver çaldığı zaman bass ile gözkapaklarım hareket ederdi.bir şeyi hatırlatayım.dosya sürükle bırak çalışması içinde media playerin son sürümünü istiyor.eğer media player 11 yüklü değilse sürükle bırak olarak gözükmüyor.bir arkadaşım laptopda görüyor da masaüstünde görmüyor diyordu ona istinaden sölüyorum.ne alaka diye sormayın öle valla:)windowsla gelem media player eski üzerine 11 i yükler yüklemez anca gördü pc..sorusu olan olrsa cevaplayabilirim.senheiser mx-360 kulaklığım kargoda hele gelsin değişimi sizinle paylaşırım arkadaşlar..şimdilik kalın sağlıcakla...

• quote:

Orjinalden alıntı: calimero5316

arkadaşlar bende alalı 2 hafta oldu.2 gb radyosuz.deneyimlerimi paylaşayım.öncelikle müzik kulağım iyidir.çocukluktan beri sony nin walkmanları ile büyüdüm.özellikle japon malı olanlarla:)ürün estetik olarak hoş.dayanıksız oluşu ile ilgili bir sorunum yok bence gayet sağlam öle azıcık bişi oldu çizildi falan inanmıyorum.neyse geleyim sesine..volüm 30 a kadar açılıyo ve öle gümbür gümbür bir sesi yok. önceleri dinlediğim iriver ifp serisinin yanına yaklaşamaz bile.kulaklıkları piyasada bulunan 20 milyonluk MDR-818 serisi kulaklıklardan kesinlikle çok daha güzel.iki kulaklığı aynı anda değiştirerek dinleyince kendi kulaklığı olan E708 kesinlikle çok iyi.bir iki güne kadar senheiser mx-360 ile deneme imkanım olacak.ümidim o ki o kulaklıkla çok daha iyi ses alacam. bass tuşu fasa fiso.kesinlikle sesi bitiriyor tizlerden eser kalmıyo.ben hiç bass tuşu açık çalmıyorum mesela.üstelik bass tuşu devrede iken ekolayzır devre dışı kalıyor bu da bası arttırayım derken sesin derinlik ve kalitesini bitiriyor.üzerinde bulunan kırmızı yuvarlak led de sadece bass tuşu etkin iken yanıp sönüyor. eğer siz de bas tuşunun etkisini beğenmeyecekseniz benim gibi ki deneyimlerim sizinde bass ile dinlemeyeceğinizi söylüyor bu durumda üzerindeki ledin bir anlamı yok. tek tesellim parasına göre iyi oluşu yani 2 gb 100 lira. gerçi birçok kullanıcı için ses çok güzel gelecektir de şöyle çaldığı zana gözkapakları oynamasına alışkın olan arkadaşlarım için yetersiz bir ürün.t60 ı dinlemedim ama ifp serisi iriver çaldığı zaman bass ile gözkapaklarım hareket ederdi.bir şeyi hatırlatayım.dosya sürükle bırak çalışması içinde media playerin son sürümünü istiyor.eğer media player 11 yüklü değilse sürükle bırak olarak gözükmüyor.bir arkadaşım laptopda görüyor da masaüstünde görmüyor diyordu ona istinaden sölüyorum.ne alaka diye sormayın öle valla:)windowsla gelem media player eski üzerine 11 i yükler yüklemez anca gördü pc..sorusu olan olrsa cevaplayabilirim.senheiser mx-360 kulaklığım kargoda hele gelsin değişimi sizinle paylaşırım arkadaşlar..şimdilik kalın sağlıcakla...

Objektif ve güzel bir inceleme olmuş.. mx360'la baslar daha iyileşecek ses derinliği artacaktır mutlaka.. gülle güle kullan..

