Şimdi Ara

Sony NWZ-B133 İnceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
28.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • <rkadaşlar benim de nwz b 133 1 gb mp3 playerım var. çözümü paylaşmak istedim. bilgisayarın playerı usb bellek olarak görmesi için ; bilgisayarıma sağ tıklayın özelliklere tıklayın, sistem öxelliklerine geldiniz donanım sekmesine geçin . aygıt yöneticisini tıklayın. Buraya kadar bildik adımlardır sanırım. şimdi liste içinde (bende en altta) media player diye bir başlık var. sonymiz burada media player olarak tanımlı.

media player ın sürücülerini değiştireceğiz, internette arama. konumu ben belirleyeceğim seçeneklerini tıklayarak ileri gidin. en alttaki listeden seçeceğime tıklayın ve ileri gidin. şimdi karşınızdaki pencerede usb driver ve media player diye iki seçenek var (uyumlu donanımı göster de çentik varken). usb driver ı seçip yükle dediğimizde. işlem tamam.
    bilgisayarı yeniden açın. mplayerımız usb olarak karşımızda .
  • Ceolog arkadaşımızın anlattığı doğru, Vista kullanıyorsan o şekilde yaparsın eğer xp veya windows 7 ise biraz daha farklı olabilir. Ancak burada şunu unutmaman gerek. Bu yaptığın ayarlar usb olarak göstermiş olman, sadece kendi bilgisayarın için geçerli olacaktır. Başka bir bilgisayara bağladığında aynı ayarları orada da yapman gerek.
  • eskıden kullanıyorumdum cokta memnundum 4 ay once kaybettım cebımdem otomatık degıstırıyordum sarkıları yenı modellerde ılerı gerı tusunu begenmedım bı yonu bozuldu saten artık bulması zor varmı bunu alabılecegım bı yer
  • arkadaşlar bahsettiğimiz model bende var ve acil paraya ihtiyacım olduğu için elimden çıkmarayı düşünüyorum ilglenen arkadaşlar bana ulaşabilir.Numaramı bırakıyım isteyen yazarsa iyi olur fakat sms paketim yok ekonomik durumumu anlayabiliyorsunuzdur :) her neyse ilgilenen ve whatsappdan yazan her arkadaşımızla ilgilenicem detayları daha ayrıntılı anlatırım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.