Şimdi Ara

Sony NWZ-B133 İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
28.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben aldığım gün bi sarja takıp çıkardım unuttum sarj olcağını dedim bi müzik atıyım da sesine bakıyım dedim o yüzden bi tak çıkar yaptım sonra taktım sarj a acaba dayanma süresinde aşırı bi düşüşüs olmusmudur yada ömür olarak faln??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tesko

Şarjı gayet iyi gidiyor tam 16 saat mi ben de bilmiyorum. Bir de benim için 3 dk'da 1 saatten çok yetecek kadar şarj olması önemli. Eğer high speed mode'da şarj ederseniz gerçekten çok hızlı şarj oluyor.

Mümkün olduğunca hızlı şarj yapmayın.. Hızlı şarj pilin ömrünü kısaltır..
  • bugün bunun 2gblık modelini aldım ama sorun bendeme mp3temi anlamadım baktığım heryerde sürükle bırakla şarkı atabiliyorsunuz usb stick olarak fln kullanabiliyorsunuz dior bende ise sadece media playerden şarkı atabiliyorum dosya fln gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim yada bizimde öyle diyinde rahatlıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgurkann

bugün bunun 2gblık modelini aldım ama sorun bendeme mp3temi anlamadım baktığım heryerde sürükle bırakla şarkı atabiliyorsunuz usb stick olarak fln kullanabiliyorsunuz dior bende ise sadece media playerden şarkı atabiliyorum dosya fln gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim yada bizimde öyle diyinde rahatlıyım

Sürükle-bırak özelliğini kullanabilmek için, Windows Media Player 11 kurulu olmalı. Eğer kurulu değilse çoğu MP3 çalıcılarla şarkı atmak mümkün.

• arkadaşlar bu ürünü bilgisyara bağlamadan şarj etmenin bir yolu yok mu
  • Onların adaptoru var usb adabtoru deniyo bi ucunu adoptere bi ucunu mp3 e baglıyosun ole jarz edebiliyosun

bende 2 gb lik B135 modelinden alcam yarıninş cam catlaması filan okudum hayatımda sony kullandım ama hiç almadım belki kotubir deneyim olabilir ama sony gercekten kaliteli bi marka

acaba içindeki jarzlı pil içine gomulumu yoksa degiştirebiliyomuyuz yani yedek pilimiz varsa takabiliyomuyuz

simdiden saolun
  • Bu ürünü bir arkadasımıza Doğum günü hediyesi olarak aldık

Bunun diğer modeli : 2 gb - Radyo mevcut

Herşey süper , tek sorun bilgisayara bağlandığında pc görmüyor bir blginiz varmı ? içerisinden Cd de cıkmadı
  • zaten kutunun içerisinden cd çıkmıyor...normalde bilgisayarında media player 11 yüklüyse bilgisayarın mp3 çaları otomatik tanıması lazım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang__TR -- 26 Ocak 2009; 13:18:22 >
  • bilgisayar onu media aygıtı gibi goruyor bilgisayarının onu flash olarak gormesi için bilgisayarına media player 11 yuklemelisin cunku onun diriveri media player 11 içerisine gomulmus (sony-microsoft anlaşması)
    onun için media player 11 de yuklemek için orjinallik istiyo yani hersey paraya dayanıyo ama bende orjinallik istemedi bende yukledim ole halletttim bendede radyosuz 2 gb modeli var ama acaba yavas ve verimli jarzmodu low mu high mı
  • bende media player 11 yüklü ve flash olarak görmüyor ayrıca çok ilginç bir şekilde benim pc ye taktığımda içinde oluşturduğum dosyaları bir süre sonra silemiyorum ve isminide değiştiremiyorum.sadece benim bilgisayarımda yapıyor bunu,sorun bilgisayarda dicem ama başka mp3 playerlarda olmuyor..bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı???ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum anlam veremedim birtürlü :(
  • arkdaslar pazar günü aldın mavi bılgısayardan 67 lıraya s serısı kadr güçlü degıl bunun nedenı bence pıl ımru için anfısı zayıf ama yınede cok kalıtelı ses cıkısı var.... şiddetle tavsıye ederım gunluk 1 saat dınlersenız sarjı 1 ay gdiyoooo
  • Öncelikle herkese selam. Bu ürünü bugün aldım. Biraz ses konusunda şüpheliydim. Ama cihazı sesi gerçekten tatmin edici. Daha önce philips kullanmıştım sesi ondan kat kat güzel. Bass kapalıyken sesi bayağı bir yükseliyor. Aman kullak sağlığımıza dikkat edelim dimi. Ekolayziri 5 seçeneğin yanında 6. olarak kendinde ayarlayabiliyorsun. Bu çok hoşuma gitti. Son olarak o küçücük kutudan bir dünya kağıt çıktı yazık valla