• eyvallah frux kardeş
  • mx360 kulaklığım geldi nihayet ama öle çok farklı i ses alamadım sanki kendi kulaklığı daha bi basslı idi.bunun sesi berrak evet ama mdr-e708 daha sıkı bas vuruyordu bu kesin.burn in denilen olaya inanmıyorum ama baklım zamnla e olacak.sesi sanki daha az çıkıyor orjinal kulaklığ göre..bu arada birde mx160 sipariş verdim o da çok övülmüş mx360 dan daha iyi olduğu sölenmiş bakalım birde o gelsin onunla ilgili yorumlarımı da yazarım arkadaşlar.sanırım bendeki sony mx360 ı tam doyuramıyor
  • benim mp3 ün de kapak kısmında bir çatlama oldu üstelik herhangi bir darbe almadan sanırım bu üretilen malzemeyle alakalı bir durum
  • mx160 da elime ulaştı nihayet.bugün yarın 360 la kıyaslamamı yapar sizinle paylaşırım arkadaşlar
  • ilk izlenimim şöyle arkadaşlar.çok keskin bir fark yok ama sanki mx160 daha temiz ses veriyor.fark yaratırmı bilmiyorum ama mx360 5 günlük burn in işlemine tabi tutulmasına rağmen mx160 ın sesi daha berrak.basları arasında bir fark hissedemedim ama 160 ın mid ve tizleri daha net gibi.br başka arkadaşıma da dinlettim o da aynı fikirde.ha şunu ifade edebilirim ki ikisi arasındaki fark çok az.bence hiç durmayın 360ın üzerinde neredeyse yarı fiyatına hemen bir mx160 alın yalçınlardan.ben ordan aldım.üstelik 360 da stoklarda da yokmuş arkadaşın dediğine göre.dediğim gibi hislerim beni yanıltmıyorsa ki farkı anlamak çok güç mx160 daha hoş bir ses veriyor.en azından kötü hesapla 360 dan aşağı değil sesi.e bu durumda 160 daha ucuz olduğuna göre neden 360 alınsın ki arkadaşlar.aklın yolu bir.bide şu mx160 ı bir hafta burn işlemine tabi tutayım bakalım birşey değişecekmi.arkadaşlarım hep değişeceğini idda ediyorlar elbet bir bildikleri vardır.şaka maka iki adet sennheiser kulaklığa sahip oldum.allah hepinize nasip etsin arkadaşlar.son sözüm:mx360 ı unutun yarı fiyatına mx160 satın alın.hiç tereddütsüz.hepinize teşekkürler arkadaşlar sağlıcakla kalın.irtibatı koparmayalım sennheiser'ciler siziiiii:)

• quote:

ilk izlenimim şöyle arkadaşlar.çok keskin bir fark yok ama sanki mx160 daha temiz ses veriyor.fark yaratırmı bilmiyorum ama mx360 5 günlük burn in işlemine tabi tutulmasına rağmen mx160 ın sesi daha berrak.basları arasında bir fark hissedemedim ama 160 ın mid ve tizleri daha net gibi.br başka arkadaşıma da dinlettim o da aynı fikirde.ha şunu ifade edebilirim ki ikisi arasındaki fark çok az.bence hiç durmayın 360ın üzerinde neredeyse yarı fiyatına hemen bir mx160 alın yalçınlardan.ben ordan aldım.üstelik 360 da stoklarda da yokmuş arkadaşın dediğine göre.dediğim gibi hislerim beni yanıltmıyorsa ki farkı anlamak çok güç mx160 daha hoş bir ses veriyor.en azından kötü hesapla 360 dan aşağı değil sesi.e bu durumda 160 daha ucuz olduğuna göre neden 360 alınsın ki arkadaşlar.aklın yolu bir.bide şu mx160 ı bir hafta burn işlemine tabi tutayım bakalım birşey değişecekmi.arkadaşlarım hep değişeceğini idda ediyorlar elbet bir bildikleri vardır.şaka maka iki adet sennheiser kulaklığa sahip oldum.allah hepinize nasip etsin arkadaşlar.son sözüm:mx360 ı unutun yarı fiyatına mx160 satın alın.hiç tereddütsüz.hepinize teşekkürler arkadaşlar sağlıcakla kalın.irtibatı koparmayalım sennheiser'ciler siziiiii:)

