Şimdi Ara

Sony NWZ-B133 İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
28.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bende SONY WALKMAN serisini düşünüyordum.Biraz pahalı geldi ve daha iyi bir ürün gözüme ilişti.Ben SANDİSK SANSA CLİP i önerebilirim arkadaşım.Hem fiyatı ucuz hem de dünyanın en iyi ses veren aletleri arasında.Senheiser kulaklıklarla çok güzel gider.
    SAYGILARIMLA
  • Bende yeni aldım 2 gün evvel.Pcye takıyorum MTP Device yazısı çıkıyo yanda durmadan.Aygıt yoneticisindede MTP Device ın yanında ünlem var.Nası duzelticem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

Verdiklerini sanmıyorum.Ayrıca önceki gün teknosa'da 133 1gb'yi gördüm.Fiyatı 89.90'dı.Pahalı bence.

haklısın. 89,90 baya pahalı 1 gb için.peki 50 60 tl arasında başka kaliteli bir mp3 çalar önerebilir misiniz ??

Teknosa'dan ziyade Darty ve Electro World'e bakmanı öneririm.Özellikle bazı günler güzel indirimler yapıyorlar.

50 liraya sana önereceğim şey Creative'ın kendinden hoparlörlü mp3 çalarıdır.En azından kulaklığa bağımlı kalmıyorsun ve küçücük birşey.

@Prophetie
    Bu arada müzik silemeyen arkadaşım ne yapacağını açıkçası bilmiyorum.Bende öyle birşey olmadı.Daha doğrusu hiç silmedim daha müzik.Hep yükledim.Kullanma kitapçığına bir bak olmazsa geri götür.Belki bir arızası vardır?

• slm arkadaslar yaklasık 2 ay önce sony b133 serisini aldım media player 11 yüklemem gerekiyormus yükledim aygıt yöneticisinden kaldırdım kurdum pcim görüyor fakat yaklasık 10 sn sonra tekrar gidityor yardım edin..................
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prophetie

Pcye takıyorum MTP Device yazısı çıkıyo yanda durmadan.Aygıt yoneticisindede MTP Device ın yanında ünlem var.Nası duzelticem?

aynı sorun bendede var ve benim mp3 ü görmüyor
  • arkadaşlar bende SONY NWZ-B135f almayı planlıyorum ama şu cabuk cizilme ve kapak catlatması korkuttu beni bu kullanıcıdan kullanıcıya degişirmi yoksa hepiniz de varmı aynı sorun bende dikkkatli bir kullanıcıyım ama korkuttunuz beni gercekten vede bütcem 70-130 arası başka bir mp3 önere bilirmisiniz vede silikon kılıfı nerden bula biliriz sony icin yardımcı olun lütfen
  • BENDE TEKNOSADAN ALDIM YAKLASIK 2HAFTA KADAR OLDU NWZ-B133 RADYOLU CIHAZIN SES KALITESINE DICEK HICBISEY YOK YALNIZ RADYO DINLERKEN KOTU CEKEN YERLERDE CIHAZIN SESI KISILIYOR CIZIRTI OLAYI YOK BU OZELLIK COK IYI FAKAT YERINE GORE MUZIGE ADAPTE OLAMIYOSUNUZ AMA CIZIRTI YAPIP KULAGI RAHATSIZ ETMEKTENSE BU OZELLIK COK IYI BIRDE SUNU COZEMEDIM CIHAZI USB DEN MUZIKSETINE BAGLADIM ZAMAN İCINDEKI PARCALARI ÇALAMIYORUM BILEN ARKADAS VARSA LUTFEN YARDIMCI OLSUN.
  • ARKADASIM EGERKI BUTCEN 130 KADARSA SANA BENIM KULLANDIGIM SONY NWZ-B133F MODELINI TAVSİYE EDERİM BAZI ARKADASLAR PHILIPSLE SONY KIYASLAMA YAPIYORLAR BENCE PHILIPSI SONYNIN YANINA DAHI KOYAMASSIN BIRDE URUNU DIKKATLI KULLANDIGIN TAKDIRDE CIZILME KIRILMA MEYDANA GELMEZ
  • ya arkadaşlar bende 2 gb olan modelden aldım.1 ay kadar oldu.ses gayet yüksek.ancak bence kulaklık tiz ağırlıklı.ben bassa önem veriyorum.acaba dedikleri overburn bunun için de geçerli midir.yoksa iyi bi kulaklık aliyim diye düşünüyorum.ama iyi bir kulaklık ta gene 100 lira civarı.bass kalitesi iyi uygun bi kulaklık önerebilecek var mı.yalnız ses seviyesi düşmeden basslar artmalı.şöyle 40-50 lira civarı bişey bulabilirsem alırım.sennhaiserler çok pahalı.
  • arkadasım urunun ıcınden kulaklık sony nın en dandık kulaklıgı pıyasada satılan 5-10 lıralık bır mal benden sana onerım SONY MDREX32LP KULAKLIK tek kelımeyle harıka ıstedıgının fazlasıyla karsılar fıyatıda 50 cıvarı yınede bır bak
  • Cihaz flac formatını destekliyor mu arkadaşlar?
  • bu ürünü yaklaşık 5 aydır kullanıyorum vatancomputer den nakit olarak 68 liraya aldım. aldığımdan bu güne kendi kulaklığı dahil iki adet sony kulaklık bozdu yüksek ses çıkışı yüzünden habire kulaklıkm asrafı yapıyorum şuan 3. kulaklığı kullanıyorum ama performansından çok memnunum:) yanlız bir diğer sorun pil performansı düşmeye başladı ama sadece full göstermiyor yine de bitiremiyorum bir gün içinde
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaynett -- 3 Temmuz 2009; 19:22:59 >
  • Yüklediğim mp3'lerden birini görmesine rağmen çalmıyor, atlıyor. Aklıma bunun ismiyle alakalı olabileceği geldi acaba çok uzun yada karakterlerden dolayı mı diye. Ama sonuçta ismi play list'te çıkıyor. Neden çalmıyor anlam veremedim. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu yada çözüm hakkında bir fikri olan? Şarkı bilgisayarda sorunsuz çalıyor.
  • ben de dün bir nwz-b133f sahibiyim artık ses kalitesi muhteşem radyosu da var tek eksisi tabii bazı kişilere göre hafızasını 1gb olması teknosada baktım 130 lira ... alan ve kullanan herkese hayırlı olsun :)
    fm radyodan kayıt da mevcut içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umuthvr -- 23 Temmuz 2009; 20:30:58 >
  • bilgisayara bağlandığında taşınabilir disk olarak algılaması garip değil mi sizce ? sizde de böyle mi oluyor ?