• Arkadaşlar bugün teknosadan b-133 modelinden aldım 1gb benim için yeterliydi hiç aklımda yokken mp3 player almam gerekti ve 5dk da alışverişi gerçekleştirdim.Sony aldım çünkü ses gerçekten tatmin edicidir ve fazlasıdır bence.bundan önce e-405 kullandım ses konusunda aradaki 4 yıl farkı sayarsak biraz daha ii b-133 ama kasa olarak beni tatmin etmedi oyuncak gibi geldi bana ,e-405 üzeri cam ve metal bir kasaya sahipti cihazın heryeri kalite kokuyordu.Gelelim B-133 ilk izlenimlere ilginçtir cihazı taktığımda otomatik olarak çalışan winamp kapanıyor.sürükle bırak sonic stage teknolojisinden daha iyi olmuş.bass tuşu bence gereksiz benim dinlediğim tarza gitmiyor en azından kullanmam.Kasası fazla ergonomik hafif,ama dayanıklılık konusunda kararsızım,teknosalardaki tripod hediyesi bir artı,ses kalitesi tatmin edici ve 3dk şarj 3saat müzik keyfi güzel görünüyor,e405 in tuş kullanımı çok daha rahattı ve lcd si daha güzeldi bu lcd bana yeterli gelmedi ve tuş takımı kullanımını beğenmedim kasanın kalitesiz duruşundan olabilir.Benim ilk izlenimlerim bunlar herkesin kişisel görüşü farklıdır teşekkürler...

• 1-)Ben de 3 gün önce bunun 2gb'lık radyosuz olanını 99 liraya Darty'den aldım.Bu fiyat aralığında alabileceğim ürün sayısı zaten kısıtlıydı ve içlerinde bunu tercih ettim.Tercih sebebim ufak olması,şarjının uzun gitmesi ve son olarak fiyatı.Aldım.Şimdilik içine 160 şarkı attım.Özellikle ses çıkşı süper.Beklediğimden fazla çıktı.Bass tuşu sayesinde müziğin kalitesi artıyor.Ek olarak bass modu açıldığında tuşların arasında yanan kırmızı ışığın müziğin ritmine göre yanıp sönmesi de küçük ama hoş bir ayrıntı.

2-)Şu anda mp3 çaların performansını deniyorum desem yalan olmaz heralde.Sabah 11 gibi açtım aleti sırf şarj süresini denemek için sadece led ışığını kapattım,kulaklık takılı,sesi 15'te ayarlı ve gece 01:30 itibariyle hâlen son çeyrek pil gösteriyor.saatlerdir durmadan çalıyor.Gerçekten pil ömrü yazılanları doğrular şekilde.Üstelik bataryanın tam olarak daha ilk şarj edilip ilk boşalması olacak.

3-)Şu an saat 03:00 itibariyla müzikçalar kapandı.Pil tam olarak sabah 11'den gece 3'e kadar çalıştı.Yani 16 saat aralıksız müzik çalmayı gerçekleştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 3 Mart 2009; 3:14:47 >

• benimde bugün elime geçecek inş
  • bu ürünün yanında tripod hoparlör veriyorlar mı ?? veriyorlarsa hangi mağazalarda veriyorlar ??
  • Verdiklerini sanmıyorum.Ayrıca önceki gün teknosa'da 133 1gb'yi gördüm.Fiyatı 89.90'dı.Pahalı bence.
  • Arkadaşlar b135 modelini aldık (2gb radyosuz) ama yüklenen müzikleri silemiyorum. İlk taktığımda bir kere silebildim ondan sonra silmekten sanki vazgeçti. Hiç bir ayarına da dokunmadım. Media markt'tan aldık geri götüreceğim. Bir iki sefer şarjı tam olduğu halde açılmadı, bilgisayarda hata verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darel-x -- 15 Mart 2009; 16:01:37 >
  • Eğer taşınabilir cihaz olarak gözüküyorsa klasör silmiyor usb bellek olarak görüyorsa siliyor. Bir arkadaş nasıl ayarlanacağını göstermiş o sayede hallettim. Servise götürdüm siliyor eve geldim silmiyor. Yine kendi sorunumu kendim çözdüm. Bu ayarı her bilgisayarda ayrıca yapmak gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

Verdiklerini sanmıyorum.Ayrıca önceki gün teknosa'da 133 1gb'yi gördüm.Fiyatı 89.90'dı.Pahalı bence.

haklısın. 89,90 baya pahalı 1 gb için.peki 50 60 tl arasında başka kaliteli bir mp3 çalar önerebilir misiniz ??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.