yorumların için teşekkür ederim bi tane bende alayım mx160

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

ilk izlenimim şöyle arkadaşlar.çok keskin bir fark yok ama sanki mx160 daha temiz ses veriyor.fark yaratırmı bilmiyorum ama mx360 5 günlük burn in işlemine tabi tutulmasına rağmen mx160 ın sesi daha berrak.basları arasında bir fark hissedemedim ama 160 ın mid ve tizleri daha net gibi.br başka arkadaşıma da dinlettim o da aynı fikirde.ha şunu ifade edebilirim ki ikisi arasındaki fark çok az.bence hiç durmayın 360ın üzerinde neredeyse yarı fiyatına hemen bir mx160 alın yalçınlardan.ben ordan aldım.üstelik 360 da stoklarda da yokmuş arkadaşın dediğine göre.dediğim gibi hislerim beni yanıltmıyorsa ki farkı anlamak çok güç mx160 daha hoş bir ses veriyor.en azından kötü hesapla 360 dan aşağı değil sesi.e bu durumda 160 daha ucuz olduğuna göre neden 360 alınsın ki arkadaşlar.aklın yolu bir.bide şu mx160 ı bir hafta burn işlemine tabi tutayım bakalım birşey değişecekmi.arkadaşlarım hep değişeceğini idda ediyorlar elbet bir bildikleri vardır.şaka maka iki adet sennheiser kulaklığa sahip oldum.allah hepinize nasip etsin arkadaşlar.son sözüm:mx360 ı unutun yarı fiyatına mx160 satın alın.hiç tereddütsüz.hepinize teşekkürler arkadaşlar sağlıcakla kalın.irtibatı koparmayalım sennheiser'ciler siziiiii:)

yorumların için teşekkür ederim bi tane bende alayım mx160

rica ederim arkadaşım.tercihin seni mutlu eder inşallah

• quote:

Orjinalden alıntı: emre824

benim mp3 ün de kapak kısmında bir çatlama oldu üstelik herhangi bir darbe almadan sanırım bu üretilen malzemeyle alakalı bir durum

bendekinde çatlama yok olacak gibi de değildüşünüyorum da üretimle alakalı bir durum olabilir.eğer kapak çok zor girip çıkıyorsa haliyle çatlamış olabilir.yoksa öle zor görmedikçe çatlayacak birşey gibi durmuyor.bazı üretimlerde o kapak zor çıkarılıp takılıyor olabilir ki bir kaç arkadaşımdan da çatladığı bilgisine ulaştık...enimkisi tahmin tabi:)
  • ya arkadaslar sarj tam olarak 16 saat gdiomu_?bide bataryada bozukluk-sarjın az gitmesi faln oluomu zmnla?eger oluosa bunu garanti karsılıomu=? simdiden tsk:D
  • 16 saat gidiyomu diye bakmadım hiç ama bendekinde şarj sorunu yok epey gidiyo
  • ya bgn ürünü gittim gözüme philips sa 3115 çarptı...sizce hangisi iidir?
  • kesinlikle philips diyorum ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim erkan

ya bgn ürünü gittim gözüme philips sa 3115 çarptı...sizce hangisi iidir?

Sony tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.d

kesinlikle philips diyorum ben.

Ses Çıkış Gücü > 2 x 3mW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 24 Aralık 2008; 14:58:18 >
  • Şarjı gayet iyi gidiyor tam 16 saat mi ben de bilmiyorum. Bir de benim için 3 dk'da 1 saatten çok yetecek kadar şarj olması önemli. Eğer high speed mode'da şarj ederseniz gerçekten çok hızlı şarj oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.