edit : bi sorum olacak ? kılavuzda pil ömrününün 500 kez şarj olabildiği yazılıyor 500den sonra ne yapmamız gerekiyor ve bilgisaayara her taktığımızda şarj oluyor bu alet bunu engellemenin bi yolu var mı ( nwz-b133f )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umuthvr -- 24 Temmuz 2009; 13:12:04 >
  • Memnun olduğumu belirtmiştim.Ancak bir anda tüm olumlu düşüncelerim yok oldu.
    Yaklaşık 1 ay önce şarjı bitip bilgisayara şarj için taktığımda bilgisayar ekranında Error! yazısı çıktı.Cihaz kendiliğinden açıldı,kapandı.Sonra bilgisayar görmedi.Fakat şarj oluyor göstergesi doluyordu.Neyse şarjı Full olduktan sonra aleti usb girişinden çıkardım ve açmaya çalıştım ancak açılmadı.
    Ertesi gün Darty'e götürdüm ve durumu izah ettim.Alet garantiye gitti.Yaklaşık 10 gün sonra aradılar ve gelmemei söylediler.Gittim ve bana aletin yapılamadığını söylediler.Neden olarak ta Sony Yetkili Servisinin dediğine göre o tip sorunlar düzeltilemiyormuş ve benimki gibi aynı arızadan gelenleri de yapmamışlar,yenisini vermiş Sony.Ya ürünün aynısından vereceklerini ya da parayı iade edeceklerini söylediler.Ben de parayı geri aldım.Darty'den herhangi bir şikayetim söz konusu değil zaten.Sağolsunlar ilgilendiler.
    Ancak servisi dahi ürünü yapamıyorsa,şarja takınca cihaz kendini açıp-kapatıp error veriyorsa bir sorun var.Bu yüzden cihazdan soğudum.

Alacak olan arkadaşlara da iyice araştırmalarını tavsiye ediyorum.Bu tip sorun yaşayanlar var mı?

Bir de yine mp3 player alıcam tekrar ama Sony'nin yeni modelini gördüm.Aynı şu benim bozulan b135 altyapısı gibi sadece play tuşunun olduğu kısım değişik olan bir model çıkmış.Ama işte bir sefer ağzım yandı.Yine aynı sorunla karşılaşma ihtimali de var..

• Valla ben kötü yorumlara katılamıcam 10 ay oldu aleti alalı ancak hiçbir sorun çıkarmadı bi kaç codec sorunu hariç o da çok eski makinelerdi denediklerim...Şöyle bi olayda geldi başıma dün itibari ile iş yerinde traş olurken önümdeki aynaya kulakla astım ve nasıl olduysa lavabonun içine düştü,o sırada çeşme de açıktı ve üzerine yaklaşık olarak 2 3 litre su geldi ama maşallah taş gibi duruyo hala...Ya ben çok şanslıyım yada ürün güzel...Çatlama olayına gelince arkadaşla bi hafta arayla aldık cihazları onun da 1 ay içinde camı çatladı...
  • Sony NWZ-B133 pembe renklisi sifir kutusunda amerikadan getirdim..Fiyat 70 tl .. pm ve ya email perdixpretioza@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.